Ravintola Aanaar on vuoden ravintola
Suomen Gastronomien seura palkitsi inarilaisen ravintolan ensimmäisenä ravintolana Lapista.
Sympaattinen klassikkoravintola Lyon sulkee ovensa – tilalle ravintola Aino
Lyonin pitkä taival tuli tiensä päähän ravintoloitsija Marjatta Helanderin eläköitymisen myötä.
Kotiruoka on pohjoismainen ruokailmiö, joka hakee jalansijaa myös Suomesta – Skøgul tarjoilee ”husmanskostia” Jätkäsaaressa
Marja ja Patrick Karlssonin 20 vuoden kokemus ravintolan pyörittämisestä maistuu nyt Jätkäsaaressa.
SYÖ! Turku – syvät kasvismaut tuovat lämpöä viimaiseen talveen
Turun SYÖ!ssä mukana taas iso valikoima kasvis- ja vegaaniannoksia.
Perheyritys rakensi ravintolaperheen, joka toimii molemmil puolil jokke
Cup & Pint, Pippurimylly, Hugo, Löytö, Teini, Hunsvotti, Kerttu ja RantaKerttu muodostavat Ravanttien turkulaisen ravintolaperheen.
O Boteco – Brasilia saapui Tampereelle
Idea lähti vartaista, mutta nyt on tarjolla muitakin syviä brasilialaisia makuja.
Rouhea Ravintola Roast – yksinkertainen on kaunista bistropubien luvatussa kaupungissa
Tampereen Tammelassa vaikuttava Roast luottaa omaan suoraviivaiseen juttuunsa.
Cevicheria – Perulaisten makujen koti keskellä Helsinkiä
Ravintola haluaa tehdä Perun monipuoliset maut vähän kerrallaan suomalaisille tutuksi.
Pizzeria Luca – aito napolilainen pizza on yksinkertaisen nerokas
Hetki uunissa saa kolme päivää kohonneen taikinan reagoimaan juuri oikealla tavalla.
SYÖ!-viikkojen kasvisvaihtoehtojen parissa syöt terveellisesti, testaat uutta tai päätät vegaanihaasteen tyylillä
Tulista, tuoretta, tuhtia ja kaikkea siltä väliltä myös kasvissyöjille tasan kympillä.