Jasper Pääkkönen keräsi nimikkokeitollaan 30 000 euroa Itämeren suojeluun
Löylyssä on myyty jo 60 0000 annosta Jasperin lohikeittoa.
Suomalaisketju pokkasi Euroopan parhaan burgerin palkinnon jo toista kertaa peräkkäin
Social Burgerjointin Brookdale burger vakuutti maailman suurimman katuruokatapahtuman tuomarit.
HS: Street Gastro hakeutui konkurssiin
Pikaruokaketju sulki suurimman osan myymälöistään aiemmin tänä vuonna.
SYÖ! Lahti: Kymmenessä ravintolassa herkullisia kympin makuja
Palloilukaupungissa maistuu burgeri, kotiruoka ja itämaiset maut.
SYÖ! Turku: Uusiseelantilaisia burgereita upouudessa The Kiwissä
The Kiwi on muutakin kuin yökerho.
SYÖ! Tampere: Syksyisiä sieniä viinibistro Winebridgessä
Winebridgessä nautitaan rennosti viinistä ja hyvästä ruoasta.
SYÖ! Helsinki: 21 uutta SYÖ!-ravintolaa täynnä houkuttelevia makuja maailmalta
SYÖ!-viikoilla herkutellaan kympillä!
Ravintolan vastuullisuuden rakennuspalikat – SYÖ!-viikkojen eettisissä ohjeissa arvostetaan asiakasta, työyhteisöä ja ympäristöä
SYÖ! kehitti oman ohjenuoransa vastuulliseen ravintolatoimintaan.
Uusi ravintolaopas huomioi myös sen, mitä emme näe lautasella – Vastuullisuus on 360° Eat Guidelle yhtä tärkeää kuin gastronomiset kriteerit
Pohjoismaisen 360° Eat Guiden ehdokaslistoille on nostettu useita suomalaisravintoloita.
Rööperin Hopstop yhdistää olutkaupan, baarin ja oheistuotteet – Pääpaino kotimaisissa pienpanimoissa
Rööperin Hopstopin olutvalikoimaa voi seurata reaaliajassa kännykkäsovelluksen avulla.