Ääni keittiöstä: Viljami Broas – Sofia Gastro
Keittiöpäällikkö Viljami Broas käy itsekin välillä kuokkimassa pellolla, jossa ravintolan vihannekset kasvatetaan.
Bumi Cafen dim sumit vievät kielen mennessään – Nyt niitä saa myös Kalliosta
Bumi Cafe aikoo avata parin vuoden sisällä useita uusia ravintoloita.
Ravintola Laava on kuin aikuisten huvipuisto – Teemahuoneet tulvivat mystistä tunnelmaa ja erikoisefektejä
Teemaravintola Laavassa jokaisella huoneella on oma tunnelmansa ja oma menunsa.
Helsingin panimoravintolat
Olutbuumin myötä pääkaupunkiseudulle on ilmestynyt paljon mainioita panimobaareja.
Ääni keittiöstä: Valtteri Hakkarainen – Ravintola Henriks
Keittiömestari Valtteri Hakkarainen rakastaa savustettuja muikkuja ja uusia perunoita.
Trattoria Sogno löysi uuden kodin – Sijainti säilyy Töölössä
Töölöläisravintola joutui luopumaan entisistä tiloistaan vuokrasopimuksen päätyttyä.
Triplan jättimäiseen ravintolamaailmaan tulossa tarjontaa street foodista iltaravintoloihin
Tuttujen kahviloiden ja ketjuravintoloiden lisäksi Triplaan tulee myös uusia ravintolatulokkaita.
9 x Helsingin parhaat pizzeriat
Laadimme oppaan Helsingin pizzaviidakkoon.
Ravintola Nokan Pientilatori tuo lähituottajat Kanavarantaan
Suositussa lähiruokapahtumassa opetellaan myös kalan ja lihan käsittelyä.
Farouge tekee näyttävän paluun uusissa tiloissa – Sunnuntait kruunaa ylellinen mezebrunssi
Farouge tutustutti suomalaiset libanonilaisiin makuihin jo 90-luvulla.