Huippukokki sanoi ei ruokarajoitteille – Kattaukset loppuunmyytiin parissa päivässä
Matti Jämsénin pop up -ravintola syntyi vastaiskuna vitutukseen.
Ääni keittiöstä: Joni Erinko – Piazza & Torilla
Joni Erinko pitää rennoista ravintoloista, joissa on hyvä fiilis, hyvä ruoka ja hyvät viinit.
Punavuori hemmottelee jatkossa oluen ystäviä Rööperin Hopstopissa
Syyskuussa avautuva tila jakaantuu puotiin ja taproomiin.
Flow näyttää tietä vastuullisempaan ravintolaruokailuun – Bun2Bun tuplasi myyntinsä satsaamalla ”Meat Free Zoneen”
Ravintolat koulutettiin vastuullisuuteen Sustainable Meal -koulutuksella. Tölkkipanteilla puolestaan istutetaan yli 11 000 puuta Madagaskariin.
Ääni keittiöstä: Jonna Toikkonen – Ravintola Myllärit
Keittiöpäällikkö Jonna Toikkonen arvostaa kotimaista, mahdollisimman vähän prosessoitua puhdasta ruokaa.
Kun sovellus korvaa tarjoilijat – Pincho Nationissa asiointi hoidetaan kännykällä
Pohjoismainen ravintolaketju Pincho Nation avasi uuden ravintolansa Helsinkiin.
Damascusito on hurmaava kesäbaari Sompasaunan naapurissa
Cafe Damascuksen pikkuveli Damascusito tarjoilee kylmiä juomia ja hodareita Sompasaaren kärjessä.
Pobren ravintoloitsijoiden Paisano nostaa filippiiniläiset maut uudelle tasolle
Paisanossa nautitaan filippiiniläisistä herkuista trendikkäästi jaettavina annoksina.
Luckiefun’silta uusi konsepti: Suomen ensimmäinen sizzler-ravintola ChopChop
Chop Chop tarjoilee annokset tirisevän kuumassa pannussa pöytään.
Ääni keittiöstä: Petteri Linna – Långvik Congress Wellness Hotel
Petteri Linnan motto on: ”Kaiken ruoan voi tehdä hyvin ja vähän vielä paremmin”.