Ääni keittiöstä: Maksim Vjatkin – Goodwin The Steak House
Goodwin The Steak Housen Maksim Vjatkin on aina tiennyt haluavansa kokiksi.
Ääni keittiöstä: Ville Rainio – Allas Wine & Dine
Ville Rainio päätyi kokiksi äitinsä kannustamana.
Ääni keittiöstä: Martin Lundqvist – Bryggeri
Martin Lundqvist viihtyy rennoissa olutravintoloissa niin työssä kuin vapaa-ajallaan.
Pikku-Vallila uudistuu omistajavaihdoksen myötä: “Kunnioitamme paikan henkeä ja kaurismäkeläistä boheemiutta”
Keskiolut vaihtuu erikoiskahveihin ja pienpanimo-oluisiin, kun uudet omistajat ottavat ohjat Pikku-Vallilassa.
HU: Street Gastro joutui sulkemaan valtaosan ravintoloistaan – Vaasankadulle tulossa uusi konsepti
Täytetyistä leivistään tunnettu pikaruokaketju toimii jatkossa vain Kampissa, kertoo Helsingin Uutiset.
Be My Guest – Modernia vietnamilaista Jätkäsaaressa
Kuuden kaveruksen ravintola on kuin rento vietnamilainen olohuone.
Ääni keittiöstä: Jyrki Yli-Uotila – Haikon Kartano
Haikon Kartanon keittiöpäällikkö arvostaa hyvää ja huolellisesti tehtyä ruokaa, hyvää palvelua ja rauhallista miljöötä.
Alakulttuurikeskus Loukossa saa hengailla ilman ostopakkoa – Vegaaninen lounas kolmella eurolla
Vapaaehtoisvoimin pyörivä Loukko sai uudet tilat Kalliosta.
Ääni keittiöstä: Tero Nummelin – Ravintola Ilves
Tero Nummelinin mielestä ravintolassa syödyn ruuan pitäisi hieman haastaa asiakasta.
Illallinen metsässä on unohtumaton elämys – Ylistävät arviot saaneelle pop up -ravintolalle janotaan jatkoa
Sås Cateringin Valtteri Sinkkonen ja Nico Österberg pystyttivät Nielu 2019 pop up -ravintolan keskelle metsää.