Helsingin uudet ravintolat 2019 – Alkuvuosi toi mukanaan monipuolisen kattauksen uutuusravintoloita
Reippaasti startannut ravintolavuosi toi mukanaan jaettavia annoksia, moderneja kansainvälisiä makuja – perinteisempää suomalaista keittotaitoa unohtamatta.
Laiva on lastattu amerikkalaisilla grilliherkuilla – Pit Stop BBQ valtasi ravintolalaiva MS Louisianan keittiön
Pit Stop BBQ:n grillimestarina toimii amerikkalaisen barbequen sanansaattaja Chris Paton.
Äitienpäiväksi tarjolla mahtavia ravintolavaihtoehtoja!
Tsekkaa, mihin mahdut vielä kunnioittamaan ja juhlimaan elämäsi äitiä.
Farang muuttaa uusiin tiloihin – Uudesta ravintolasta kaksikerroksinen
Farangin vuokrasopimus Taidehallissa päättyy elokuun lopussa.
Saksalaiset viinit inspiroivat ravintoloiden keväisiä teemamenuja – Riesling virtaa 60 ravintolassa, 15 eri paikkakunnalla
Riesling & Spätburgunder -viikoilla maistellaan saksalaisten viinien parhaimmistoa.
Sentro tarjoilee modernia aasialaista – Filippiiniläiset ravintoloitsijat taitavat myös indonesialaisen rendangin salat
Sentron listalla filippiiniläiset, korealaiset, indonesialaiset ja japanilaiset annokset ovat sulassa sovussa.
Ääni keittiöstä: Aki Peiju – Sori Taproom
Aki “Axu” Peiju aikoi lapsena laivakokiksi. Nyt hän toimii Sori Taproomin keittiömestarina.
Kampin Korttelin ravintolat esittäytyvät erikoisillallisella – Yllätysannoksia pitkän pöydän äärellä
Kampin Korttelin erikoisillallisilla maistellaan kuuden ravintolan tarjonnasta koottua yhteismenua.
Ääni keittiöstä: Ilkka Isotalo – Ravintola C
Kun isommat sisarukset leikkivät keskenään, Ilkka Isotalo jauhoi äitinsä kanssa sianruhoa käsikäyttöisellä lihamyllyllä.
Mahan täydeltä alkuruokia – Söderissä ei pääruokia tarvita
Lotten Lindborg-Suhonen vaihtoi Piece N Loven pizzat pieniin jaettaviin annoksiin.