Pastiksen Markku Niemi sommelierien MM-kisoihin
MM-kisoissa Markku Niemi saa vastaansa parhaat sommelierit 62 eri maasta.
Arto Rastas uudisti HelmiSimpukan ruokalistan: Makkaraperunoiden rinnalle poroa, nyhtökauraa ja falafeleja
Shell- ja St1-asemilla toimiva HelmiSimpukka pyrkii kiillottamaan huoltoasemaruoan nuhjuista mainetta panostamalla laadukkaisiin raaka-aineisiin huippukokin luomalla reseptiikalla.
Viinitastingeja, hyönteisruokaa ja rypäleenpoljennan SM-kisat – Cityn tärpit Viini ja Ruoka -messuille
Suomen suurin ruokatapahtuma kokoaa kulinaristit viikonloppuna Messukeskukseen.
Stockmann Herkku muuttui moderniksi Food Marketiksi – pitää sisällään myös ravintolan
Uusi Food Market Herkku on yhdistelmä kauppahallia, herkkukauppaa sekä ravintola- ja kahvilapalveluita.
Legendaarinen Corona ja kumppanit joutuvat lopettamaan remontin tieltä Eerikinkadulla
Rakennusmestarien talo menee täysremonttiin ja Kaurismäkien kuppilat joutuvat etsimään uusia tiloja.
Uusi 360° -ravintolaopas painottaa vastuullisuutta ja ympäristötekoja: “Liian harva ravintola suhtautuu asiaan riittävällä vakavuudella”
Enää ei riitä, että ruoka on hyvää. Ravintoloilta vaaditaan myös vastuullisuutta.
Lie Mi palasi Kallioon ja toi mukanaan aasialaiset viikonloppubrunssit
Entisen Grillssonin tiloista kantautuu nyt höyryävän pho-keiton huumaava tuoksu.
Wolt rantautui Poriin – kotiinkuljetukset käyntiin 24 ravintolalla
Avauksen kunniaksi Wolt tarjoaa ilmaiset kotiinkuljetukset Porissa reiluksi viikoksi.
Suvilahti TBA taipuu monenlaisiin tapahtumiin ja tarjoaa myös lounasta – ruokahävikkiä torjutaan afterworkeilla
Suvilahti TBA välttää ruokahävikkiä myymällä yli jääneet lounasruoat vitosella.
Ravintola Liv: ”Miksi tyytyä hyvään”
Ravintola LiV panostaa ensiluokkaiseen palveluun, laatuviineihin ja eurooppalaisen keittiön klassikoihin.