Sirkat on jo niin passé, maistuisiko toukka? – ensimmäiset suomalaiset ruokatoukat markkinoille
Keittiömestari Aija Viitaniemi ottaa hyönteisravintoa haltuunsa tuomalla markkinoille ensimmäiset suomalaiset jauhopukintoukat.
Helsingin uudet ravintolat 2018: Kesän uutuusravintoloiden taustajoukoissa useita huippukokkeja
Helsinkiin on avattu kesän aikana toinen toistaan kiinnostavampia uutuusravintoloita.
Ruoan verkkokauppa saa lisäpontta Prisman Noutopisteistä
Kaksi uutta noutopistettä on avattu Helsingin keskustaan.
Kungfu Kitchenin aasialaisista keitoista lämpöä syksyyn: “Nyt on viritetty semmoiset liemet, että varmasti maistuu”
Miro Kurvinen toi syksyn kunniaksi Kungfu Kitchenin listalle uusia aasialaisia tapaksia sekä aromaattisia keittoja.
Elämys!-päivät: Elastisen keikka huipensi Elämys!-päivien annin
Räppigoljatin ilmaiskonsertti veti Mummotunnelin täyteen sateisesta syyssäästä huolimatta.
Tallinnan merkitys ravintolakaupunkina kasvaa Viron verottaessa rankemmin alkoholia
Tallinna ei ole enää vastaava halpakaupunki, johon on totuttu menneinä vuosikymmeninä.
The Way avaa leipomon ja viinibaarin Kallioon – hapanjuurileipää ja alkuviinejä aamuvarhaisesta iltamyöhään
Karhupuiston laidalle avattavan The Wayn taustalla on tuttuja nimiä ravintola Grönistä ja Good Life Coffeesta.
Elämys!-päivät: Legendaarisen Kappelin kellarissa pähkinä purtavaksi Murhamysteeri-illallisella
Vieraiden tehtävänä on herkullisen illallisen nauttimisen ohessa ratkaista murhaajan henkilöllisyys.
“Kaali voi olla yhtä arvokas kuin tryffeli” – Nuorten kokkien MM-pronssimitalisti Emmiina Lehtonen arvostaa kotimaisia raaka-aineita
Vuoden nuori kokki Emmiina Lehtonen kokkasi tiensä pronssimitalistiksi nuorten kokkien MM-kisoissa Taiwanissa.
Kun Hans Välimäki ja Arto Rastas perustavat uuden ravintolan, pyörää ei tarvitse keksiä uudestaan: ”On aika tylsä ajatus, että pitäisi aina tuoda jotain uutta”
Hans Välimäki ja Arto Rastas avaavat uuden ravintolansa Helsingin ydinkeskustaan marraskuussa.