Baccon pizzojen salaisuus piilee valmistustavassa – taikinaa kohotetaan neljä vuorokautta
Bacco Enoteca & Pizzerian tavaramerkki on laadukkaista raaka-aineista valmistettu pizza, joka paitsi maistuu hyvältä, myös sulaa mahdollisimman helposti vatsassa.
Memphis Hesari – rentoa tunnelmaa ja runsaita annoksia
Ketjuravintoloista irtaantunut Memphis Hesari sooloilee mielensä mukaan.
Kalle Tanner on vuoden kokki 2018
Vuoden kokki -kilpailun finaali käytiin Gastro Helsinki -messuilla. Voittajaksi selviytyi Kalle Tanner Villa Störsvikistä.
Ullanlinnan uusi korttelikapakka B.B. Badger & Co haluaa olla bileiden keittiö
Latvan entisiin tiloihin Korkeavuorenkadulle avattu B.B. Badger & Co toivottaa tervetulleeksi myös koirakaverit.
Miro Kurvinen ja Kungfu Kitchenin uusi lista: “Annokset elävät vielä listauudistuksen jälkeenkin, koska käytäntö opettaa”
Fuusiokeittiössä on runsaudenpula ideoista ja annoksista. Ja vanhatkin annokset olisi kiva pitää.
Lauttasaaren Pizzarium väistyy napolilaisen artesaanipizzan tieltä
Pizzariumin perustaja Luca Platania avaa uuden artesaanipizzerian Lauttasaareen.
Rioni tarjoaa aitoja georgialaisia makuja Espoon Haukilahdessa
Haukilahden vanhan ostoskeskuksen uumenista löytyy piilotettu georgialainen helmi.
Papa Albert tuo pohjoisitalialaisen keittiön helsinkiläisten lautasille Punavuoressa
Tarjolla on myös elämyksiä saunasta kokkailuun keittiömestarin kanssa.
Unohda kotisohva perjantaina ja suuntaa nauttimaan Happy Hourin antimista
Maailman suurin Happy Hour on innostanut mukaansa jo noin 500 ravintolaa ympäri Suomen.
O´Malley’sissa on perinteisen irkkupubin tenhoa
Irkkupubi tarjoilee Guinnessin lisäksi rentoa tunnelmaa.