Skip to content
City

Kaupungilla puhutaan

City Facebookissa City Instagramissa City Tiktokissa
  • Etusivu
  • Viihde
  • Ruoka ja ravintolat
  • Ihmissuhteet
  • SYÖ!-viikot

Cityn Jouluopas 2025: Sesongin parhaat poiminnat

Löydä herkullisimmat tärpit joulukauteen 2025.

Tätä keskustan nepalilaista hehkutetaan tauotta: “Uskomattoman maukasta ruokaa”

Fenniakorttelissa sijaitseva Onninepal on noussut Helsingin kehutuimpien ravintoloiden…

Jouluna 2025 auki olevat ravintolat Helsingissä

Katso, missä pääset herkuttelemaan myös joulunpyhinä.

15 erinomaista tapaa juhlia uuttavuotta Helsingissä

Ota uusi vuosi 2026 vastaan herkullisella illallisella tai…

Itsenäisyyspäivä 2025 ravintoloissa: Parhaat juhlapäivän brunssit ja illalliset

Katso kaupungin parhaat brunssit ja illalliset itsenäisyyspäivälle 6.12.

KaJon herkut on loihdittu parhaista kotimaisista raaka-aineista.

Kokkimaajoukkueen johtajalta yllättävä veto: ”En tiennyt olevani näin spontaani”

Suomen kokkimaajoukkueen johtaja Katja Tuomainen laittoi oman fine…

5 faktaa – näitä et tiennyt SYÖ!-viikoista!

SYÖ!-viikot eivät ole vain tarjouskampanja, vaan osa suomalaista…

14.2.2018

Uusi Latva on myös ruokaravintola

Kolmen korttelin muuttomatka teki viinibaari Latvasta ruokaravintolan.

12.2.2018

Ikea tuo vegehodarin valikoimiinsa

Hodaria testataan nyt Ruotsissa ja elokuussa se on saatavilla koko Euroopassa.

12.2.2018

Le Petit Chaperon Rouge uudistui: viinibaari tarjoilee nyt myös ruokaa

Kanavarannan ranskalainen viinibaari sai uuden keittiön.

Venäläinen huippukokki Vladimir Mukhin saapuu Jätkäsaaren Clarioniin esittelemään visioitaan.
6.2.2018

Food & Talk 2018 etsii ja antaa vastauksia ruokatuotannon ja -kulttuurin tulevaisuudesta

Jätkäsaaren seminaarissa puhujina huippuasiantuntijat ruokakulttuurin kentältä.

Vuoden ravintola 2018 -tunnustuksen saaneen Kaskiksen ravintoloitsijat Simo Raisio, Erik Mansikka ja Topi Pekkanen ovat luoneet laaturavintolan, joka on vakiinnuttanut paikkansa sekä Turun, että Suomen parhaiden ravintoloiden joukossa.
6.2.2018

Gastronomien seura valitsi: turkulainen Kaskis on Vuoden ravintola

“Vuodenajat ja suomalaisen ruoan sielu ovat oivallettu uudella tavalla”, sanotaan perusteluissa.

1.2.2018

VENN on raikkaalla maulla varustettu viinibaari

Tankkiviinit, popcorn-kone ja irtokarkkibuffet alleviivaavat välittömän tunnelman.

Alex Nieminen ja Viviane Kallio.
25.1.2018

Stockmann saa keväällä “uusia, uniikkeja ravintoloita“

Yes Yes Yesissä vaikuttava Alex Nieminen ja libanonilaiseen ruokaan erikoistunut Viviane Kallio vastaavat uusien ravintoloiden konsepteista.

Keittiöpäällikkö Ari Ruoho ja ravintolapäällikkö Terhi Vitikka.
24.1.2018

”Olen erittäin iloinen, että saimme työntää nokkamme myös Hietaan” – Ravintola Nokka adoptoi ravintola Hiedan

Keittiöpäällikkö Ari Ruoho pääsee hyödyntämään emoravintolan tuottajaverkostoa ja reseptiikkaa.

17.1.2018

Ruoankuljetuspalvelu tarjosi kympin lahjakorttia naiselle, joka sai kuljettajalta asiattomia viestejä

Useat naiset ovat kertoneet Twitterissä joutuneensa ahdistelluiksi samalla tavalla.

12.1.2018

Tiedekokemuksia ruokaillessa – Huippuvuoden tehnyt Heureka avaa uuden tiederavintolan

Tiedekeskus kasvatti kävijämääriään neljänneksen.

Artikkelien sivutus

« Edellinen 1 … 73 74 75 76 77 … 231 Seuraava »

Uusimmat

  • Joulun inhokki on selvillä – tämä herkku saa suomalaisilta eniten buuauksia
  • Näitä ennätyksiä et tiennyt suomalaisten tehneen!
  • Homer Simpson ratkaisi Higgsin bosonin 14 vuotta ennen tiedemiehiä
  • Aavikolle ilmestyi 3,5 kilometrin pituinen alaston mies – eikä kukaan tiedä, kuka sen teki
  • Saako jouluna kosia? Kyllä, mutta älä tee siitä koko suvun ohjelmanumeroa

Kumppanit

  • Deitti.net
  • TableOnline
  • Suomi24
  • City.fi
  • Yhteystiedot
  • Mediatiedot
  • Työpaikat
  • Tilaa uutiskirje
  • Ohjeet
  • Palaute
City Facebookissa City Instagramissa City Tiktokissa City RSS
Deitti.net TableOnline Suomi24 Treffit24

© 2025 City.fi - Räväkkää sisältöä vuodesta -86 | Evästeasetukset