Tältä maistuu ruoan tulevaisuus – keittiörobotteja, solukasvatusta, avaruusruokaa
Mitä jos poimisitkin ruokasi lähipuistosta tai kasvattaisit sen omassa keittiössäsi?
Keittiörobotteja, solukasvatusta, avaruusruokaa – tällainen voi olla ruoan tulevaisuus
Mitä jos poimisitkin ruokasi lähipuistosta tai kasvattaisit sen omassa keittiössäsi?
Citycenterin raflatarjonta kasvaa: Sushibar + Wine City avaa ovensa
Ympyrä sulkeutuu, kun ravintoloitsijakaksikko palaa nuoruutensa maisemiin.
Rovaniemelle avattiin Classic American Diner
Rollon Dinerista saa paikallista herkkua: poroburgeri puikularanskiksilla.
Pyynikin käsityöläispanimo alkaa tislata väkeviä
Alkuvuodesta uudella tislaamolla valmistuu vodkaa ja giniä, ja suunnitelmissa on myös viski.
Huippuravintola Nomassa työskentelevä Toni Toivanen: fine dining on huono bisnes
Helsingissäkin voisi olla huipputason ravintoloita, mutta se vaatii rahaa ja resursseja.
Uusi ravintola Makkaratalossa: Döner Harju City
Kallion Döner Harju sai kaverin keskustaan.
Arto Rastas avaa ravintolan Tampereelle Ratinan kauppakeskukseen
Uuteen ravintolaan tulee kaksi kerrosta ja kattoterassi.
Keskustaan avattiin uusi ravintola, baari, yökerho ja olohuone: St. Anna’s
Uusi ravintolakonsepti tarjoilee muun muassa livemusaa ja à la carte -illallisia.
Uudessa, upeassa Palacessa pääosassa ovat raaka-aineet
”Täällä tehdään omannäköistä juttua”, kertoo keittiömestari Hans Välimäki.