Syömään! Ruokakulttuurin asiantuntija Milla Visuri: “Helsingissä kaikki on mahdollista”
Helsingin kaupungin ruokamarkkinoinnin tekijä seuraa, miten stadilainen ravintolakenttä kehittyy.
Syömään! Ketjuravintolan uusi tuleminen
Suomessa on uudenlaisia ravintoloita, jotka haastavat perinteisen ketjuajattelun.
Kesä tuo Helsingin yökerhoelämän auringon alle
Kun säät suosivat, miksi odottaa iltaan asti? Auringonlaskun jälkeen tarjonta laajenee ja juhlat jatkuvat taivasalla.
Korjaamon kesäpiha on aivan kuin aikuisten leikkikenttä
Piipahda lounaalle, aftereille, illalliselle tai vaikkapa joogalle. Kesäpihalta löytyy kaikille jotakin läpi päivän.
Taste of Helsinki -gourmetfestivaalista nautitaan tänä viikonloppuna auringossa
Huippuhyvä ruoka maistuu kesäisessä säässä vielä asteen paremmalta.
Roiku riippukeinussa tai makoile tekonurmikolla – Kapsäkin terassilla on lupa olla mukavasti
Muun muassa yrttinsä itse kasvattava Kapsäkki haluaa tarjota asiakkailleen oman kylän tuotteita. Kesällä myös take-away piknik-kori.
Sukella meksikolaiseen makumaailmaan ja tunnelmaan Helsingin Eatosissa
Toiset hyppäävät koneeseen, toiset Eatosiin. Suosittu meksikolaisravintola vetää puoleensa Suomessa vierailevia latinoja.
Vietä töölöläistä terassikesää näissä paikoissa
Miksi lähteä merta edemmäs kalaan? Tai tässä tapauksessa Töölöä edemmäs terassille.
Freedomilla juhlitaan vapautta läpi kesän
Sateenkaari-terassilla kilistetään laseja jo neljättä kesää.
Oulunkylän Capperi ilmoittautuu pizzakartan kiinnostavimpien tulokkaiden joukkoon
Paikalliset perheet yhdistivät voimansa ja tekivät ravintolan, jossa viihtyvät itse ja joka tarjoilee aitoa napolilaista pizzaa.