Sidrería: aidon siiderin tähden
Helsinkiin avattiin maaliskuussa baari, joka edistää suomalaista siiderikulttuuria.
Lauantaina on taas ravintolapäivä – tauon jälkeen
Vuoden sapattivapaalla ollut Ravintolapäivä tulee taas. Mukana on yli 500 ravintolaa ympäri maailmaa.
Pizza maistuu Via Tribunalissa
Jos napolilainen pizza maistuu pizzanvihaajallekin, on sen oltava todella hyvää.
Legendaarinen Amarillo lopettaa Mikonkadulla
Viikonloppuna ehdit vielä viimeistä kertaa rilloon.
Naughty BRGR avaa Turkuun
Hesburger saa tuhman kilpailijan.
Taste of Helsinki -gourmetfestarin menut on julkaistu
Menuista löytyy tänä vuonna perinteisiä vivahteita, kotimaisia raaka-aineita ja kestosuosikki tartar.
Ruplaan tuli koko päivän lounas ja hävikkiruoka-maanantait jatkuvat
Raakakakkujen keidas saa rinnalleen kaivatun lounaan.
Vegaanien rakastama Onda muutti Siltaseen
Oi mitä hummusta.
Hotelli- ja ravintolamuseo etsii pop up -ravintoloitsijoita
Museoon halutaan pop up -ravintoloita joka kuun viimeiseksi keskiviikoksi.
Saksalaisten viinien teemaviikoilla on mukana 44 ravintolaa ympäri Suomen
Riesling & Spätburgunder -viikot järjestetään toukokuussa.