Japanilaiset silkkiliinat ja suomalainen mies

Hei Walter! Kävin japanilaisen teenlaiton kurssilla. En tiedä minkä tähden. Sain sieltä lahjaksi pienen kangaspussin, jonka sisällä on seitsemän eri väristä pienehköä silkkiliinaa. Nyt olen aika ymmälläni. Olen ihan tavallinen suomalainen mies. Reipas karju. Miten minä voin näitä liinoja käyttää. En ainakaan laita niitä kaulaani.

  • Silkman?, 32 v mies

1 vastaus

Walter de Camp

9.10.2016 16:49

Me kaikki haluaisimme jollain keinolla varmistaa, että rakastettumme rakastaa ja haluaa meitä todella, nyt ja aina, ja kaikissa olosuhteissa, elämän jokaisena päivänä, aamulla ja päivällä ja illalla ja yöllä. Mutta me emme pysty varmistamaan sitä. Sinä pysyt! Japanilaisten silkkihuivien avulla! Kävipä sinulla tuuri!

Menettele näin: Käy illalla alastomana pippeli pystyssä sänkyyn odottamaan rakastettusi tuloa viereesi. Sido ensimmäinen liina kukkelisi juuren ympärille. Voi miten söpöltä elimesi näyttääkään heilahdellessaan siinä oudon värinen silkkiliina koristeena. Seuraavana iltana toistat saman, mutta sidot puikulasi ympärille toisen värisen liinan. Seuraavana iltana kolmannen värisen liinan. Jne. Jos rakastettusi ihastelee sinua ja haluaa sinua vielä seitsemännen liinan kanssa, tiedät, että olet löytänyt sen oikean rakkauden. Sen rakkauden, joka kestää jopa japanilaisen silkkiliinatestin.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Vastaa kysymykseen

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi