Marian kohtalo

Aloin pizzaa tehdessäni miettimään Raamatun Jeesuksen äidin Marian kohtaloa. Mitä hänelle kävi? Osaatko Walter kertoa, mätäneekö hänkin maassa odottaen toista tulemista ja taivaaseen tempausta vai järjestyikö hänelle yhdensuuntainen pääsy suoraan ikään kuin VIP-lipulla taivaaseen?

  • Rataparru, 35 v mies

1 vastaus

Walter de Camp

30.12.2016 20:10

Maria oli naimisissa Joosefin kanssa. Pariskunnalle syntyi muutama lapsi, joista yksi oli Jeesus. Kun Jeesus tuli aikuiseksi, hän ryhtyi kiihkeäksi saarnamieheksi. Se oli vaarallista ja se pelotti Jeesuksen äitiä Mariaa. Maria yritti saada poikaansa lopettamaan saarnapuuhat, mutta poika ei totellut äitiään. Kävi juuri niin kuin äiti pahimmillaan pelkäsi. Hänen poikansa Jeesus tapettiin.

Jeesuksen kuoleman jälkeen hänen opetuslapsensa tulivat selittämään Marialle, että Jeesus nousi kuolleista; että Jeesus astui taivaaseen; että Jeesus on nyt taivaassa Jumalan – "isänsä" – oikealla puolella ja että Jeesus on Jumalan poika. Kaiken huippuna Marialle sanottiin, että hänen poikansa Jeesus syntyi neitseestä.

Maria ei ryhtynyt uskonnolliseen väittelyyn, mutta hän tiesi, että kaikki tuo oli täyttä höpinää. Mariahan tiesi, että hän ei ollut neitsyt Jeesuksen syntyessä. Joosef oli vienyt hänen neitsyytensä jo paljon aikaisemmin. Maria myös tiesi, että Jeesus ei ollut Jumalan vaan Joosefin poika, koska Joosef suihkautteli spermaansa Marian kohtuuun. Tietenkin Joosef oli Jeesuksen isä, eikä Jeesus ollut noussut kuolleista.

Maria oli hyvin surullinen ja masentunut poikansa kuoleman takia ja syytti itseään, niin kuin äideillä on tapana. Hänen olisi äitinä pitänyt pystyä estämään poikaansa joutumasta vaaroihin. Maria odotteli enää vain omaa kuolemaansa, pääsyä pois hirveästä maaailmasta.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Vastaa kysymykseen

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi