Mitä oikiksen hottiksille tapahtuu?

Mitä hyvännäköisille oikistytöille tapahtuu? Oikiksessa opiskelevia jakkupukuisia seksikkäitä hyväkroppaisia nuoria naisia näkee yliopistolla ja baarissa, mutta mitä niille tapahtuu oikiksen jälkeen? Laitetaanko ne jonnekin piiloon vai muuttavatko kaikki ulkomaille? Vai käykö oikiksen käyneille hottiksille kuin Tuhkimolle puolen yön jälkeen paitsi, että juristinaisille kasvaa karvaa naamaan ja painoa tulee 10kg lisää heidän valmistuessa yliopistosta?

  • Sir Abdominal, 32 v mies

5 vastausta

Walter de Camp

19.1.2014 14:56

Oikiksen hottikset päätyvät useimmiten töihin valtion tai kunnan virastoihin tai järjestöihin. Kilpailuhenkinen vähemmistö työllistyy asianajotoimistoihin. Valmistuessaan hottikset lähestyvät kolmenkympin väliaikapistettä

Suomalaiset virastot eivät ole paikkoja, joissa naisten suurenmoinen, runollinen, maalauksellinen ja veistoksellinen keski-ikäinen kauneus hehkuisi. Virastojen naiset päinvastoin kyyläävät julmina lintuina toisiaan varmistaakseen, että työpaikan jokainen nainen on yhtä mitättömän näköinen puurtajarastas kuin he itse. Juristilta vaaditaan erityisen asiallista = pitkästyttävää ulkonäköä. Juristinainen ei saa olla seksiä vuotava hottis.

Niinpä oikiksen hottikset muuttuvat valmistuessaan nukkuviksi hottissoluiksi. (Vrt. nukkuvat terroristisolut). He eivät näytä hottiksilta, eikä kukaan (NSA:ta lukuun ottamatta) aavista, että he ovat hottiksia, mutta aina tilaisuuden tullen - pikkujouluissa, kavereiden häissä, illanvietoissa ja lähtiessään Königiin tai Kalleen pokaamaan miehiä - he kykenevät kampaajan ja salaisten vaatekaappiensa ja meikkikirstujensa avulla palautumaan hottikseksi ja ryhtymään miehille kohtalokkaakseen hottistoimintaan.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Sake76Fin

21.1.2014 15:26

Ei! Oikis- tai mille tahansa yliopistohottikselle käy niin, että kun hän pariutuu opintojensa loppuvaiheessa suomalaisen miehen kanssa hän muuttuu keskiluokkaiseksi imettäjäksi siihen asti kunnes lapset muuttavat kotoa pois. Hän keskittyy perhekulissivarusteluun ja varustelevat itseään vain sen verran mikä ei uhkaa miehen itsetuntoa eikä konttorin henkeä. Pariutumattomat hottikset muuttavat ulkomaille ja jatkavat hottiksina maailman metropoleissa ensin sinkkuina ja sitten pariuduttuaan markkina-arvoteoreetikkojen vihaamien miesten vaimoina.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Ekonomisinkkuhottis

21.1.2014 17:06

Juuri näin! Olen itse ekonomihottis ja opiskelukavereista Suomessa asuvat hottikset ovat kaikki varattuja ja joko valuttavat parhaillaan viimeiset pisarat hottiuttaan nännien kautta vauvojensa suuhun tai ovat vähintään kovaa vauhtia matkalla tähän tilanteeseen. Minä ja ainoat tuntemani valmistumisen jälkeen pariutumattomat yliopistohottikset ollaan tosiaan valoitettu maailman metropoleja muutamat viime vuodet!

Tuttu

6.2.2014 19:32

Ne alkaa käyttää jakkupukuja...

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Porthanian tallaaja

19.2.2014 20:07

Hyvin vähän siellä niitä hottiksia on, ainakaan täällä Helsingissä. Yksinkertaisemmat ja siten kauniimmat ovat Rovaniemellä.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Vastaa kysymykseen

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi