Onko normaalia että rakastelee unissaan Saatanan kanssa?

Hei, minä kärsin unissakävelystä mutta toisaalta näen eläviä unia. Olen yöllisillä kävelyilläni mm. meinannut kävellä 4. stä kerroksesta ulos kun luulin että erään syksyn iltana landella asuvat vanhempani haluavat grillata ruokaa kanssani 3-4 aikaan yöllä pihallani. Nopein reitti on paras reitti. Tämän lisäksi minulla on aktiivinen vatsa ja kerrran hississä sattui vahinko. Opin että pesty paskainen vaaate ei haise, siinä on vain kuitua joka ei ole sulanut.

Näiden seurauksena sain sosiaalisin perustein korkotuetusta asunnosta ekan kerroksen asunnon. Olen myös soittanut hätäkeskukseeen unissani ja laittanut kännykänlaturit peilikaapin päälle, muistamatta miksi näin on tapahtunut. Silloin kun maltan pysyä sängyssä näen unta sodasta, seksistä ja saatanan rakastelusta. Pitäkö minun ateistina olla huolissaan?

http://tarkeysjarjestyksenvalvoja.blogspot.fi/2016/10/vakevan-kauniita-painajaisia.html

  • dsajlkdsdsölkj333rd, 32 v mies

7 vastausta

Walter de Camp

7.10.2016 15:30

Sinun kannattaa perehtyä Sarah Iles Johnstonin kirjaan Restless Dead : Encounters Between the Living and the Dead in Ancient Greece. Kirja on tosin juuri nyt lainassa minulla. Sitä selatessasi huomaat, että on aivan normaalia rakastella unissaan Saatanan kanssa ja onkia Alamaailman joella. Sen lisäksi on tuiki tavallista, että kuolleet rakastettusi saapuvat yöllä luoksesi ja avaavat sepaluksesi. Ateismi ei estä heidän tuloaan.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

.-fJe OJ .S

8.10.2016 09:17

Mistä Helmetistä toi kirja oikein löytyy? Nyt lauantai-aamuna muistin tämän hyvän kirjavinkkauksesi. Mielestäni yritin parhaani mitä maallisen viisauden avulla voi ateisti yrttää tehdä. Tarvitaanko hengellisestä viisautta?

Yritin ensin Helmetissä tekijän sekä teoksen n nimellä vailla osumaa muuhuin kuin johonkin jumaltaruston tutkimukseen. http://haku.helmet.fi/iii/encore/?lang=fin
Tämän jälkeen menin Suomalainen.com kirjakaupan sivulle ja sieltä se löytyi, ISBN-koodi. http://www.suomalainen.com/webapp/wcs/stores/servlet/fi/skk/restless-dead-p9780520280182Kokeilin kummankin painoksen mukaista koodia. Sitten menin toiseen Helmetinalaiseen sivustoon jossa voi hakea ISBN-koodin avulla: http://luettelo.helmet.fi/*fin
Nyt vaikuttaa siltä että jos ymmärtämys on asiatonta pitää katsoa asian vierestä.
Lainasitko kirjan jostain muusta kuin tavallisesta pääkaupunkiseudun Helmet kirjastoverkostosta?

Kiitos kuitenkin saatanasti vastauksesta!

Ps. Luen todella vähän ja vielä vähemmän muuta kuin Faktiota.
Yritin tässä muistella milloin olisin viimeksi lukenut Fiktiota, vahvin muistikuva osuu tuonne 2000-luvun alkupuolelle lukion alkuun, luin Seitsemän Veljestä kun joku kirja piti lukea Äidinkielen tunnilla. Itseasiassa se oli ihan hauska, pojat kivellä vihaisen härkälauman ympäröimänä ja sitten kiväärin naksuu kun on nälkä ja vituttaa riittävästi...

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Walter de Camp

8.10.2016 18:20

www.kirjastot.fi hakukone kattaa lähes kaikki Suomen kirjastot. Siinä täytyy tekijän nimi laittaa muotoon sukunimi, etunimi ja teoksen nimessä kirjoittaa vain ensimmäinen sana isolla alkukirjaimella. Näin toimien saat tietää, että Restless Dead -kirja on lainattavissa Helsingissä Kansalliskirjastosta, mutta se on nyt lainassa minulla 7.11. asti.

.-fJe OJ .S

8.10.2016 09:20

Ottaa keskimmäisestä linkistä "Kokeilin" sanan pois. Muuten linkki toimii helvetin huonosti.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

.-fJe OJ .S

9.10.2016 06:11

Kiitos Walter!
Tunnin googletin internetin ihmeelisessä maailmassa koluen läpi yliopistojen sekä vapaaseen tiedonvälitykseen pyrkiviä kirjaprojekteja ja löysin mystisen Project Musen. http://muse.jhu.edu/book/26110 Kyseinen sivusto on aivan loistava - mutta koska en edusta merkillisen salaista Insituutiota en voi kirjautua näkemääni aineistoon! - Ned Flandersin kiroilua: Däämndilidamn! - "MUSE is the trusted source of complete, full-text versions of scholarly journals from many of the world's leading university presses and scholarly societies, with over 120 publishers currently participating. "

Vakavasti panien on tarkoituksenmukaisempaan hyödyntää Kansalaisoikeuksia. Nimittäin kun asun hyvinvointivaltio Suomessa voin tulla Helsingin Yliopiston kirjaston asiakkaaksi sääntöjen mukaan seuraavasti: Kirjastokortti Kirjastokortin voi saada henkilö, joka on täyttänyt 15 vuotta, jolla on suomalainen henkilötodistus ja katuosoite Suomessa. Poikkeuksena ovat yliopistossa vierailevat vaihto-opiskelijat ja tutkijat, joilla on mahdollisuus saada kortti em. ehdoista riippumatta. http://www.helsinki.fi/kirjasto/fi/asioi/kayttosaannot/

Pointtini kaikella tällä on olla kuormittamatta Kansalliskirjastoa liikaa lainaamalla fyysisen teoksen. Tavoitteenani on siis tutustua Restless Dead teokseen E-kirjan muodossa, vaikkakin Myöhäisteininä.

Sisältövaroitus: Hämmästyttävää oli se kun eräällä hyvämaineiseksi tulkitsemallani e-kirjastosivulla oli linkki paskavirussivullle. Siellä kyllä oli Amazonin kuva ja jotain Somekuvankaappauksia "uskottavuuden nimessä" mutta sisällön puolesta hämmentävän paskaa Suomea. En nyt muista miten asia oli mutta mahdollisesti olen kuvitellut että olen avaamassa Amazoniin kirjakohtaista sivua selvittääkseni hinnan mutta se menikin jonnekin helvettiin ->tietoturvasyistä suomeksi käännettynä: onnelliset päivät meille piste köm.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

.-fJe OJ .S

9.10.2016 06:16

Hävettää tunnustaa! Olen lainannut lukemattomia kirjoja! Jopa kehonpainohallintakirja jäi lukemattomana kesken! Ihan muodon vuoksi lainasin sen kun tekisi mieli saada parempi kunto ja olo. Elämäni on liian hektistä, jopa perunapussit menevät avaamattomana, itäneenä roskiin jotka lähikaupasta ostan! Ei ole aikaa syödä lämmintä ruokaa jonka itse valmistaisin kotona!

.-fJe OJ .S

9.10.2016 07:20

Lupaan itselleni harkita Helsingin Yliopiston kirjaston jäseneksi liittymistä ja tutustumista mainittuun aineistoon asiakastyökoneella sitten kun säännöllisen epäsäännöllinen aikatauluni antaa myöten.
http://hesperiaksi.blogspot.fi/2016/10/lukemattomuus.html

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Vastaa kysymykseen

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi