Ovatko realityjulkkikset enää julkkiksia?

Realityohjelmia tulee joka tuutista. Luulen, että kolmannes suomalaista on esiintynyt jo jossakin ohjelmassa - milloin etsimässä rakkautta, milloin laihduttamassa, milloin kilpailemassa miljoonista tai tarttumassa mikkiin. Voiko realitytähtiä enää kutsua edes julkkiksiksi? Onko saturaatiopiste saavutettu? MITÄ TÄSTÄ NYT PITÄISI AJATELLA?

  • reality bitesss, 28 v nainen

2 vastausta

Walter de Camp

12.9.2016 17:25

Realitytähtiä on aina kutsuttu 15 minuutin julkkiksiksi. Vain harvat heistä ovat kehittyneet todellisiksi julkkiksiksi. Realitytähdeet ovat sellaisia julkkiksia, jotka elävät hetken aikaa meidän sohvannurkissa. Nykyisin vain harvat maanikot katsovat kaikkien realityohjelmien kaikki jaksot. Katselu jakaantuu. Eri realityohjelmilla on ainakin osittain eri katsojakunnat. Kunkin ohjelman realitytähdet pääsevät vain sen ohjelman katsojakunnan sohvannurkkaan 15 minuutiksi. Joten suurin osa realitytähdistä on yhä pienempiä julkkiksia.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Zzz-top

15.9.2016 17:37

Ns. valtakunnallinen julkisuus on katoavaista. Sen sijaan pienemmällä paikkakunnalla tai lähikortteleissa tuo 15 min julkisuus voi olla kova juttu, sanotaan vuoden tai kaksi. Jossain diibadaabakisassa heilunut voi saada pestejä karaokeisännäksi tai ehdokkuuden kunnallisvaaleissa. Samoin kuin joku Amanda H. kiertää tv-ohjelmasta toiseen, voi joku toinen olla se paikallinen Amanda. Kyse on ns. sosiaalisen pääoman kasvattamisesta.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Vastaa kysymykseen

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi