Parafiliaa

Tahtoisin olla hyvin seksuaalisesti valveutunut nuorimies.
Siksi haluaisinkin sivistää itseäni tiedolla, joka käsittää parafilian kaikki 549 eri muotoa.
Jollet hyvä Walter Campion aivan lonkalta pysty näitä heittäämään, niin varmasti toimittajan ominaisuudessa saat ne pienellä vaivalla selvitettyä. Itse jos lähtisin noita tietoja netistä laajamittaisesti penkomaan, pienenä pelkona olisi että joutuisin virkavallan syyniin.

  • Sivistystä kaipaava, 25 v mies

2 vastausta

Walter de Camp

11.4.2017 19:59

Kiitos kysymyksestäsi, joka havahdutti minut tajuamaan, miten pervo olen. Ihan jos alkaa sitä listaa käymään aakkosjärjestyksessä läpi, niin olen heti listan numero kolmonen: agalmatofiili. Henkilö joka saa eroottista värinää patsaista. Pysähdyin juuri eilen katselemaan Helsingin vanhan Postitalon isossa salissa seisovaa alastonta naisveistosta. Agalmatofiili Walter kierteli sen ympärillä katsellen erityisen innostuneena patsaan pakaroita.

Pari vuotta sitten harkitsin mennä naimisiin Berliinin kanssa. Kerroin aikeestani berliiniläiselle vuokraisännälleni, nelikymppiselle Hannekselle. Hän meni hyvin vakavaksi ja sanoi: "Rakasta Berliiniä, mutta älä mene Berliinin kanssa naimisiin. Berliini on kallis, uskoton nainen."

Tässä on hyvin vajaa lista parafilioista https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_paraphilias

Suosittelen kovasti, että ostat itsellesi yhden aika kalliin kirjan. Se on newdelhiläisen oikeuslääketieteen professorin Anil Aggrawalin kirja Forensic and Medico-legal Aspects of Sexual Crimes and Unusual Sexual Practices https://www.amazon.co.uk/Forensic-Medico-legal-Aspects-Unusual-Practices/dp/1420043080/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1491928231&sr=8-1&keywords=anil+aggrawal Se maksaa noin 70 euroa, mutta katso sen sisällysluettelo! Sen kirjan avulla olet ylivoimainen pervoasiantuntija tuttavapiirissäsi. Väitetään, että kirjassa on täydellinen lista parafilioista. Aion ainakin itse tilata sen kirjan.

Parafilia-lista ei koskaan voi olla täydellinen, sanoo Aggrawal: "Like allergies, sexual arousal may occur from anything under the sun, including the sun." Jos sinun halusi heräävät vaikkapa narsisseja katsellessasi, olet narsissifiili. Sitä ei ole mainittu listalla.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Sivistystä kaipaava

12.4.2017 02:58

Iso kiitos. Vastauksesi tuotti minulle seksuaalista mielihyvää.

Vastaa kysymykseen

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi