Rohkenisinko?

Olen aina tahtonut testata naisena mennä thaihieroma paikkaan hierottavaksi ja saada sitä niin sanottua ylimääräistä nautintoa mitä miehet aina mahdollisesti saavat (happy end).

  • bi-henkinenkö, 20 v nainen

1 vastaus

Walter de Camp

17.12.2013 13:14

Suomessa thaihieromoissa työskentelevät thainaiset ovat tuiki tavallisia heteronaisia. Toisen naisen sukupuolielinten hierominen ja hyväileminen on heille ihan mahdoton ajatus. Toivomasi palvelu ei ole heidän agendallaan.

Mutta voit päästä käsittelyyn, josta et ehkä ole osannut edes unelmoida. Berliinissä on tantrahieromoita. Niihin otetaan vastaan nais- ja miesasiakkaita, ja hierojina on naisia ja miehiä. Naiset tulevat usein naisen hierottavaksi. Hyvin aistillinen hieronta/hyväily kestää 2-3 tuntia ja huipentuu yonin (naisen sukupuolielinten) hyväilyyn. Se johtaa usein asiakkaan orgasmiin. Sydämesi ja yonisi yhdistymiseen!

Näitä hieromoita on nykyisin jo useita, ja niiden palveluiden taso vaihtelee. Noin kymmenen vuotta toiminut paikka on nimeltään Yonitalk. Sitä johtaa ihana Bettina Dornics. Yonitalkia voin ehdottomasti suositella. Sinun kannattaa valita erilaisista hieronnoista 2 1/2 tuntia kestävä Tantramassage De Luxe. "Relaxing, luxuriant and vitalising tantra massage for richly dwelling in your innermost sensuality including yoni massage and a beneficial G-spot massage." Se maksaa tosin 200 euroa, mutta vastaavaa hoitoa et pysty mitenkään muuten elämässäsi saamaan. Eihän kukaan rakastettukaan jaksa hieroa ja hyväillä sinua noin pitkään, eikä kenelläkään tavallisella ihmisellä ole taitoa tällaiseen tantrahierontaan.

Kaiken kukkuraksi tämä on laillista toimintaa. Saksalaiset eivät pysty käsittämään, mitä laitonta tässä voisi olla.

http://www.tantramassage-berlin.de/html/yoni_massage_berlin.html

Yonitalkissa on useita naishierojia, joista voit käsittääkseni aikaa tilatessa valita mieleisesi.

PS. Miehet, Berliinin tantrahieromot odottavat myös teitä. Vitalisoikaa vaivaiset lingaminne! (lingam = miehen sukupuolielimet)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Vastaa kysymykseen

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi