Uskovaisen kundin kellistäminen

Hei Walter!

Alaiseni on uskovainen nuorimies ja todellinen Herran palvelija. Hänellä on myös taivaalliset sänkysilmät ja valloittava hymy. Hän on mukava ja kontaktiaottava.'

Ongelmani on tämä. Haluaisin nusaista häntä kerran, kahdesti tai vaikka harvase viikko. Näistä uskovaisista ei kuitenkaan tiedä, ovatko se flirtin kiinnostuneen oloisia, koska ovat tulleen kaidalta polulta käymään täällä takametsässä, tai vaan haluavat parastasi, mikä tietenkin on totaali este mielikuvien mukaiselle "oi luoja, oi luoja, oi luoja" -huutelulle ;)

Miten, viisas Walter, tiedän, josko voin taivuttaa hänet rytmikkääseen vaakamamboon ilman, että päädyn pannaan, ilman, että pannaan?

  • Roisi pomo, 36 v mies

6 vastausta

Walter de Camp

15.12.2016 20:30

Olen samaa mieltä kuin Puumatar ja miespolo. Voit kuitenkin vaivihkaisesti keskustella uskovaisen alaisesi kanssa omena-asioista. Jumala viritti Eevalle ja Aatamille omena-ansan. Yleensä uskotaan, että Jumala raivostui, kun Eeva ja Aatami haukkasivat omenasta. Se on järjetön teoria. Jos joku virittää ansan, niin tietenkin hän riemuitsee, kun ansa laukeaa. Jumala hykerteli tyytyväisyydestä karkottaessaan Eevan ja Aatamin paratiisista. Voit selittää uskovaiselle alaisellesi, että tänä päivänäkin Jumala on hyvillään, kun ihmiset panevat. Jumalan omena toimii!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Umenohana

16.12.2016 22:58

Ottamatta nyt kantaa siihen että naida vai ei... otanpas kumminkin. Pave kirjoitti (1. Kor 7:9) "Parempi naida kuin palaa".
Mutta muistutan, ettei paratiisista karkoitus mikään hedelmän haukkauksen rangaistus ollut. Syy oli jumalan pelko ihmisen kuolemattomuudesta. (1. Moos. 3: 22-23)
Mutta noin polttavammasta ongelmasta: Nai eli ei, parempi pitää huoli siitä, että se on sitten sen väärttiä. Paratiisista tuskin tarvitsee lähtöpasseja enää skagata, mutta kortisto voi toki kutsua. Kantsii sit pitää huoli, että on varsin taivaalliset orkut, jotta niillä eväillä kestää sit ne 500+ päivää kadotusta.

Puumatar

14.12.2016 12:09

Ethän sää nyt esimiesasemassa herranjumala (!!) voi alaistasi tuoltapaa vokotella, oli uskovainen tai ei. Mikäli tulee pakit, saattaa tulla sexual harrasmentsyytös samassa paketissa.

Kyllä sun on annettava kundin tehdä aloite, pistä ittes tyrkylle!

Uskovaisuus ei muuten ole mikään este karnaaleille iloille, itse olen saanut elämäni parhaat kyydit ns. tosi-tosiuskovaiselta (ihan oli lahkolainen). Ne on sängyssä ihan saatanan hykerryttävän perverssejä - vieläkin ikävöin!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

miespolo

14.12.2016 16:45

Sekä miehille että naisille tiedoksi, että kuormasta ei parane syödä. Siitä jää kumminkin kiinni. Firman tai osaston ilmapiiri romahtaa. Maine menee. Tuottavuus putoaa. Vielä pahempaa on sitten, kun kuormasta on syöty kaikki ja firmassa on ex-pariskunta, silloin on h-tti irti. Yksi sun toinen saattaa haaveilla siitä sänkykamarisilmäisestä työkaverista, mutta paras jättää asia haaveilun tasolle. Olen ollut useissa työpaikoissa ja ihmettelen vieläkin, miksi toisissa ei synny pariskuntia edes pikkujouluissa ja toisissa pariudutaan. Jälkimmäisissä on aina ollut huonompi ilmapiiri. Työsopimuksen pitäisi olla vastakohta avioliitolle, eli kirjallinen verellä allekirjoitettu paperi, ettei paneskele firmassa.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Diinosaur

16.12.2016 22:56

Riippuu, minkä alan oikeassaolijoista on kyse. Jos on lestadiolainen, seksi on kielletty ennen avioliittoa. Luojansa kiitos, saattavat ehkä sallita itsensätyydyttämisen joskus. Mutta joo, uskovainen tai ei, mageeta että joku pitää pintansa ja harrastaa seksiä vain sellaisen tyypin kanssa, jota hän itse haluaa, syystä tai toisesta. Kandeis ehkä hyväksyä sellainen ajatus, että hän ei vaan halua sua.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

jortikkaa

21.12.2016 10:11

No, lestadiolaisiakin on erilaisia... kyllä muna tuntui maistuvan ennen avioliittoa ihan hyvin, kunhan vain se ei käynyt pillussa. Muuten ei sitten ollutkaan niin kauheasti väliä.

Ilmeisesti seksin määritelmä lestadioilaisilla riippuu vähän tilanteesta tai sitten kohdalle osui vain harvinaisen kiimainen tapaus.

Vastaa kysymykseen

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi