Vanha suola panettaa...Oh, pretty Woman

Minä olisin halunnut naimisiin, hänetär olisi halunnut naida.
Hänetär olisi halunnut elättäjän, minusta tuli yhteiskunnan elätti. Minä olisin halunnut yhden, hänetär olisi halunnut toisen ja kolmannen. Hänetär olisi halunnut Receptioniin kanssani, minä vajosin Inceptioniin. Minä haluan olla poika, hän olisi halunnut lapsia.

Olin 15 vuotta kevyempänä 45kg nuorempana kuulemma tissilihakset värähtäen kävelevä seksifantasia erään hemaisevan lukiolaisettaren mielestä. Tuolloin kommentoin tätä ilmeistä flirttiä Jeesuksen tavoin arvoituksellisesti seuraavaan tyyllin ilmeisen flirtin kyseenalaistaen.: "Nyt meni yli hilseen, polla ei sulata, ei mahdu kaaliin: Kuinka seksifantasia osaa kävellä?"

- Nyt nykyisenä Ateistina harmittaa että olin Herran nöyrä palvelija -

Ah, mistä löytäisin elämäni rakkauden? En ole Somessa. Voinko laittaa Hesariin ilmoituksen että Hei sinä vaaleatukkainen nainen silloin lukiossa 15 vuotta sitten, mennäänkö kahville?

  • dsajlkdsdsölkj333rd, 32 v mies

2 vastausta

Walter de Camp

4.1.2017 12:41

Miksi tyytyisit lehti-ilmoitukseen, jota hän tuskin huomaa. Kirkonkirjoja ja väestörekisteriä ym. tutkien voit selvittää hänen nykyisen osoitteensa ja ilmestyä Lidlistä ostettu suloinen kukkakimppu kädessä soittamaan hänettären ovikelloa. Ehkä hän elää yksin, 45 kiloa lihoneena, ja unelmoi yhteydenotostasi.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

.-fJe OJ .S

4.1.2017 20:01

Mä tein niin ku sä sanoit... Ystävällinen täti kertoi Maistraatissa että valitettavasti rakkaani on varattu. Hänetär elää onnellisesti naimisissa jonkun hemmetin uskovaisen kanssa ja on Herran tahdosta aatelissukuun päässyt, Hänetär von Ögönblick. Näin se menee, reittä pitkin edetään. Itseäni vituttaa se että rakkaani ryöstänyt on itse entinen 13. tason Ateisti. Yritin mennä selvittämään asiaani mutta Risukasan kunnan mahtavimman omakotitalon aitauksen sisällä vahti arvioni mukaisesti 45 kg painava taistelukoira... no siinä vaiheessa Huoleni ärtyi ja menin paskalle seuraavaan kortteliin matkalla Onnibussin pysäkille.
http://hesperiaksi.blogspot.fi/2016/10/uskoontulomainos.html

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Vastaa kysymykseen

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi