Ystäväni huusi avuksi Krapulaa ja pelastui

Pitkään tuntemani Mooses Näkkälänjärvi joka on kotoisin Romurajan tuoltapuolen Risukasan kunnasta kääntyi Bonuskorttijärjestelmään Perus-Suomalaisuudesta. Murheellisesti täytyy todeta että nykyään Mooses suu vaahdoten saarnaa uskoaan Espoon lähiöissä. Olen yrittänyt sanoa hienovaraisesti hänelle etten oikein viihdy hänen seurassaan julkisella paikalla kun tämä tuoksuu Jaffalta ja Suklaalta. Hän kuitenkin naama peruslukemilla väitää sen kuuluvan hänen uskontoonsa. What Would Walter Do? En haluaisi menettää toiseksi parasta ystävääni, yksi on jo helvetin lieskoissa.

  • dsajlkdsdsölkj333rd, 32 v mies

2 vastausta

Walter de Camp

20.8.2016 13:41

Osta kaksi Maraboun energiarikasta Dubbel Nougat -patukkaa ja ehdota, että sinetöitte ikuisen ystävyytenne kyseisillä patukoilla. Sinä syöt toisen patukan ja toinen työnnetään Mooseksen perseeseen, tai päinvastoin.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

.-fJe OJ .S

20.8.2016 14:16

Ihanaa, kuin patukkaa nousevaa olin odottanut vastaustasi! Odotellessa kokeilin keitettyä ja raakaa porkkanaa x2 mutta totesin harmikseni vaeltaneeni erheiden laaksossa. Minusta annoit todella varteen otettava neuvot unhoittamatta suuhun panoisuutta.

Mä menin äsken paikallisella ostarilla aukiolle, ja tunnustin yhteisen rakkautemme. Johtoajatuksen mukainen kysymys oli "Mikä kestää myöhäisteinijäbällä 2 minsaa?" - Se on Dubbel Nougat patukka....

Ainut häiriötekijä oli lauma vartijoita jotka miehissä kaatoivat meidät maahan. Nyt matkalla Kisahallin putkaan miellän tämän meidän hääajeluksemme. Kiitos Waltteri!

Vastaa kysymykseen

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi