8 seksivuosipäivää, joita jokainen pariskunta voi viettää

Koska yhteisen lempiasennon löytäminen on juhlan paikka.

Monet pariskunnat juhlivat ensimmäisten treffien tai seurustelun aloittamisen vuosipäivää, puhumattakaan kihloista, häistä tai muista merkkipäivistä.

Oletko koskaan miettinyt, millaisia voisivat olla seksiin liittyvät vuosipäivät? Jos elät pitkässä suhteessa, on mukava palauttaa mieleen, millaista seksiä sitä on harrastettu vuosien varrella.

1. Ensimmäinen seksikerta

Eka yhteinen kerta on yleensä helppo muistaa, mutta saattaa pitkässä suhteessa silti unohtua. Millainen hetki oli se, kun kömpelösti hieroitte toistenne vartaloita toisianne vasten ja suutelitte kuin viimeistä päivää?

2. Ensimmäinen pitkä seksisessio

Suhteen alkuvaiheessa tulee pantua kuin kanit, ja se on aivan normaalia. Koko yön läpi kestävä seksisessio on se etappi, joka kannattaa palauttaa mieleen kun katsot kumppaniasi kymmenen vuoden yhdessäolon jälkeen.

3. Kun löydätte sen oikean asennon

Pariskunnat ovat erilaisia, mutta jossakin vaiheessa löydätte yhteisen sävelen sängyssä. Oli se sitten takaapäin tai lähetyssaarnaaja, yhteisen lempparin selvitessä on aika juhlia. Ja joka vuosi sen jälkeen!

4. Huonoin seksikerta

Seksi on hauskaa puuhaa, ja sille on ok nauraa. Huonokin seksi on seksiä, joten ei kannata turhaan hävetä sitäkään kertaa, kun kaikki meni pieleen.

5. Ensimmäinen yhteinen orgasmi

Samaan aikaan laukeaminen ei ole kovin yleistä, mutta sitäkin voi harjoitella. Muistat varmasti sen hetken, kun katsoitte toisianne silmiin ja huusitte nautinnosta huipun lähestyessä. Miksi ei siis juhlia sitäkin!

6. Seksilomanne vuosipäivä

Seksin harrastamista lomalla ei lasketa, seksiloma on eri asia. Viikon verran hotellissa kuksiminen ja korkeintaan kauppaan poistuminen kannattaa lisätä to do -listalle, jos se ei vielä siellä ole.

7. Kun löydätte yhteisen kinkyjutun

Yllätyitkö kun kumppanisi pyysi läiskimään persettäsi kesken seksin? Jos molemmat pitävät rajummasta seksistä, on se vain hyvä juttu. Kommunikoimalla tarpeeksi saatatte löytää aivan uuden sivun seksielämästänne, ja se jos mikä on juhlan arvoista.

8. Ensimmäinen booty call

Muistatko, kuinka aluksi oli vaikeaa tekstata toiselle seksin merkeissä? Kiusalliset "mitä kuuluu" -viestit aamuyöstä tarkoittavat usein vain yhtä asiaa, mutta sehän teidän suhteessanne jo tiedetään. Ei muuta kuin panoviesti puolisolle ja juhlimaan!

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi