8 tapaa kiinnittää kiinnostavan ihmisen huomio

Ole tavallinen, mutta opettele tanssimaan.

Moi, kuka sä oot?
Moi, kuka sä oot? Kuva: © Martinan - Fotolia.com

Juttu on toteutettu yhteistyössä Xylitol Jenkin kanssa. Juttua varten haastateltiin deittivalmentaja Mia Halosta.


Mahdollisen deitin voi tavata missä hyvänsä. Näillä yksinkertaisilla neuvoilla jäät takuulla kiinnostavan tyypin mieleen.

1. Ole siisti

Ulkonäkö on merkittävässä asemassa siinä, millaiseen ihmiseen kiinnittää huomiota, sillä ensitapaamisella ei voi vielä tietää ihmisen sisäisestä kauneudesta. Pese vaatteesi ja kampaa tukkasi, sillä totuus on, että itsestään huolta pitävä ihminen on useimpien mielestä viehättävä.

2. Katso silmiin

Meillä on tapana kiinnostua ihmisistä, jotka pitävät meitä kiinnostavina. Hiukan liian pitkä katse kiinnittää kiinnostavan tyypin huomion. Älä kuitenkaan tuijota ahdistavan pitkään: raja kiinnostavan vilkuilijan ja mulkoilevan hiipparin välillä on hiuksenhieno.

3. Hymyile

Kaikki etsivät kumppania, jolla on huumorintajua. Iloinen ilme, avoin olemus ja leveä hymy kertovat, että olet huumorintajuinen ennen kuin ehdit kertoa yhtään puujalkavitsiä. Jos etsit seuraa, vedä hymy huulille vaikka väkisin: hymy toimii pikakaunistajana ja -komistuttajana sukupuolesta riippumatta. Cityn suureen deittikyselyyn vastanneista 46 % on sitä mieltä, että suurimman vaikutuksen uusi ihminen tekee hymyilemällä.

4. Huolehdi suuhygieniasta

Tutkimusten mukaan vain puolet suomalaisista miehistä harjaa hampaansa kaksi kertaa päivässä. Puhtaat hampaat ja raikas hengitys ovat osa kaunista hymyä ja miellyttävää kokonaisvaikutelmaa. Sujauta ainakin purkka suuhun ennen kuin käyt tyypin kanssa juttusille - muulloinkin kuin ensitapaamisella. Cityn deittikyselyyn vastanneista 82 % mielestä ensitreffeilllä pitää olla mukana rahaa, 42 % mielestä purukumia ja 35 % kondomeja.

5. Avaa suusi

Jos etsit seuraa netistä, on ulkonäkö ymmärrettävän tärkeässä osassa. Jos tapaat tyypin livenä, kannattaa vaikutus tehdä ulkonäön lisäksi puhumalla jotakin. Ei ole väliä, mitä sanot – kunhan avaat suusi ja luot kontaktin, olet voittaja. Kokeile klassikkoa: ”Miten menee?” tai heittäydy villiksi: ”Tiesitkö, että kissat eivät voi maistaa makeaa?”

6. Ole tavallinen

Söötti sairaanhoitaja tai hauska duunari on paljon helpommin lähestyttävä kuin missi tai hunksi, joka on paitsi lääketieteen tohtori, myös menestynyt rauhanneuvottelija. Deittikyselyyn vastanneista 57 % kiinnostuu tavallisesta, rennosta ulkoasusta.

7. Ota muut huomioon myös arjessa

Tyyppi, joka muistaa kiittää, kysyä kuulumisia tai vaikkapa tarjoilla kahvia tai purukumia työpaikalla itsensä lisäksi myös työkaverille, jää varmasti positiivisesti mieleen.

8. Harjoittele tanssimista

Kiinnostavan tyypin liikkeet tanssilattialla kielivät meille alitajuisesti myös hänen muuveistaan makuuhuoneen puolella. Treenaa siis muutama yksinkertainen askelkuvio. Jos tanssiminen ei ole sinun juttusi, pitäydy baaritiskin puolella. Cityn suureen deittikyselyyn vastanneista 48 % mielestä paras paikka flirttailla on baaritiski, 27 % mielestä tanssilattia.


Xylitol Jenkki

  • Viilentävän raikastavalla ksylitolipurukumilla on helppo raikastaa hengitys.

  • Muista katkaista happohyökkäys aina syönnin jälkeen, hampaat kiittävät ja hengitys raikastuu.

  • Laadukkaat ksylitolituotteet tunnistat pakkauksen punaisesta Hammaslääkäriliiton suositusmerkistä.

 

 

6 kommenttia

shiwan8

23.5.2014 15:35

6. ja 8. kohta ovat kuraa ainakin kun tarkastellaan heteromiestä.

Älä ikinä ole "tavallinen". Niitä naisia jotka aidosti haluavat "tavallisen" miehen on tässäkin maassa se yhden käden sormilla laskettava määrä. Loput haluavat sen jonkin sortin supermenestyjän.

Tanssilattiatouhuilla on tekemistä kehon hallinnan kanssa, ei seksiälyn. Se, että osaa tanssia, helpottaa kyllä sitä seksiin saakka pääsemistä, mutta sillä ei ole mitään sellaista liitosta kykyihin siellä välissä mitä lätkällä, sählyllä, jalkapallolla ja vaikka curlingilla ei olisi.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Dia

25.5.2014 20:54

Hyvä juttu. Peruspointteja, jotka on monen saavutettavissa ilman erityistä ponnistelua. Tarvitaan vain maalaisjärkeä, omana itsenään olemista ja uskallusta opetella vähän uutta (esim. tanssimista).

Isosti kiitosta kohdasta 4. Moni ei taida tajutakaan haisevansa, ja aika harva nainen tervenenäinen (ja -päinen) haluaa tutustua haisuliin.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

hgkhihl

27.5.2014 18:48

Pariisissa naiset kävelivät päin ja alkoivat juttelemaan. Pääsee niinkin alkuun:)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

zzz-top

27.5.2014 22:52

Kohta 8. on tärkeä havainto. Opettelemalla tanssimaan ohitat heti ne karut seinäkarjut, jotka eivät halua sitä tehdä. Ja se toimii erilaisissa paikoissa. Tanssimaan hakeminen on helppo ja sosiaalisesti hyväksytty tapa tehdä tuttavuutta.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

shiwan8

3.6.2014 08:32

Tämä kiinnostaa kovasti. Siinä suorittaessasi soolona äärimmäisen haastavaa koreografiaa nimeltä two step, miten se eroaa olennaisesti vaikkapa siitä, että juttelet jonkun ihmisen kanssa tanssilattia ulkopuolella...paitsi että tanssilattialla huudetaan eikä silti kuule mitä se toinen haluaa ilmaista? Entäpä sitten kun vuorossa on vaatimaton break dancen mm skabojen voittajakoreografian toisto tai peräti impro jolloin porukka joutuu antamaan suoraan tilaa sen 3m joka suuntaan jos mielivät ettei poposi löydy jostain missä heidän hampaittensa pitäisi olla, miten tämä helppo ja sosiaalisesti hyväksytty tapa tehdä tuttavuutta silloin toimii kun kommunikaatiota ei ole?

Toki viittomakieli toimii edelleen, oli meteli mikä tahansa.

Jos yökerhossa on tanssilattia, niin ainoa tapa pelata sellaista numeropeliä, jonka nimi on "perseeseen kiinni hilautuminen". Joko mimmi siitä tykkää tai ei. Veikkaan, että harvempi diggailee kun tuntematon mies on suoraan kannikoissa kiinni joko munillaan tai käsillään. Tai no, ehkä tykkääkin, mutta virallinen konsensus on se, ettei se ole suotavaa, kuulemma.
Kyseisen numeropelin keskeinen idea on se, että mitä useammin yrittää, sitä todennäköisemmin joku lämpenee. Henkilökohtaisesti pelaan mielummin toisenlaista numeropeliä, sellaista jossa nostamalla todennäköisyyden mahdollisimman suureksi ei tarvitse yrittää jokaista jolla on vielä pulssi. Tästä tosin seuraa se, ettei tule monestikaan lähestyttyä (oma lähestymissaldo on edelleen alle 10, joskin onnistumisprosentti taitaa olla noin 80) ja standardit nousevat kummasti kun tottuu aktivoitumaan vain jos joku ylittää sen riman ulkoisesti ja hengen tasolla. Tästä seuraa myös se, että kun ei kävele ympäriinsä "pillunkiilto silmissä" niin naisetkin alkavat aktivoitumaan. Viesti kun on se, että miehen, joka ei aktiivisesti tavoittele naisia, ei tarvitse niitä aktiivisesti tavoitella.

Mutta joo, jokainen tehköön tavallaan. Jos huvittaa yrittää sataa naista ja saada yksi niin ihan vapaasti. Mielummin yritän yhtä ja saan mitä haluan tai nainen aktivoituu itse ja lopputulos on sama. :)

Takaisin asiaan. Kylmä tosiasia on se, että venkoilu tanssilattialla on varmasti kivaa jos siitä tykkää sellaisenaan. Jos sillä meinaa saada toosaa niin pitää olla todella hyvä siinä mitä tekee tai sitten naisten olla tooooodella helposti jalkansa avaavia. Jos se tanssiminen ei ole itselle "niinq maailman siistein juttu ja mullon bäädäässeimmät skillzit, jäbä" tai ne naiset ns. kylän yleisiä, niin tulos jää nollaan. Toistaiseksi kaava ei tunne poikkeuksia.

Haese

28.5.2014 14:46

Naista kiinnostaa hajut.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi