9 merkkiä siitä, että hän ei vihaa sinua

Tervehdys, epävarmuus ja pelko.

Välillä elämässä kohtaa ihmisen, joka sykähdyttää heti ensi tapaamisella. Ihastumisen tunteisiin kuuluu silti välttämättömänä osana epävarmuus ja pelko. Toisella puolella taas odottavat ihanat mahanpohjan kutittelut ja pilvissä leijuminen. Jotkin merkit kuitenkin takaavat sen, että ihastuksen kohde ei vihaa sinua, vaikka synkimpinä epätoivon hetkinä siltä tuntuukin.

1. Hän tekstaa takaisin

Viesteihin vastaamatta jättäminen vuorokausiksi ei ole mukavaa käytöstä, varsinkin jos tyyppi hengailee online-tilassa vähän väliä.

2. Hän puhuu sinusta hyvää

Dissaaminen ja haukkuminen kavereiden edessä on törkeää. Hengaile ihmisten kanssa, jotka sanovat ääneen vain kivoja juttuja sinusta.

3. Hän ottaa vastuuta

Aikatauluissa pysyminen, avun tarjoaminen ja välittämisen osoittaminen saattavat tuntua pieniltä asioilta, mutta ovat tärkeitä yhteisellä matkalla.

4. Hän esittelee sinut ystävilleen

Tyypit, joilla ei ole mitään sosiaalista elämää ovat harvassa. Siksi kannattaa kiinnittää huomiota siihen, että tapaat jossakin vaiheessa hänen ystäviään.

5. Hän jättää tavaroita luoksesi

Rehellisyyden nimissä, vietätte aikaa kuitenkin jomman kumman luona puolet viikosta. Hammasharja ja muut oleelliset asiat tulevat kyseeseen nopeasti.

6. Hän jakaa arkensa kanssasi

Treffeillä jaksaa käydä pari kertaa, mutta television tuijottaminen ja kaupassa käynti ne vasta testaavat suhteen laatua.

7. Hän on läsnä

Etäinen käytös ja vaikeasti tavoiteltavaa leikkiminen kuuluvat huonoihin deittioppaisiin. Keskustelkaa siitä, minkä verran aikaa haluatte viettää yhdessä.

8. Hän koskettaa sinua

Suostumuksen rajoissa koskettelu ja kevyet hellyydenosoitukset julkisilla paikoilla tuntuvat mukavilta ja osoittavat, että hän ei häpeile tunteitaan.

9. Hän kommunikoi

Puhumattomuus aiheuttaa olettamista ja sitä myöten epävarmuutta. Hän kertoo, mitä haluaa suhteeltanne ja kertoo myös, jos liekki alkaa sammumaan.

1 kommentti

Du Hast

6.4.2017 14:44

10. Hän ei sano: Minä vihaan sinua.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi