Deittailun pikaopas

Kaupungin parhaat paikat iskeä, deittailla ja dumpata.

kumppanin voi dumppaamisen sijasta
kumppanin voi dumppaamisen sijasta "hukata", mutta kantabaariin voi viedä vasta viidennellä kerralla, kirjoittaa Aino Ylinen.

Parhaat paikat löytää seuraa

Taiteilijasieluisen kumppanin löydät todennäköisimmin Kukasta. Hipsteriä himoava suuntaa tietenkin Dynamoon. Jos etsit kaveria penkkiurheiluiltojen iloksi, poikkea Pikku-Torreen. Hippitytöt ja -pojat viihtyvät Kirjakahvilan vegebrunssilla ja hyvin tienaavat liikemiehet Börssissä.

Mikäli haluat varmistua deittisi tanssiliikkeistä jo hyvissä ajoin, kannattaa seuraa etsiä The Monkeysta tai Fortesta. Vintage-intoilijalle parasta metsästysmaata on Sointu, ja opiskelijoiden seuraa halajavalle Lyni. Rokkarit löytyvät Klubilta, punkkarit S-Osikselta. Näin tiivistettynä.

Paras sokkotreffipaikka

Ystävät yrittävät joskus olla suureksi avuksi, kun etsitään sopivaa parisuhdekandidaattia. Ja useinhan sokkotreffideittisi ei ihan vastaakaan sitä kaverin kuvausta Brad Pittistä tai Scarlet Johanssonista. Sovi siis treffisi paikkaan, jossa vessat ovat sopivan lähellä ulko-ovea, kuten Koloon tai Portsaan ja kas – mahdollinen pakotie avautuu edessäsi. Vastaavasti voit etsiä paikan, jossa vessojen ikkunat ovat maan tasalla, mutta ikkunoiden lukitusmekanismi kannattaa toki tarkistaa etukäteen.

Paras paikka ekoille treffeille

Ekojen treffien ikuisuusongelma on, mistä deittikumppani pitää ja kuka koko lystin maksaa. Jos riski on, että joudut maksamaan itse tai peräti kustantamaan kumppanisikin ruuat, kannattaa suosia edullisia, mutta valikoimiltaan laajoja ravintoloita. Tähän kategoriaan kuuluvat mm. Amarillo ja Red Hot Chili’s, joiden hintataso on sopiva, mutta joiden listalta löytyy kuitenkin vähän jokaiselle jotain. Edullinen ravintola on myös rehellinen: kuka tahansa rakastuu viiden tähden ravintolassa, mutta joka lähtee Amarilloon toistekin, on kiinnostunut sinusta eikä lompakostasi.

Parhaat paikat testata luonne ja kroppa

Ruokailun lisäksi pitäisi keksiä jotain ohjelmaakin. Kelpo tapa varmistua deitin kyvystä sietää jännitystä, voittoja ja vastoinkäymisiä on viedä hänet Metsämäen raviradalle totoamaan. Samalla paljastuu mahdollinen peliriippuvuus. Samoja ominaisuuksia voi testata Kiitoradalla, jossa voitte keilaamisen lisäksi kokeilla minicurlingia, laserammuntaa ja hohtominigolfia. Mikäli olette vielä väleissä, illan voi päättää saunomiseen. Saunassa, kuten myös vaikkapa Caribian uimahallissa, voit ihan viattomasti tsekkailla kumppanin kroppaa.

Paras paikka saladeiteille

Jos jostain syystä et halua kenenkään pääsevän vihille uudesta valloituksestasi, tarjoaa Turku monia rauhallisia paikkoja tapaamisille.

Jos tarkoitus on viettää romanttinen, kahdenkeskinen päivä piknikin puitteissa, tee se Kupittaanpuistossa: ilman kiikareita on mahdotonta nähdä, mitä puiston toisella laidalla tapahtuu. Ihan vaan sattumalta voi tavata vaikka pääkirjastossa, jonka sokkeloiset hyllykäytävät ja rauhalliset lukunurkkaukset tarjoavat mukavia piilopaikkoja.

Viisi on raja

Kun homma alkaa käydä vakavammaksi, tekisi mieli heittää romukoppaan kaikki neuvot ja julistaa rakkautta koko maailmalle. Yleinen – ja hyväksi havaittu – ohje on, että omaan kantisbaariin deitti viedään vasta viiden treffikerran jälkeen. Viisi on raja, pysy siinä.

Paras paikka dumpata

Joskus kumppani paljastuu hirviöksi tai muuten vaan epäkiinnostavaksi.

Ravintola Koulu on partnerin dumppaamiselle oiva paikka. Ihmisiä on paikalla aina sen verran, että toinen tuskin tekee erosta isoa kohtausta. Akustiikka puoltaa rauhallista keskustelua, eivätkä muut asiakkaat kuule viereisen pöydän juttuja.

Röyhkeämpi tyyppi vie kumppaninsa perjantai-iltana The Monkeyhyn ja kadottaa tämän kiertämällä tarpeeksi useasti yläkerran ja alakerran väliä. Samalla voi koukkuun napata jo uusi vonkale.


Cityn Deitti.net-bileet The Monkeyssa, Aurakatu 3, 10.2. http://www.city.fi/deitti/bileet/talvi-2012/

3 kommenttia

knotti

9.2.2012 15:50

Ruokapaikoista täytyy kyllä mainita myös Kerttu ja Bremer, joiden hintatason kestää myös vähemmän rikkaan lompakko. Eikä ruokakaan moitteita saa ainakaan mun osalta.

Luonnetta ja kroppaa taasen voi testata vaikkapa Luolavuoren kallioilla tai muissa paikoissa, joissa kiipeilyä harrastetaan (Kiipeilypalatsi, Bouldertehdas).

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

MonsteriMan

7.7.2012 17:01

Paras aloittaa ilmaisista deittipalveluista:

http://www.nettiseuraa.fi/

Siinä ainakin yksi täysin ilmanen ja helppo käyttöne.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

AarneTanninenWashington

9.2.2013 15:48

MonsteriMan, kenties vähän pois aiheesta mutta kiitos vinkistä :D

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi