Jani Päivärinta

Pelimies ja opetuslapset

Jani Päivärinta myy pokauskursseja hintaan kaksysiysi.
Jani Päivärinta myy pokauskursseja hintaan kaksysiysi.

Jani Päivärinta väittää tietävänsä mitä nainen haluaa. Sen hän kertoo mielellään muillekin, kunhan hinnasta sovitaan. Pokaamisen opetuslapsia hän neuvoo riikinkukkoilemaan ja tanssimaan. Mutta tuleeko näistä wanna-be-naistenmiehistä koskaan iskijöitä?

Tilaisuuden alku muistuttaa maanalaisen uskonlahkon kokoontumista. Opetuslapset tapaavat opastajansa. Tapaamispaikka on viihtyisä kokoushuone Vantaan Kielotornin kattokerroksessa. Jani Päivärinta ottaa tutut tulijat vastaan halaamalla heitä.

“Rakastan sinua”, hän sanoo halatessaan.

Päivärintaa on helppo uskoa. Suurin osa 15 paikallaolijasta on maksanut Päivärinnan hypnoosi-istunnoista satasen tunnilta. Osa on sijoittanut hänen Mitä nainen haluaa -seminaareihinsa satoja euroja oppiakseen uusia iskutekniikoita.

“Toi on Jasper, se on naturaali”, vieressäni istuva Valtteri kuiskaa ja nyökkää Jasperin suuntaan.

Pelimiesyhteisön jargonissa naturaali tarkoittaa miestä, joka on luonnostaan taitava käsittelemään naisia, kykyjään tietoisesti ajattelematta. Naturaaleista puhutaan vähän samaan sävyyn kuin ylemmän rodun edustajista.Useimmat yhteisön jäsenet eivät ole naturaaleja. Siksi he ovat osa tätä yhteisöä.

Kun kaikki ovat paikalla ja kuulumiset vaihdettu, Päivärinta käy asiaan. Hän kertoo, että aikoo vaivuttaa koko joukon valvetilatranssiin ja syöttää meille ”alitajuisia installointeja”, jotka vaikuttavat positiivisesti menestykseemme naisten kanssa. Hän aloittaa kertomalla karanneesta koirasta, jonka otti kiinni ja auttoi kotiin.

“Emäntä kysyi, mistä tiesin osoitteen. Sanoin, etten tiennyt. Koira tiesi - minä vain pidin sen liikkeessä.”

Päivärinta puhuu englantia, koska istunto videoidaan ja video tulee myyntiin Päivärinnan verkkokauppaan. Pokaamista käsittelevät kirjat ja dvd:t ovat kansainvälistä bisnestä ja siksi yleensä englanninkielisiä. 44-minuuttisen istuntovideon hinnaksi tulee 99 euroa; vähemmän kuin Mitä nainen haluaa -dvd-boksin, 299 euroa.

Istunnon edetessä oloni muuttuu huomattavan levolliseksi. Se on vastoin ennakko-odotuksiani. Seuraavan tovin Päivärinta puhuu tekniikoista ja asenteista, joilla hänen mukaansa menestyy naisten kanssa.

Joukossa on epäilevä tuomas, muita vähän vanhempi, kolmissa- kymmenissä. Samalla kun Päivärinta kertoo, kuinka saada kaksi naista kerralla, Roope pyörittelee Valtterille silmiään, nyökkäilee Päivärinnan suuntaan ja pyörittää etusormea korvan ympäri.

“Roope on lähestynyt yli neljää tuhatta naista, luultavasti useampaa kuin kukaan Suomessa. Se kävelee 20 muijaa läpi tuosta vain”, Päivärinta kertoo tilaisuuden jälkeen.

Päivärinnan, 29, opettamat menetelmät perustuvat ulkomaisten pokausvalmentajien opetuksiin sekä Janin kokemuksiin. Viettelykuviot alkoivat kiinnostaa, kun hän erosi pitkästä parisuhteesta muutama vuosi sitten. Hulluina vuosinaan 2003–005 hän kaatoi omien sanojensa mukaan suurimman osan selättämistään 400 naisesta. Tietoa kertyi myös psykologisista tekniikoista, joilla vaikuttaa omaan ja muiden mieleen.

“Nämä jätkät käyttävät vuosia elämästään taitojensa kehittämiseen. He ovat opiskelleet psykologiaa, taikuutta, tanssia. He ovat mielenkiintoisimpia ihmisiä, joita maa päällään kantaa. Se on palvelus molemmille sukupuolille”, Päivärinta luonnehtii asiakkaitaan.

Joissain Päivärinnan mielenmuokkauspalveluissa maksu määräytyy asiakkaan omantunnon mukaan. Jani sanoo auttavansa ihmisiä monenlaisissa tavoitteissa.

“Uskon, että jokainen mies haluaa lopulta sen yhden, jonka kanssa perustaa perhe. Vaikka kuinka sanoisi, että on pelimies, sanon että paskat. Haluan, että ihmisillä on hyvä olo ilman ulkoista syytä. Arvostan onnellisuutta ja rakkautta. Niitä haluan saavuttaa ja antaa muille. Raha ei merkitse mulle mitään. Hyvä olo on tärkeämpää.”

Parin viikon kuluttua Päivärinta soittaa ja ehdottaa, että laittaisi myyntiin haastattelumme, jonka hän oli kuvannut. Dvd:n myyntihinta voisi olla viitisenkymppiä.

Parikymppinen Lassi hehkuu tyytyväisyyttä kamppilaisessa baarissa. Hän on juuri ollut Päivärinnan kahdenkeskisessä mielenmuutosistunnossa. Lassi on saanut riittävästi rohkeutta ostaa pienen punaisen pehmonallen pikkutakkinsa rintataskuun.

Kyse on riikinkukkoilusta, rohkeasta pukeutumisesta. Riikinkukkoilun tarkoitus on erottua, herättää naisen huomio ja antaa tälle aihe avata keskustelu.

Lassi vaikuttaa ylimieliseltä. Aivopesu siis toimii hänen tapauksessaan. Ylimielisyys ei kohdistu muihin ihmisiin; Lassin seurassa viihtyy. Se näyttää kohdistuvan lähinnä Lassin omiin epävarmuuksiin. Lassi kokee, ettei enää ole riippuvainen muiden mielipiteistä. Tällainen ylimielisyys on Suomen pokausskenen tavoitelluimpia ominaisuuksia.

“Just don’t give a fuck”, Lassi toistaa uuden mottonsa.

Lassin kehityskaari on yhteisön piirissä tyypillinen. Ensin hän on löytänyt netissä julkaistun Pelimiehen käsikirjan. Teoksen keskeisiä opetuksia on, että naiseen ei - vastoin yleistä käsitystä - vetoa kohteliaisuus.

Sanotaan, että itseään arvostavaa kaunotarta ei vietellä tarjoamalla siideriä ja kehumalla tämän ulkonäköä. Samaa yrittää samana iltana kymmenen muuta miestä. Kaunotar ei aio maata näiden kaikkien kanssa. Hän haluaa miehen, joka on erilainen kuin muut. Käsikirjan mukaan parhaat tulokset tuovat itsevarmuus, röyhkeys ja välinpitämättömyys pokauksen lopputuloksesta.

Pelimiehen käsikirjan jälkeen Lassi on perehtynyt ulkomaisten pokausgurujen menetelmiin ja saanut joltain kutsun suljetulle Pelimies-nettifoorumille, jolla reilut sata käyttäjää jakaa näkemyksiään pokaamisesta. Hän käyttää paljon aikaa alitajuntansa muokkaamiseen itsesuggestioilla ja mielikuvaharjoituksilla.

“Me vitsailtiin jätkien kanssa, että susta vois tulla Suomen Strauss”, Lassi sanoo minulle.

Strauss on musiikkikirjoittaja, joka teki pohjoisamerikkalaisen viettelykulttuurin tunnetuksi kirjallaan Pelimies. Siinä Strauss kertoo, kuinka hänestä kehittyi maailmanluokan naistenkaataja.

“Mee avaamaan toi setti”, Lassi kehottaa. Toisin sanoen hän pyytää minua lähestymään osoittamaansa tyttöryhmää siten, että käyttäisin hyväkseni pokausguru Mysteryn kehittämää menetelmää.

Kieltäydyn.

“Eikö tunnukin rinnan kohdalla sellainen ahdistuksen polte, kun pitäisi lähestyä vieraita ihmisiä”, Lassi kysyy.

Bisse siellä vain polttelee, sanon.

Lassin kaveri Teemu pomppaa pystyyn, kävelee tyttöjen luo ja juttelee näille muutaman minuutin. Puhelinnumeroita ei vaihdeta, mutta se ei olekaan pelin päämäärä.

Tarkoitus on lähestyä mahdollisimman montaa naista. Vain näin voi päästä sosiaalisista estoista ja oppia kaiken tarvittavan sosiaalidynamiikasta. Tällä matkalla naisen saaminen sänkyyn on pelkkä välietappi, bonuspalkinto. Tai ainakin tähän voi tyylikkäästi vedota, jos päätyy aamuyöllä kotiin tyhjin käsin.

Poikien vaatteet ovat värikkäät, mutta kaulasta ylöspäin Lassi ja Teemu ovat ihan tavallisen näköisiä nuoria miehiä. Kaksi kaljupäätä, pienempi ja isompi. Vähän kuin Kummeli-hahmot Tero Nuppi ja Esa Nahka. Useimmat maailmankuulut ammattipokaajatkin ovat tavallisen näköisiä, jopa rumia. He painottavat e-kirjoissaan sitä, että nainen ihastuu miehessä aivan muuhun kuin ulkonäköön.

Naistarjoilija, ei ruma eikä kaunis, tuo Teemulle oluen talon piikkiin ja kehottaa juomaan ”tällä kertaa nopeammin”. Työvuoronsa päätyttyä hän istuu pöytäämme. Teemu kiusoittelee tätä itsevarman oloisesti. Monet Teemun repliikit ovat opeteltuja, mutta ne kuulostavat luontevilta.

“Näytä joku hassu ilme”, Vesa sanoo tarjoilijalle odottamatta. Tarjoilija kieltäytyy, tumppaa tupakan ja poistuu.

“Muistatko, kun tavattiin ekan kerran”, Teemu kysyy Vesalta. ”Sanoin, että naisjuttuja ei sitten keksitä tässä porukassa.”

“Mitä sä muuten tarkoitit sillä”, Vesa tivaa epäluuloisena.

Vesa on yhteisön tulokaspolvea. Kysyn Vesalta, kuinka taitavana pelurina hän pitää itseään.

“Riippuu, mitataanko tulosten perusteella. Tuloksia ei vielä ole, mutta sisäpeli alkaa olla kunnossa. Kohta ei voi enää hillitä tulosten tulvaa.”

Sisäpelillä hän tarkoittaa asenteita ja uskomuksia, jotka näkyvät ulospäin itsevarmuutena. Vesa arvelee, että sisäpelin lisäksi tuloksia tuo seikkailullinen elämäntapa. Sekä tietenkin ulkopeli eli ulkoaopetellut avausrepliikit, tarinat, taikatemput jenejene.

“Kerro kuinka se mimmi on sulla tossun alla”, Teemu sanoo Mikolle.

19-vuotiasta Mikkoa ihaillaan monessakin mielessä. Hänellä on pituutta pari metriä ja kroppa kuin toimintaleffan sankarilla. Vyötäröltä roikkuu kaksi geishakuulaa, ja siitä ylöspäin kaikki on vaaleanpunaista: cowboy-hattu, harteilla pörhöttävä höyhenpuuhka ja kauluspaita, samanlainen kuin Teemulla. Kertomansa perusteella Mikko on todella sisäistänyt, mitä on välinpitämättömyys.

“Mä olin jättänyt sen mitään sanomatta yksin kauppaan ja lähtenyt salille. Siltä tuli joku haista paska -viesti. En vastannut. Myöhemmin tuli viesti: ’Tuun teille, mutta tosta hyvästä et saa seksiä pariin tuntiin.’ En vastannut. Seuraava viesti: ’Ei kun neljään tuntiin.’”

“Kauanko meni kun sä pääsit paneen sitä”, Teemu kysyy.

“Ehkä vartti.”

Pöytäseurue räjähtää nauruun.

Koko monituntisen keskustelun aikana kaverukset puhuvat keskenään vain pokaamisesta ja itsensä kehittämisestä. Itsensä kehittämisellä he tarkoittavat elämänmuutoksen tavoittelua.

Peluri painottaa, että hän pyrkii olemaan itsevarma ja energinen elämän kaikilla osa-alueilla. Olisihan hölmöä olla olevinaan naisia kohtaan välinpitämätön, jos on tehnyt hirveästi työtä ollakseen tarpeeksi välinpitämätön ja tämän ainoa tarkoitus olisi miellyttää naisia.

Kuitenkin valtaosa keskivertopelurin opiskelemista ominaisuuksista toimii pelurin mielestä juuri naisrintamalla. Pelimies-foorumilla listattuja alfauroksen piirteitä ovat esimerkiksi matala ääni, rytmitetty puhe, hitaat ja harkitut liikkeet, huumori ja hyvä ryhti. Gurut opastavat ottamaan mallia esimerkiksi James Bondin kehonkielestä.

Roope on Päivärinnan kurssin primus ja epäilevä tuomas. Se, joka kurssilla pyöritteli päätään.

”Olen ollut viime aikoina skeptinen touhua kohtaan. Ainakin Jenkeissä on geimaajia, joiden koko sosiaalinen elämä pyörii pokaamisen ympärillä”, Roope sanoo.

On heitä Suomessakin:

“Välillä huvittaisi lähteä onkimaan tai pelaamaan fudista. Mutta niitä kavereita ei enää ole, kun on panostanut muihin juttuihin”, kertoo Valtteri.

Roopen mukaan voidaan puhua pakkomielteestä, jos tuntee velvollisuudekseen lähestyä jokaista viehättävää naista.

“Itsellänikin oli aika voimakas pakkomielle muutama vuosi sitten. Enkä mä siitä kokonaan ole päässyt. Suurimmalla osalla ihmisistä on tavoitteena olla tasapainoinen ja löytää joku, jonka kanssa viihtyy. Jos pokaa pönkittääkseen itsetuntoaan, silloin pohjalla on itsetunnon vajaus.”

Roopellakin on vajauksensa.

“Mulla on tietynlainen arvottomuuden kokemus, joka liittyy perhetaustoihin. Olen kokenut, että rakkaus pitää ansaita olemalla hyvä erilaisissa asioissa. Naismaailman onnistumiset ovat jossain määrin parantaneet itsetuntoa, ainakin verrattuna siihen tilanteeseen, kun ei ollut mitään menestystä. Myös työ on tuonut onnistumisen elämyksiä. Mulle on tärkeää, että nautin työstäni ja olen siinä hyvä.”

Roopen lähestymistapa on yleensä suora.

“Saatan mennä sanomaan, että moi, haluaisin tutustua suhun.”

Hän arvioi partnereittensa määräksi 100. Roopen menetelmä perustuu enemmän tilastotieteeseen kuin taitoon. Jos hänellä on takanaan 4 000 lähestymistä, onnistumisprosentti on korkeintaan 2,5. Tai nolla, jos mittarina on Roopen tavoite.

“Pointtini on löytää joskus joku, jonka kanssa viettää onnellista elämää. Mieletön määrä kaatoja ei tee ihmistä onnelliseksi, vaikka olen joskus saattanut kuvitella niin. Takanani on muutaman kuukauden seurustelusuhteita. Molemminpuolista rakastumista en ole kokenut.”

Roope ottaa taskustaan muistilapun ja vilkaisee, mitä halusi sanoa haastattelun päätteeksi.

“Miehille opetetaan, että ei saa näyttää tunteitaan ennen kuin nainen on näyttänyt ne. Sanotaan, että pitää olla välinpitämätön eikä saa mennä tolaltaan mistään. Jos niin pitkälle pääsee, on vaikeaa nauttia aidosta läheisyydestä.”

Pelimieskulttuurin historia

 • 700-300 eKr: Erilaiset viettelijähahmot antiikin Kreikan tarustossa.
 • 1665: Molièren näytelmä Don Juan ensi-illassa.
 • 1725: Venetsialainen kirjailija ja naisseikkailija Giacomo Casanova syntyy.
 • 1930-luvun loppu: Psykopaatiksi luokiteltu Ruben Oskar Auervaara huijaa kymmeniltä naisilta rahaa käyttäen hyväkseen muun muassa tekaistuja identiteettejä.
 • 1970: Eric Weberin iskemisopas How to Pick Up Girls julkaistaan. Kirjaa pidetään nykyaikaisen pokauskulttuurin alkusysäyksenä.
 • 1988: Ross Jeffriesin opas How to Get the Women You Desire into Bed ilmestyy. Yhdysvaltoihin muodostuu maanlaajuinen viettely-yhteisö Jeffriesin oppien ja internetin myötä.
 • 2001: Mystery alkaa opettaa kehittämäänsä iskumenetelmää. Muutamaa vuotta myöhemmin hän on maailman jäljitellyin ammattipokaaja.
 • 2003: Pelimiehen käsikirja julkaistaan netissä.
 • 2005: Aihe saa laajaa julkisuutta, kun Neil Straussin kirja The Game ilmestyy.
 • 2006: The Gamen suomennos ilmestyy nimellä Pelimies. Pokaamisesta alkaa tulla Suomessakin yhteisöllinen alakulttuuri.

Päivärinnan bisnes

Vartijoiden opettajana toiminut Jani Päivärinta ryhtyi tänä vuonna kokopäiväiseksi yrittäjäksi. Hän ennakoi yrityksensä liikevaihdoksi 100 000 euroa. Kahdelta viimeisimmältä kuulta se on ollut yhteensä 5 000 euroa. Päivärinnan tulot koostuvat pääosin hänen järjestämistään kursseista. Kolmepäiväinen What women want -kurssi maksaa lähes 300 euroa. Päivärinnalla on myös nettikauppa osoitteessa shop.janipaivarinta.com

Muita alan miehiä

 • Franco: 45-vuotias helsinkiläismies, joka toimii konsulttina useilla psykologian erikoisaloilla. On kirjoittanut e-kirjan Manual of Seduction for Single Men, Husbands & Players. Opettaa iskemistä myös puhelimitse ja Skypessä.
 • Ranki, Marko: Pelimiehen käsikirjan kirjoittaja ja Pelimies-nettifoorumin ylläpitäjä. Tekee yhteistyötä Jani Päivärinnan kanssa.

Huorahtavia vonkaajia vai tosimiehiä?

Mitä mieltä olet pelimiehistä? Onko maine miehelle pahaksi? Onko sinuun iskenyt sellainen? Oletko tai haluaisitko olla peluri?

Keskustelu jatkuu osoitteessa www.city.fi

57 kommenttia

Janin fani

19.6.2007 21:53

Jani on the Män. Suomen paras pick up guru.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anssi Kolaus

19.6.2007 22:23

"Käsikirjan mukaan parhaat tulokset tuovat itsevarmuus, röyhkeys ja välinpitämättömyys pokauksen lopputuloksesta."

Taa on muuten totta. Itse en ole mielestani pelimies oikeastaan yhtaan, mutta muutama vuosi sitten opin - itseasiassa ihan vahingossa - etta tama kikka toimii. Heitin yhdessa illallispoydassa legendaa yhden englantilaisinvestointipankkiirinaisen kanssa. Tarkoitus ei ollut edes iskea, vaikka leidissa oli 'sita jotain'. Vedin coolia ja valilla pienta naljailulinjaa muistaakseni vain jostain syysta siksi, etta takana suht huono duunipaiva.

Illan jalkeen nainen kavi niin kuumilla kierroksilla, etta imu munaa kuin paraskin hooverin tehoimuri. Olin aivan allikalla lyoty. Aiemmat naisten lahestymis yms. tekniikat muuttuvat taman jalkeen huomattavasti. Ja menetelma on muuten osoittautunut harvinaisen toimivaksi. Taman jalkeen on muuten naurattanut kun jossain yleisopalstalla valittaan, etta kiltit miehet eivat tunnu naisille kelpaavan.... haloo!

Pieni vinkki, jos miehella ei ole itsevarmuudestaan mitaan hajua, paras vain nahda vain unta unelmakaadoista ja tehda Jallun kestotilaus. Jos supliikin ja asenteen lisaksi osaa viela pyorittaa babya lavalla (i.e. osaa vieda naista oli tanssin tahdit mita jytketta tahansa) niin johan kondominkulutukseen tulee raju nousupiikki.....

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

TeemuEsa

19.6.2007 22:56

Anssikola, maailma on erilainen veik...eikun pelaajan silmin. Noille kilttimies jutuille on naurettu monet kerrat ja useimmat miehistä eivät edes tajua kuinka hukassa ovat itsensä kanssa. Ja pahimmassa tapauksessa rupeavat tämän "kuivuuden" saatosta vihaamaan naisia.

Usein on myös kuullut että naiset ovat suomessa ujoja, röyhkeitä, ITSENÄISIÄ (voi hyvä luoja) tai muuten vaan *ittumaisia.

Sitten ratkaisuksi jääkin tuo jallu, paperista tai nestemäisenä nautittuna. Tai sitten että "joo ulkomailla naiset on erilaisia" = ulkomailla oon vaan saanu naista, enkä tajuu miks.

Kolmas vaihtoehto on tietysti vähän katsoa omaan napaan ja miettiä että olisiko ratkaisu sittenkin itsessään, eikä niissä naisissa. Tää onki yks suurimmista mokista mitkä miehet tekee. Eli syyttävät naista jos hän ei "lämmennyt".

-Teemu aka EsaNahka

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

deff

20.6.2007 01:43

Tere,
suomalaisten miesten itsetunnossa ja naistenkaatotaidoissa on taatusti paljon kehittämistä. Hienoa, että meiltäkin löytyy ihmisiä, jotka on valmiita yrittämään ammattimaista kouluttamista. Ei ole varmaan pokaus-valmentajana helppoa elättää itseänsä.

Toivottavasti kuitenkin, pokaamisen harjoittelun eduista huolimatta, lukijat ymmärtävät lehtijutussa suoraan ja rivien välissä mainitun uhkakuvan. Elämäntapanahan pokaaminen ei voi olla ikuinen ratkaisu. Eikä varmaankaan monella ole siitä elämäntehtävää oikeasti tehdäkään. Mutta sillä, mitä itselleen niiden pelimies-harjoitteluvuosien aikana tekee, voi olla "sivuvaikutuksia".

Hyvästä itsetunnosta ja omanarvontunnosta ei ole haittaa. Mutta millainen aviomies esimerkiksi jutussa mainitusta "kauppaan dumpatun tytön" jätkästä tulee tuota menoa? Kaveri voi olla kiinnostava vittumaisen asenteensa vuoksi pari viikkoa, ehkä pari kuukautta, mutta haluaako nainen tuollaista käytöstä lastensa isältä? Niille jotka eivät tiedä, voin sanoa, että ei halua.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Mohito

21.6.2007 01:06

Vittumaista miestä en kaipaa edes lyhyellä perspektiivillä. Minusta on surullista, että jotkut ovat niin hukassa itsensä kanssa, että kaipaavat kaatoja itsetuntoaan pönkittämään.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Tyttö

21.6.2007 10:47

Itse seurustelen miehen kanssa, joka alkutaipaleellamme veti pelimies-roolia: naljaili minulle, "unohti" vastailla viesteihin, käyttäytyi välillä kuin olisin ilmaa, ei antanut seksiä jne kaikki perusjutut.
Nyt vuoden kuluttua äijä on paljastanut todellisen itsensä, ja edellämainittu pelimiehen käytös on jäänyt. Mies tuntuu jotenkin lapaselta, "kyllä-kulta"-lässytystä kuuluu pelottavan useasti. Tunnen tulleeni huijatuksi.

Pointti tässä oli se, että tuo artikkelissa mainittu opetus on ihan kivaa varmasti pillunnälkäisille pojille, mutta kuinka moni pystyy oikeasti muuttamaan persoonaansa pysyvästi noin? Siitähän tossa on kyse. Vähän sama kun jos XXL-kokoinen lähettää nettideitille 30 kiloa laihemman kuvan itsestään.. Ensivaikutelma on se, johon ihastutaan. Jos ihastuu pelimieheen, haluaa pelimiehen eikä vässykkää. Eli, jos vedätte pelimiesroolia, vetäkää roolia hautaan asti. Se jos mikä on vaikeaa, eikä Herra Päivärinta ole auttamassa siinä enää kurssin jälkeen.

Vähän aikaa sitten tapasin artikkelissa mainitulta "naturaalilta" vaikuttavan miehen, joka kuitenkin sanoi melko suoraan, että hän on kiinnostunut minusta, viihtyy seurassani jne. Ei naljailua, ei välinpitämättömyyttä, vaan kevyttä huomioonottamista. Ei ole turhia soitellut perään, jätti tilanteen niin, että se on minusta kiinni. Sellaista lisää, eikä noita Päivärinnan pelipoikia.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Laitapakki

21.6.2007 12:40

Omien kokemusten perusteella teksti on totta.

Olen tässä kevään aikana tehnyt omaa empiiristä tutkimusta kahdella naisella. Toista olen pitänyt kuin kukkaa kämmenellä ja ollut ns. unelmamies hänelle. Toista kohtelen kuin rukkasta ja mielestäni olen todella paska jätkä ollut tälle. Ei mitenkään yllättävää, että tämä hyvin kohdeltu lähti panemaan baarimikkoa kun taas tämä toinen roikkuu nilkoissa.

Tietenkään yhdellä parilla ei voi vielä vetää lopullisia johtopäätöksiä, sen takia pitää kokeilla vielä muutamalla muulla tapauksella.

Koen olevani ns. "naturaali" pokaan ketä huvittaa ja onnistunkin siinä kiitettävällä prosentilla. Johtuu siitä, että en tunne mitään näitä naisia kohtaan, niin voin sanoa tai tehdä ihan mitä vain jonka jälkeen he syövät kädestä.

Tietysti ne tapaukset joihin kokee vetoa menevät aina reisille.

Nainen on kuin leijona, ei saa näyttää pelkoa tai se syö sinut.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

m.o.s.

21.6.2007 13:39

Naiset ovat erilaisia, Jotkut lämpeävät röyhkeille ja itsekeskeisille miehille. Minä en. Jos minut jätettäisiin kauppaan ilmoittamatta mitään, en takuulla suostuisi mihinkään yhteyden- tai yhdynnänpitoon kyseisen herrasmiehen kanssa. Minuun vetoaa kohtelias mies joka kysyy miten päiväni on mennyt. Minuun vetoaa mies, jonka kanssa voi kuvitella olevansa pidempäänkin kuin sen aikaa että ehtii nussia pariin kertaan ja tajuta että äijä on jonkin sortin sosiopaatti. Mutta, niinkuin jo sanoin, meitä on monenlaisia..

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

ProFs

21.6.2007 14:14

Sangen hupaisaa että pelurit on rajattu edelleen vain miehiin. Kyllähän nainenkin voi pelata aivan samoin kuin mies.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Onnellisesti aviossa, Tampere

22.6.2007 11:20

Heh heh, mitä reppanoita nää koulutettavat mahtaa livenä ollakaan, jos noin typeriä jo lehteen puhuvat. Juttua lukiessa tuli mieleen varusmiespalvelu ja kertausharjoitukset: joka helvetin kerta ampumaradalla sai kuunnella uhoa ja lässytystä siitä, kuinka "ryssää kaatuu, jos tänne uskaltaa hyökätä". Sit kun piti juosta ampumapaikalta tauluille (150m), niin nää tosimiehet hyyty jo puoleen väliin. Taitaa käydä näillä superpanomiehillä kanssa samalla lailla: jos nyt joku näppylänaama nippa nappa saataiskin pokattua, niin reisille ruiskahtais sitten tytön kämpillä. Vaan saahan sitä uskoa mihin haluaa, uskoohan kommunismiinkin ja Stalinin hyvyyteen vielä yli 10% venäläisistä.

Päivärinta sen sijaan vaikuttaa varsin pätevältä jätkältä. En puhu naisten iskemisestä, vaan siitä, että löytää noin paljon hölmöjä, joita hyväksikäyttämällä pyörittää 5000eken kuukausittaista liikevaihtoa. Kiva ansio siitä, että uskottelee puupäisille reppanoille jotain, mitä näistä ei koskaan tule.

Sehän ei ole hullu, joka pyytää vaan se joka maksaa!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

senkin sopulit

22.6.2007 15:05

Miten helvetissä ihmiset jaksaakin maksaa ihmiselle joka harrastaa ainoastaan aivopesua? Ei siis mistään opettamisesta ole kyse.
Tota harrastetaan nykyään aivan käsittämättömän paljon. Eniten siitä hyötyy juuri se paskaa puhuva ns. kouluttaja.

Mitä sitten että joku mies saa paljon naisia? (Tai nainen miehiä). Tosi hienoa varmaan? Hienompaa on olla sen yhden kanssa ja hoitaa sitä suhdetta niin että se kestää. Se on harvaisempaa nykyään.

Hienoa lässyttää ennalta opittuja lauseita ilman että olisi oma persoonallinen itsensä. Siinä samassa on hienoa murjoa muita ihmisiä matkalla ja opettaa mies- tai naisvihaa. Sitten ihmetellään miksi aina yleistetään "miehet sitä ja naiset tätä".

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

kismiau

23.6.2007 17:45

Eläimet vaistoavat pelon, samoin myös naiset epätoivon.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Aina Saanut

25.6.2007 02:11

Ensimmäinen sana, joka tästä "pelimies-teoriasta" tulee mieleen, on SÄÄLITTÄVÄÄ. Enkä halua tarkoittaa sitä kenellekään loukkauksena, vaan se nyt vaan on minun ihan rehellinen mielipide.

Tää Päivärinnan "pelimies"-taktiikka voi olla hyvä keino niille, joilla on normaalisti olemattomat edellytykset naisrintamalla. Eli niukasti ulkonäköä, vaatimaton supliikkitaito ja onneton huumorintaju, jolloin kykyä saada nainen viihtymään on luonnostaan vähän. Eräs tuttuni on nyt jo ehkä vuoden verran vouhottanut tästä miehen käsikirjasta, ja on ilmeisesti täysin vakuuttunut siitä, ettei mitään muuta keinoa naisen saamiseksi ole olemassakaan. En tiedä pitäisikö tälle luulolle itkeä vai nauraa, mutta itse en jaksaisi tuota "kovan jätkän" esittämistä päivääkään, kun kaiken tuon roolin vetämisen tarkoituksena on kuitenkin nimenomaan naisen MIELLYTTÄMINEN. Ja kaikkein huvittavinta on vielä se, että kaverini ilmeisesti luulee olevansa kaupungin (tai vähintään kaveripiirin) kovin naistenmies, ja että kaikki muutkin olisivat näitten hänen neuvojensa tarpeessa. No eipähän se optimismi varmaan haitaksikaan ole.

No ainahan sitä voi uskotella itselleen, että on kova naistenmies, vaikkapa hokemalla itselleen tuhat kertaa peräkkäin "olen kova panomies! olen kova panomies! olen kova panomies!..." mutta eipä se silti sitä totuudeksi muuta, ellei se sitä ole. Joten siinä mielessä nämä itsesuggestiotaikatemput eivät muuta totuutta yhtään mitenkään. Ja omalta osaltani voin sanoa, etten edes halua seuraani naikkosta, johon tekee vaikutuksen näin naurettava pelleily. Arvostan paljon enemmän älykkyyttä ja terveellä pohjalla olevaa itseluottamusta. Mutta en kiellä sitä, etteikö tällä roolin vetämisellä voisi joku saada pillua muutaman kerran, mutta itse olen saanut oikeastaan täysin päinvastaisella taktiikalla moninkertaisen määrän. Eikä ole tarvinnut esittää yhtään mitään.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kokeillut

25.6.2007 22:17

Kyllä pelimiesteorioissa on vinha perä. Luin Fast Seduction -sivustolta löytyvän oppaan läpi pariin kertaan noin viisi vuotta sitten (http://fastseduction.com/guide/) ja minulla kolahti heti. Ymmärsin, että ideoilla on erittäin vankka todellisuuspohja. Aikaisemmin olin läähättänyt naisten perään, joilla on korkea markkina-arvo. Ymmärsin, että homma ei toimi niin. Mikä toimii keskivertonaiseen, ei toimi kaunottariin. Tarvitaan täysin erilainen lähestymistapa. Luin myös Double Your Dating pdf:n (löytyy myös torrenttina) ja se muutti asenteeni pysyvästi. Ilman sitä naisasiani olisivat nykyään paljon huonommalla tolalla. Jotkut miehet oppivat oikeat käyttäytymismallit kotona, mutta nykyinen feministipolvi kasvattaa niin nössöjä miehiä, että ko. miehet ovat täysin kuutamolla sen suhteen, miten hankkia juuri se nainen, jonka he haluavat. Kannattaa lukea Mysteryn "The Mystery Method: How to Get Beautiful Women Into Bed". Amazonista löytyy.

Harmi vain, etten törmännyt näihin nuorempana. Monta elämäni naista on ollut tyrkyllä. En tajunnut, miten toimia heidän kanssa.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

tsippadaijjjaaa

28.6.2007 14:06

Ällöttävä mies koko pässykkä. Seisoskeli kerran raflajonossa meidän takana, katsoi pääsätä varpaisiin ja totesi mmm, chicks! Olin jo aiemmin tutustunut ukon ajatusmaailmaan paikallisessa vaasalaisessa julkaisussa, vaasan ikkunassa, ja vitutti koko naaman näkeminen. Mikäs siinä, jos toiset naist ovat innostuneita olemaan panoja, lähtevät näiden ääliöiden matkaan, minut oma mieheni hurmasi tuomalla ruusuja ja suklaata, käyttämällä leffassa ja syömässä, huomioimalla:) Sitten vaan hoetaan, että saat olla onnellinen, kun löysit noin romanttisen miehen, harvinainen tapaus Suomessa...

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Libalib

28.6.2007 17:04

No siinäpä oli taas prujuttu hienosti Neil Straussin kirja The Game, suomeksi Pelimies.
Helevetin originellia ja silleen.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

NäinTäälläTänään***

29.6.2007 09:04

No eipä siihen pillunsaantiin jotain kirjoja tarvita, aika monesti riittää että on oma itsensä ja suht selvinpäin. Tosin sen se vaatii että viitsii lähestyä mahdollisia kohteita.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Maireaana

30.6.2007 15:44

Olen samaa mieltä Tytön kanssa, että kyllähän pelimies vetoaa, vaan ongelmana onkin se, mitä tapahtuu sitten muutaman kuukauden päästä. Luulenpa, että nuo naturaalit ovat ainoita, jotka sitä suhdetta voisivat halutessaan myös pitää yllä. Mikään, ei oikeasti mikään, ole ärsyttävämpää miehessä kuin riippuvaisuus. Ja tuskin naisessakaan.

Kyllä minä haluan, että mies on mies ilman minuakin. Kaiken perustalla on ajatus "pärjään mainiosti ilman sinuakin, mutta sinun kanssasi on parempi". Kun molemmat jakavat tämän ajatuksen, suhde on hyvä. Sillon ei tarvitse syrjähyppyjä eikä muuta pelailua, kun molemmilla on itsetunto kohdallaan. Tuo välinpitämättömyys viestittää juuri sitä: olen kokonainen ihminen jo nyt. Sitoutunut pelimies on parasta maan päällä. Ei, ne eivät sulje toisiaan pois. En usko muutenkaan siihen, että parit ovat toistensa puolikkaita. Parit ovat kaksi ihmistä, jotka elävät omia elämiään yhdessä. Mieluiten hautaan saakka.

Miehen pitää olla kiltti, mutta ei sillä tavalla, kuin kiltti yleensä mielletään. Kiltti ei tarkoita sitä, että toteuttaa naisen jokaisen toiveen ja on tossu. Kiltti tarkoittaa niin hyvää itsetuntoa, ettei tarvitse loukata muita pönkittääkseen omaa egoaan.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Pepparmint

30.6.2007 19:35

Lähinnä surullista lukea naisten kaato -kursseista. Voi hyvää päivää! Jokaiselle ihan varmasti löytyy joku, joka arvostaa toista juuri sellaisena kuin toinen on. Mikä ihmeen rooliyhteiskunta tästä on muodostumassa, kun nainen ei saa näyttää omalta itseltään, vaan pitää kiristää sieltä ja täältä, lisätä täytettä toiseen paikkaan ja imeä jostain ylimääräistä pois. Miehen pitää olla cool ja etäinen ja ylpeä ja lässynlää. Tsiisus sentään! Vain huonosta itsetunnosta kärsivät naiset kaipaavat rinnalleen jotain yli ihmistä! Jos joku minut jättäisi keskelle kauppaa yksin seisomaan tai "unohtaisi" vastailla viesteihin suhteen ollessa vasta aluillaan, niin bye bye vaan ja seuraavaa kehiin.

Mikä ihmeen muinainen sääntö se on ettei nainen voi "iskeä" itselleen miestä? Kyllä me tiedämme mitä haluamme ja voimme tavoitella sitä ihan siinä missä vastakkainen sukupuolikin. Mielestäni on lähinnä säälittävää, että joku OIKEASTI käy kurssin, jotta kävisi parempi flaksi!?!?! Joo, joo ja sielunkumppaniahan siellä kurssilla vaan opetetaan etsimään - uskoo ken haluaa.

Mitäpä jos oikeasti kysyttäisiin naisilta itseltään mitä he haluavat... Turha maksaa satoja euroja jostain soopasta. Homma on yksinkertainen: Jos haluat yhden illan suhteen eikä muuta, ole mulkku ja herätät juuri sellaisten naisten huomiota, jotka etsivät sitä idioottia, jonka dumpata aamulla. Jos etsit itsellesi naista, jonka kanssa perustaa suhde, juttele naisen kanssa kuin hän olisi (HALOO) vertaisesi ja KUUNTELE! Ole kiinnostunut, kohtelias, ystävällinen ja varma siitä kuka olet. Nyrkkisääntönä olkoon; jos maksat banaaneilla saat apinoita!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

ai kuinka suuri liikevaihto?

30.6.2007 20:15

Just joo,
Ei päivärinnalla taida ihan 100000euron liikevaihto olla.. kaverin nettisivuilta näkee kuinka monta koulutusta on ollut vuoden aikana. kussakin on alle 10 asiakasta.. pitää ottaa nolla ainakin pois tuosta luvusta niin aletaan päästä lähelle oikeaa liikevaihtoa. Lievää itsensäkorostusta. Ehkä jos tarpeeksi psyykkaa "100000:n liikevaihto, 100000:n liikevaihto" joka aamu peilin edessä niin joku päivä onnistuu?! tuskin.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

KimAli

1.7.2007 01:52

Miksi kukaan ei ymmärrä että tästä asiasta voi puhua kiihkottomastikkin. Onko se minun syyni että joku on alkanut seurustelusuhteeseen ja ei kestä ajatusta muista hurjastelemassa. Eli naisen mies on tehnyt pelimiesliikkeet hänelle baarissa. Minä en kuitenkaan saisi oppia niitä? Mitä pahaa on oppia pokaamaan naisia? Mun haave on alkaa pelimiesyhteisön jäseneksi. En minäkään kritisoi fundamentalisteja uskossaan. Ei tulisi mieleenikään sanoa säälittäväksi jotain ihmistä joka tykkää jostakin asiasta ja haluaa hyväksi siinä.

Neil Strauss on hieno kirjailija. Vaatii rohkeutta ja myöskin innovatiivisuutta julkaista tuollaisia teoksia. Kaikista muista asioista maailmassa saa lukea ja ottaa oppia! Miksei pokaamista saisi kehittää?

Gene Simmons on tehnyt mielettömän uran musiikissa ja naisrintamalla. Ei naisten pokaaminen ole sulkemassa pois muita asioita. Olen mies ja käyn baarissa nähdäkseni naisia. Naiset ovat rikastuttaneet elämääni ja ainakin pyrin siihen että näin myös jatkossa.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Täti-Monika

1.7.2007 09:42

Itse en näe mitään pahaa siinä, että yksilö haluaa kehittää itseään henkisesti sekä oppia sosiaalisia taitoja. Siitähän tässä on kysymys: kuinka oppia lähestymään asioita, jotka pelottavat ja siksi lamauttava toimintaa.

Se, että haukutuaan ensin naisia ja sitten miehiä on täysin hedelmätöntä. Kyseessä on kuitenkin kaksi uniikkia yksilöä, sekä heidän välillään oleva emotionaaliseroottinen dynamiikka. Minusta on hienoa, että yksilö tunnistaa ja tunnustaa tarvitsevansa treenausta joissakin asioissa. Samanlaisia "tuunauskursseja" on naisillekkin, mm. tyylikouluja, muuttumisleikkejä ja flirttauskursseja. Onko naisilla tosiaan niin huono itsetunto, että kun miehet hankkivat muka-naisille-varattuja-taitoja, he älähtävät sekä haukkuvat heti komeamman sukupuolen lyttyyn? Pelkäävätkö naiset, että he menettävät sosiaalisen valtansa, joka on perustunut siihen klisheeseen ja harhaluuloon, että mies ei puhu eikä pussaa?

Itse asiassa, pelottaako naisia, että mieskin on ihminen eikä mikään suorituskone? Tuosta jutusta ainakin minä sain sen käsityksen, että miehet ovat tosiaan "pelänneet" naisia, joilla tuntuu olevan niin epärealistisia odotuksia, että miehet eivät ole mielestään kyenneet vastaamaan niihin. "Dissaaminen" on yksi työväline saada tilanne haltuun sekä valta-asema tasapainoon.

Minä tervehdin kaikkia keinoja "tuunata" yksilön itsetuno hyväksi. Kunhan muistaa, että ne ovat vain työkaluja, apuja, joihin ei kannata muodostaa riippuvaisuussuhdetta. Emmehän me ihmiset ole niin pinnallisia, että kuvittelemme voivamme huijata toisia ihmisiä kaiken aikaa. Jokainen meistä kaipaa aitoa kohtaamista sekä hyväksytyksi tulemista omana itsenään.

Edelleen allekirjoitan maailman parhaimman vinkin, jolla menestyy missä tahansa suhteessa muihin ihmisiin ja jolla saa ystäviä, menestystä ja vaikutusvaltaa: ole aidosti kiinnostunut muista ihmisistä. Huono itsetunto on yleensä käänteistä narsismia, jossa pyöritään vain omien pelkojen, epävarmuuksien sekä luulojen noidankehässä. Aika moni meistä unohtaa sen, että korean ja kovan pinnan sekä puheiden alla muutkin ihmiset kärsivät samasta vaivasta.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

TeemuEsa

1.7.2007 14:41

Aivan loistavia kommentteja tullut tänne kaikilta !

Parhaiten silmiin pistivät kuitenkin Maireanaa, Tyttö ja Täti-moonikan viestit. Suoraan asian sydämeen ja hatun nosto teille !!!

Itse en odotakkaan, että kukaan ymmärtäisi tätä "yhteisöä". Tietysti jonkun tullessa kysymään neuvoa/apua niin sitten mielellään neuvoo naista/miestä, mutta turha näitä juttuja on tuputtaa, koska ihmisillä on niin erilaiset maailmankuvat. Ja toiset ovat niin syvällä siinä omassa muuttumattomuudessaan, etteivät pysty tehdä päätöstä MUUTTUA, vaan jäävät kytemään nykyiseen olotilaansa, vaikka voisivat saada 100000 kertaa parempaa ja onnellisempaa elämää, parempien ihmissuhteiden kautta.

Niin ja sen verran pitää nyt sanoa, että kun on tullut kommenttia että "ei limainen pelimies kelpaa", niin usein nämä jätkät ovat juuri niitä kundeja siellä baarissa joilla on hauskinta, tyylikkäimpiä, eivätkä he kyhötä tuoppinsa kanssa nurkassa kyykkimässä.

Eli naiset !!! VAROKAA HAUSKOJA TYYLIKKÄITÄ JA KOMEITA KUNDEJA KAUPUNKINNE BAAREISSA JA KADUILLA !!!

Joku sanoikin jo tässä että paras mies parisuhteeseen on pelimies, ja allekirjoitan tämän 100%. Eikä se todellakaan ole mahdoton yhtälö. Hyvän suhteen pitää olla kokoajan "rajalla", ja tosiaan se joka on valmiimpi lähtemään siitä, on se joka on ns.pomo.

Kyseessä ei kuitenkaan ole pelkästään naisten kaataminen, vaan aivan kaikki itsensä kehittäminen paremmaksi ihmiseksi, ja tämä jatkuu koko elämän läpi.

Välillä myös tuntuu, että osa ihmisistä tyytyy siihen mitä sattuvat saamaan, eivätkä ota sitä mitä ansaitsevat. Sitten menevät naimisiin tai elävät parisuhteessa, eivätkä PARISUHTEESSA. Ja ovat yhdessä vain olemisen takia. Ei hyvä.

Voisin kirjoittaa tästä aiheesta sata ja yksi sivua tänne, mutta ulkona on niin loistava keli, että pakko lähteä maistelemaan :)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Badger420

1.7.2007 19:21

Loistavaa että saadaan tapetille Suomessakin touhua, valitettavan pienet piirit tuntuu olevan täällä. Toivottavasti näitä kaupallisia yrittäjiä tulee lisää. Tietääkö kukaan paljonko esimerkiksi jutun tyypeille on omaa sisältöä ja paljonko on vain suoraan ripattu ulkomaalaisten ideoista? Tietenkin aika universaaleja juttuja nuo ovat, mutta mielipiteitä on toki yhtä paljon kuin "guruja".

Artikkeli antoi mielestäni oikein hyvän kuvan yhteisön tyypeistä, joiden päätavoite on kehittää itseään oikeasti paremmaksi ihmiseksi. Bravo.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Badger420

1.7.2007 19:54

Onpa taas ikävä lukea typeriä kommentteja. En tiedä saiko jutusta huonon kuvan, mutta kyse ei todellakaan ole minkään roolin vetämisestä tai valmiiksi opetelluiden repliikeiden heittämisestä.

Haluan ihan aluksi todeta, että en tunne Jani Päivärintaa tai hänen menetelmiään, joten voin olla väärässä monissa asioissani koska en tiedä mitä hän opettaa sen paremmin. Kommentit onkin suunnattu lähinnä yleisesti siihen, mikä mielestäni koko homman pointti on.

Tarkoittaako teidän mielestänne omana itsenään oleminen sitä, että ei voi muuttua koskaan? En minä ainakaan halua polkea paikallani, haluan persoonani kehittyvän jatkuvasti. Kysehän on siitä, että kehitetään omaa persoonaa tiettyjen puitteiden perusteella. Tietenkin oma persoonallinen tyyli hommassa saa, ja pitää olla, mutta se on varma että jos oma persoona on täysi vässykkä, hommassa ei menesty.

Varmaan moni tietää että neuvo "ole vain oma itsesi" on melko surkea, jos se tarkoittaa onnettomia sosiaalisia taitoja ja vapisevan huonoa itsetuntoa. Kyse on itsensä kehittämisestä, ei mistään valmiisiin raameihin muovaamisesta! On totta että joistakin ihmisistä tulee helposti valmiita rutiineita toistensa perään sylkeviä robotteja.

Juuri Suomessa mielestäni tällaisten kurssien tarve on suurin, täällä monet miehet ovat oikeasti niin hukassa näiden asioiden kanssa. Kyllä se perus iskutekniikka vielä tuntuu olevan viiden promillen känni ja drinkin tarjoaminen ja sitten jälkeenpäin huoraksi haukkuminen kun ei saakaan. Mikä on täysin epäkypsää ja naurettavaa. Ja muutenkin kyllä suomalaisten sosiaaliset taidot on oikeasti aika huonossa jamassa, tai siis kulttuurimme on sellainen että turhia ei puhuta. Ja siihen jos mihin tulisi saada muutosta. Missä on kaupunkien omat lairit, joilla on kaikenlaista toimintaa myös iskemisen ulkopuolelta? Helsingissä toimintaa on varmasti melko paljon, mutta missä on järjestäytyneisyys muissa kaupungeissa?

Yksi pääpointtihan on todellakin se, ettei välitä lopputuloksista. Siitä seuraa väkisinkin sosiaalinen vapautuminen kun osaa antaa itselleen luvan tehdä mitä vaan ja mikään ei hetkauta enää negatiivisesti. Toivoisin itsekin joskus pääseväni siihen pisteeseen. Varmaan tuo neljätuhatta settiä voi siihen johtaakin.

Mielestäni on aikamoista jeesustelua sanoa että "kyllä jokaiselle löytyy joku olemalla oma itsensä". Luuletteko tosiaan että se sosiaalisesti syrjäytynyt huonolla itsetunnolla varustettu nörtti ei halua seksiä useiden kauniiden naisten kanssa? Luuletteko tosiaan että hän odottaa ihan omasta tahdostaan sitä "oikeaa", joka todennäköisesti on samaa kaliiberia hänen itsensä kanssa. Ihan samalla tavalla kaikilla miehillä on genetiikassaan miesten halut.

En näe siinä mitään pahaa että seikkailee paljonkin ennen aloilleen asettumista. En näe siinäkään pahaa, ettei koskaan halua naimisiin, ettei koskaan halua lapsia tai perhettä. En näe siinäkään mitään järkeä, miksi pitää dissata ihmisiä jotka haluavat syystä tai toisesta poiketa valtavirrasta tavalla tai toisella. Sen sijaan näen paljonkin vikaa epärehellisyydessä ja valehtelussa, jotka varmaan monien mielestä kuuluvat olennaisesti pelimiehiin. Oikeat pelimiehet on kuitenkin täysin rehellisiä aikeidensa kanssa, he eivät anna ymmärtää että haluavat suhteeseen jos eivät halua. Olettaisin että yleinen pelimiesten dissaus johtuu juuri väärinkäsityksestä, että pelimies lirkuttelee ja valehtelee jatkuvasti naisille. Sellainen käytös ei kuulu pelimiehelle vaan pelkurille joka ei uskalla olla rehellinen tarkoitusperiensä kanssa.

Yksi asia jäi myös vaivaamaan, jutun aiheeksi on taas otettu melkoisen komea pelimies. Olisi kiinnostavaa jos mediaan nostettaisiin myös tavallisen näköisiä pelimiehiä, jolloin ulkonäön vaikutusta yhtälössä voitaisiin hieman pienentää. Silloin olisi helpompi tarkastella absoluuttisesti tekniikan vaikutuksia. Tietenkin ulkonäkö vaikuttaa aina hurjasti ja kyllähän pelimiesideologiaan kuuluu myös näyttää niin hyvältä kun pystyy.

Onko todella niin että riippumattomuus muiden mielipiteistä on muka ylimielisyyttä? Miten kukaan voi pitää muiden mielipiteistä riippuvuutta muka hyvänä asiana, silloinhan ei hallitse itse itseään ja tunteitaan, vaan muut hallitsevat sinua?

Ps. Itse olen havainnut pelimies-piireissä olevan parhaan ilmapiirin missään, tyypit ovat uskomattoman positiivisia ja kannustavat muitakin aidosti. Kateus, naljailu ja negatiivisuus on loistanut poissaolollaan.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

HeiMaTiedan!

1.7.2007 21:25

Jaahas, Amerikan esimerkki tulee ja pesee poika-poloiset uskomaan etta tama toimii...

Jos idean isat olisivat oikeasti lukeneet psykologiaa ja edes viime aikaisempaa itsensa kehittamisen kirjallisuutta (Esim. Covey jne.) niin pitkalla tahtaimella pitaa antaa kaikkien voittaa, myos naisien. Joten jos tupsahtat paikalle kukko-asenteella niin sa keraat ne tyypit jotka haluavat uskoa etta taalla on tosiaan super-ihmisia.

Ihmiset jotka ovat kayneet kasvamisen prosessin ovat huomanneet etta parisuhde on hyva perustaa aisoihin niinkuin ne ovat, ei niinkuin miestenlahdissa tai saippuaoopperoissa annetaan ymmartaa. Kasvamisen prosessin kayneet voivat pitaa ihmisista niinkuin he ovat mita luo pohjan pitempaan parisuhteeseen. Tata vissiin artikkelinkin henkilot hakivat?!

Harmaa massa voi tahan uskoa mutta pliis, alkaa kertoko kaikki ovat oikeasti kykenemattomia nakemaan miten asiat oikeasti ovat.

Toivottavasti idean suomalainen kummipoika uskoo oikeasti edistavansa kestavia asioita.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

open source

3.7.2007 13:49

Todella hieno kirjoitus, Badger420.

Kysymys on itsensä kehittämisestä, myyntitaidosta. Minkälainen idiootti täytyy olla, ettei suosittele sosiaalisten taitojen kehittämistä erityisesti sellaisille henkilöille, joiden sosiaaliset taidot ovat onnettomat? PUA yhteisö tarjoaa monelle tarvittavan kannustuksen kokeilla siipiä oman mukavuusalueen ulkopuolella. Siitä seuraa aina hyvää. Naiset saavat viihdyttävää seuraa ja miehet kans ;-)

PUA-yhteisöä voi verrata personal traineriin. Itsekuri ei välttämättä riitä, kun pitää siirtyä mukavuusalueen ulkopuolelle.

En missään nimessä kannata ajautumista ja "kohtaloon tyytymistä" kenellekään. Moni täydellinen suhde jää syntymättä sen vuoksi, että sosiaalisissa taidoissa on hiukan hiomista.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Realplayer(joo...se soitin)

5.7.2007 17:31

Badger420 kirjoitti:
"Ps. Itse olen havainnut pelimies-piireissä olevan parhaan ilmapiirin missään, tyypit ovat uskomattoman positiivisia ja kannustavat muitakin aidosti. Kateus, naljailu ja negatiivisuus on loistanut poissaolollaan."

Näinhän se on. Tervetuloa joukkoon.

Badger420:
"Juuri Suomessa mielestäni tällaisten kurssien tarve on suurin, täällä monet miehet ovat oikeasti niin hukassa näiden asioiden kanssa."

So true. Mutta kuitenkin...

Badger420:
"Yksi asia jäi myös vaivaamaan, jutun aiheeksi on taas otettu melkoisen komea pelimies. Olisi kiinnostavaa jos mediaan nostettaisiin myös tavallisen näköisiä pelimiehiä, jolloin ulkonäön vaikutusta yhtälössä voitaisiin hieman pienentää. Silloin olisi helpompi tarkastella absoluuttisesti tekniikan vaikutuksia."

Niin...Jani on toiminut miesmallina.
Mutta...miksi sitä median kiinnostusta pitäisi tavoitella? (Tai no...on selvää miksi Jani näin tekee.) Omasta mielestäni olisi hyvä, jos yhteisö säilyisi salassa ja sen löytäisivät vain ne jotka todella haluavat kehittyä.

http://www.janipaivarinta.com/esitteet/ESITE_MNH2007_04_08_2007_PDF.pdf
Tässä ote tuosta esitteestä:
"Auttaessaan useita satoja miehiä menestymään naisten kanssa paremmin varsinkin sisäpelin osa-alueella Jani Päivärinta on havainnut, että ongelmat ovat lähestulkoon samat kaikilla miehillä."
Markkinoinnissa ja rakkaudessa kaikki on sallittua.
Todellisuudessa tämä hypnotisoija on pitänyt muutaman kurssin, joissa on käynyt kourallinen poikia. Luennolla, jolla artikkelin kirjoittaja vieraili oli suurin osa paikalla olleista edellisten kurssien oppilaita ja Janin tuttuja.

Artikkelista poimittua:
"Lassin kehityskaari on yhteisön piirissä tyypillinen. Ensin hän on
löytänyt netissä julkaistun Pelimiehen käsikirjan..."
Tämä ei nyt mennyt ihan oikein...korjataanpas:
Suurin osa suomalaisista pelureista on kehittynyt ilman pelimiehen käsikirjaa. Käsikirjan Marko Ranki on itse asiassa väittänyt, että sitä ovat lukeneet naiset enemmän kuin miehet.

Jani ja opetuslapset...lol...Suurin osa suomalaisista pelureista ei ole Jania koskaan nähnytkään.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

kolmikymppinen uros

6.7.2007 17:18

Lueskelin sitä juttua ns. pelimiehistä ja alkoi vähän naurattaa; enää tanssitaidot ja itsetuntokaan ei riitä vaan täytyis opetella taikatemppuja..! taikatemppuja.. siinä ei siis annettu joitain esimerkkejä miten vois yrittää tehdä vaikutusta, vaan lueteltu nimenomaan, vain ja ainoastaan, nuo kolme tapaa. voi jumala.. kohta yöelämä on täynnä parikymppisiä hirveällä itsetunnolla varustettuja kolleja jotka on osallistuneet sen pallinaaman kursseille. mua ainakin ärsyttää jossain määrin nuorten miesten valtava uhoamisen tarve, millä alueella tahansa; kaikki se varmaankin palautuu johonkin pätemisen tarpeeseen eli elämä ei ole muuten mitään jos ei ole jotain mitä siitä näyttää, oli se sitten vaikka pitkä lista seksikumppaneista. mutta toisaalta kaipa iltaelämä on monille leikkiä jolloin saa toteuttaa itseään eli mitäpä setä tässä valittaa.. Tehkää taikatemppujanne, mä nautin ystövien ja oluen seurasta viereisessä pöydässä.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Don juan jostain

9.7.2007 11:18

Kovia miehiä minä tiedän yhden pelimiehen joka pokaa ilmeisesti sairauttaan yli tuhat naista ainakin se on kaatanut ja sama peli jatkuu edelleen treffin ja seuranhakupalstoilla.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Rosinka

9.7.2007 15:25

Hahaa!Joo tosiaan on totta että moniin naisiin tehoaa ns.ei kohtelias lähestyminen. Mutta! Muhun ei ainakaan. Kohtelias mies vetoaa muhun kuin magneetti. Mä rakastan miehiä, jotka käyttäytyy kohteliaasti mun seurassa. Sellaset ääliömiehet taas voivat pokailla niitä naisia jotka ovat yhtä ääliöitä kuin he itse. Tosi on.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Rosinka

9.7.2007 15:31

Itseasiassa, mitkään kurssit eivät valitettavasti auta siihen tosiasiaan, että suomalainen mies ei ole seksikäs. Suomalainen mies voi olla komea tai söpö mutta ei seksikäs. Sorry guys! :) Älkää ottako itteenne! :)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Same happened to me!

9.7.2007 18:34

...................
tsippadaijjjaaa
28.6.2007 14:06

Ällöttävä mies koko pässykkä. Seisoskeli kerran raflajonossa meidän takana, katsoi pääsätä varpaisiin ja totesi mmm, chicks! Olin jo aiemmin tutustunut ukon ajatusmaailmaan paikallisessa vaasalaisessa julkaisussa, vaasan ikkunassa, ja vitutti koko naaman näkeminen.
...................
Syksyllä taidettiin törmätä tähän samaiseen "pässykkään", kun se tuli kaverinsa kanssa tekemään jotain ihme kyselyä tyyliin: "kummat valehtelee enemmän, miehet vai naiset?"

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Mediaplayer

9.7.2007 18:55

Realplayer:
"Niin...Jani on toiminut miesmallina.
Mutta...miksi sitä median kiinnostusta pitäisi tavoitella? (Tai no...on selvää miksi Jani näin tekee.) Omasta mielestäni olisi hyvä, jos yhteisö säilyisi salassa ja sen löytäisivät vain ne jotka todella haluavat kehittyä."

Naulan kantaan kamu =)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Poo-ah

12.7.2007 04:36

On hienoa, että Suomessakin on kehittynyt jotain tämäntapaista. Faktahan on, että suurinosa miehistä elää tietynlaisessa "matrixissa" juuri naisten suhteen. Suurinosa ihmisistä elää muutenkin tätä elämää kuin robotit, ajattelematta yhtään sen enempää toimintojaan. Avarakatseisuutta pyydän. Esimerkiksi useimmille kaikki mitä naisista on opittu - toimintamallit on opittu televisiosta ynm, ystävien kautta ja oman äidin kautta. Valitettavan usein vain tämä kaikki yhteiskunnalta tulviva - Tapa käyttäytyä(Josta otetaan mallia) on aivan perseestä, sen kannalta että mies pystyisi pokaamaan sellaisen naisen kuin hän ansaitsee. Valitettavaa.. Mutta se ei onnistu drinkkiä tarjoamalla, kukkia ja suklaarasioita tuomalla, palvomalla ja olemalla tossu näin niinkuin pidemmän päälle, eikä edes yhdenillan juttuna. Be the man.

On vain hienoa miehenä tietää kuinka peli ihan oikeasti toimii. (Hankkikaa ja lukekaa: David DeAngelo - Attraction Isnt A Choice ebook. valaisevin kirja henkilölle joka ei tiedä mitään naisten ihastusprosessista - Naiset ja miehethän eivät ole samanlaisia, eivät edes tämän asian suhteen. Miehiä alkaa panettamaan naisten ulkonäkö, mutta suurinosa ihmisistä ei tiedä mikä naisia alkaa panettamaan;) Mielestäni jokaisen tulisi ottaa selville näistä asioista, vaikka vain oman mahtavan parisuhteensa ylläpitämiseksi - On hyvä tietää, mitä sen toisen päässä liikkuukaan. Kun sitä kuitenkin jokapuolelta kuulee, että ei tajuta naisia, niin sitä voitaisiin edes koittaa yrittää?

Olisi hienoa saada suomeen kunnon pelimies kulttuuri, kuten USA:ssa.

T. _Kuopiolaiset_ kiinnostuneet pistäkää mulle sähköpostia, niin pistetään lairi pystään.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

pöhpöhpöh

12.7.2007 09:12

Poo-ah kirjoitti:

"On vain hienoa miehenä tietää kuinka peli ihan oikeasti toimii. (Hankkikaa ja lukekaa: David DeAngelo - Attraction Isnt A Choice ebook. valaisevin kirja henkilölle joka ei tiedä mitään naisten ihastusprosessista - Naiset ja miehethän eivät ole samanlaisia, eivät edes tämän asian suhteen. Miehiä alkaa panettamaan naisten ulkonäkö, mutta suurinosa ihmisistä ei tiedä mikä naisia alkaa panettamaan;) Mielestäni jokaisen tulisi ottaa selville näistä asioista, vaikka vain oman mahtavan parisuhteensa ylläpitämiseksi - On hyvä tietää, mitä sen toisen päässä liikkuukaan. Kun sitä kuitenkin jokapuolelta kuulee, että ei tajuta naisia, niin sitä voitaisiin edes koittaa yrittää?

Olisi hienoa saada suomeen kunnon pelimies kulttuuri, kuten USA:ssa."

Kun itsekin sanot, että ihmiset ovat erilaisia, niin mistä ihmeestä päättelet, ettäjoku sattumoisin kirjan kirjoittanut tietää, mistä naiset syttyvät? Olen satavarma, ettei "kirjailijalla" ole minun haluistani pienintä hajuakaan. Tietenkin olisi hyvä ottaa selvää, mitä nainen (huom. ei naiset!) haluaa, jos panostaa perisuhteeseensa, mutta siinä riittää ihan keskustelu sen oman naisen kanssa. Ja sitähän ei sitten taas voi yleistää seuraavaan naiseen. On varmasti asioista, jotka yleisesti ottaen ovat naisten mieleen, mutta silti en menisi hirveästi yleistämään.

Mielestäni on hyvä asia, että sosiaalisesti kömpelöt harjoittelevat ihmissuhdetaitojaan. Pelimieskulttuurissa vain ei mielestäni ole kysymys mistään ihmissuhteista. Kyse on siitä, että saadaan huijattua ja kellistettyä mahdollisimman monta naista. Suhde on aika kaukana tästä toiminnasta. Monet ihan tunnustavatkin, että naisten tunteilla ei heille ole paskankaan väliä, kunhan vain itse saavat kerättyä meriittejä joilla lesoilla muille "pelimiehille". Tässä ei mielestäni sitten taas ole mitään hienoa, eikä se tee ihmisestä kehittyneempää saatika sitten millään lailla parempaa. Jos naiset näkee vain höynäytettävinä olentoina, joilla on vain se yksi tarkoitus, ja joita yrittää mahdollisimman härskisti käytää hyväkseen, ei elämä taatusti ole erityisen rikasta vaan kovin pinnallista ja loppuviimeksi yksinäistä.

Miksi olisi hienoa, että Suomeen saataisiin ns. kunnon pelimieskulttuuri?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Pooah

12.7.2007 20:20

Näitä asioita on vatvottu monta kymmentä vuotta, ja eräitä nettisivuja satoina tuhansina jäsenineen on ollut olemassa yli kymmenisen vuotta. Jos ajattelee sen kuinka valtavaa tämä underground Ympäri Maailmaa onkaan, niin voi käsittää sen, että kyse ei ole mistään huuhaa tiedoista, ja kyllähän sen toimivuuden näkee sitten itse käytännössäkin.

Naiselta ei ikinä kannata kysyä sitä, kuinka hurmata se ja se nainen. Koska nainen ajattelee tällöin loogisesti, sitä mikä olisi kivaa; eli mitä yleisemmin kuulee sellaista sontaa kuin; tilaa drinkki, kehu kauniiksi, ole kaikin puolin mukava. Ihastus vain ei tapahdu loogisella tasolla, vain emotionaalisella. Miesten ihastus prosessi on naisiin verrattuna Niiiin yksinkertainen, että se nyt on kaikkien ymmärrettävissä.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Djoor

12.7.2007 21:38

""Kun itsekin sanot, että ihmiset ovat erilaisia, niin mistä ihmeestä päättelet, ettäjoku sattumoisin kirjan kirjoittanut tietää, mistä naiset syttyvät? Olen satavarma, ettei "kirjailijalla" ole minun haluistani pienintä hajuakaan.""

Todellakin ihmiset ovat erilaisia! Tässä nyt puhutaankin ihastusprosessista ja keinoista vaikuttaa siihen. Ihastushan ei ole valinta, et sinä pysty päättämään sitä keheen ihastut. Evoluutio on muokannut ihmisistä tietynlaisia ja geneettisesti on olemassa periaatteet kuinka saadaan nainen tuntemaan sitä "mä haluan panna sua". Koska miehillä ja naisilla on ollut erilainen rooli historiassa ja nytkin, niin nämä periaatteet ovat erilaisia. Ne pystytään melko hyvin yleistämään kaikkia naisia koskemaan. Kysehän loppupeleissä on vain hyvien geenejen etsimisestä, ja pelimiesteoria porautuu siihen kuinka näyttää niitä. Kyse ei ole naisen mielyttämisestä(vaikka toki se voi olla sitäkin); edelleenkin; Ihastuminen ei ole valinta. Esimerkiksi usein naisten rakastamat miestyypit kusipäät ja badboy vankilaheput osoittavat näitä geneettisiä piirteitään. Ideana ei kuitenkaan ole alkaa naisia hakkaavaksi kusipääksi, koska tietenkin on olemassa monia tapoja osoittaa hyviä ominaisuuksiaan.

Minkä ihmeen takia sana "Pelimies" nähdään yleensäkin noin negatiivisenä yhteiskunnassa? On olemassa pelinaisiakin, mutta ei heitä nähdä samalla tavalla negatiivisenä ilmiönä. Yksi tämän pelimies kulttuurin perusideoista onkin jättää nainen parempaan kuntoon kuin löydettäessä. Ei ole syytä, olla tahallaan muita hyväksikäyttävä kusipää. Kysehän on vain viettelevän olemuksen hankkimisesta.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Meitsi vaan

13.7.2007 19:30

"Minkä ihmeen takia sana "Pelimies" nähdään yleensäkin noin negatiivisenä yhteiskunnassa?"

Syy on varsin yksinkertainen:
Pelimiehiksi on perinteisesti nimitetty miehiä, jotka harrastavat yhden illan juttuja ja jättävät suhteen siihen.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Rannikon sargaajille!!!

13.7.2007 20:01

Miksiköhän jotkut Suomen sargaajista, kuten monet stadin kundit ja ilmeisesti myös Vaasan oma poika Jani, käyttävät sanaa "pelimies."
Siis toki, jos haluaa paskaa niskaansa niin mikäs siinä. Jopa sargettaja, jota eräs suomalainen ryhmittymä käyttää, on parempi kuin PELIMIES, josta tulee heti mieleen LIMAINEN ÄIJÄ.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Djoo

13.7.2007 20:27

Laina:
"
Mediaplayer
9.7.2007 18:55

Realplayer:
"Niin...Jani on toiminut miesmallina.
Mutta...miksi sitä median kiinnostusta pitäisi tavoitella? (Tai no...on selvää miksi Jani näin tekee.) Omasta mielestäni olisi hyvä, jos yhteisö säilyisi salassa ja sen löytäisivät vain ne jotka todella haluavat kehittyä."

Naulan kantaan kamu =)
"
Ranki ja Päivärinta. Siinä melkoisen rahan ahne kaksikko.
Oletteko muuten huomanneet miten jänniä mainostuskikkoja näillä veikoilla on?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Djoor

14.7.2007 05:41

Pelimiehiksi on perinteisesti nimitetty miehiä, jotka harrastavat yhden illan juttuja ja jättävät suhteen siihen.

Hahah. Ja kuinka moni niistä naisita oikeasti muka odottaa suhdetta? Kun ei puhuta mistään teini pelimiehistä jotka "Seurustelevat" viikon sen takia, että saavat pillua. Vaan miehistä, jotka osaavat hommat JA jotka EIVÄT puhu PASKAA mistään SUHTEISTA. Pelimies minulle merkitsee miehiä, jotka oikeasti hallitsevat keinot. Teini PELIMIEHET on täysin eriasia, ja he eivät edes osaa pelata. Koska paskakarma on heille vain huonoksi.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Nii..senkin tyhmät teinit..lol

14.7.2007 12:32

Okei, ei tartte huutaa. Dsiisös. Sä haluut olla pelimies. Se on ok.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

V'nilla

19.7.2007 22:02

Yks jätkä tuli mulle viime viikonloppuna, että "Sullahan on meikit vähän vinossa." Mä sanoin sille, että "Joo, tässä lämmössä menee. Säkin voit mennä." Ehkä se oli pelimies.

Hlö. koht. en jää kuuntelemaan toista replaa, jos ensimmäinen repla on jotain vittuilua.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Markkinamies

25.7.2007 16:52

Jani Päivärinta ei osaa kylliksi opettaakseen pokausyhteisön oppeja(Maailmanlaajuinen pokausyhteisö. Googleta PUA). Mun käy jania jotenkin sääliksi, kun tiedän miten kauan(yli 6 vuotta) se on yrittänyt opetella näitä ulkomaisten gurujen oppeja. Jotkut on vaan vähän hitaampia. Huomioon on toki otettava se aika, jonka Jani käytti Photoreading-tekniikan harjoitteluun, joka sitten kuitenkin osoittautui huijaukseksi. "No ei ihme kun en oppinut lukemaan sivua yhdellä silmäyksellä." Järki hoi!
Olen muiden kanssa samaa mieltä siinä, että valehtelu ja feikkinimimerkit ovat väärä tapa markkinoida oli kyse sitten huijauspillereiden myynnistä tai naisten viekottelutaidoista.
Jos ajatellaan muiden suomalaisten sargaajien mielipidettä tällaiseen markkinointiin, on vastaus selkeä: Ranki ja Päivärinta, Lopettakaa ennen kuin aloitattekaan!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Tikru9

27.7.2007 15:27

No voi voi.... Tässä keskustelussa on 2 säälittävää piirrettä:

1. Väitetään että tälläinen pelimieshomma ei voi toimia vaikka ei ole itse tehnyt mitään muuta kuin lukenut city-lehden artikkelin... huh huh. Se on vähän kuin tuomitsisi Saksan Seppo Rädyn "mattismin" perusteella: "Saksa on paska maa"

2. Että nämä kyseiset taktiikat ovat täysin imeliä tms ja mahdottomia yhdistää luonnoliseen, terveeseen, aitoon ja sympaattiseen minään.

Kehoittaisin kaikkia lukemaan "The Game" - kirjasta pätkät, jotka käsittelevät "neg:ejä" (käänteisiä komplimentteja, eli juuri niitä "pelimiestörkeyksiä") ja testaamaan, miten (hauskojen) tälläisten avulla voi AMOGailla, ei pelkästään baarissa vaan myös työpaikalla, kavereitten kanssa jne... Täydellinen ase kun haluaa saavuttaa terveen valtatasapainon jos vaan itse osaa myös luopua vallasta...

Negit eivät missään nimessä saa olla liian törkeitä, ne pitää aina kaliberoida erikseen jokaiseen henkilöön muuten koko juttu on menetetty riippumatta siitä mikä omana tarkoituksena oli...

Pok Tikru

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kiinostunut

3.10.2007 00:10

Markkinamies kyllä kirjoitti asiaa. Jani Päivärinne ei ole ulkomaisten gurujen
tasoinen. Luettuani Janin pelimies oppaan niin huomaan paljon samoja asioita kuin mysteryn menetelmässä. Tietenkin Jani on laitanut vähän omiakin neuvoja jotka on loppujen lopuksi aika turhia itse systeemikannalta. En voi mitenkään
ymmärtää että Jani on käytänyt 6 vuotta kopioimalla muitten systeemiä.
Mysteryn systeemi ei ole ainut eikä tehokkain, on muitakin guruja joilla on paljon hieno tunteisemmat lähestymis tapoja jotka on yhtä tehokkaita.

V'nilla
Se oli pelimies joka vaan aloitti väärin. Ensimäiseksi oisipitänyt aloittaa keskustelu avauksella. Jonka jälkeen sitten voi heittää negkauksn joista yksi Mystery opeista on että "Sullahan on meikit vähän vinossa."

Jani Päivärinne aloitti alakultuurin suomessa että voimme olla sen verran sille kiitollisia, vaikka parantamista on. Saa ähdä mitä tulevaisuus tuo tullessa. Pelimiehet eivät ole pahasta, pelin avulla moni on löytänyt sen oikean rakkauden.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

yannara

4.10.2007 12:23

Kovat on hinnat, mutta ei se oo tyhmä joka pyytää, vaan se joka maksaa :D

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Puskasta huutelija

8.10.2007 15:22

Jani Romeo Päivärinta oli viime keskiviikkona käräjillä. Ei syytettynä, vaan hän oli itse nostanut syytteen vaasalaisen Fontana-ravintolan järjestyksenvalvojaa kohtaan syrjinnästä. Hän ei ollut päästänyt Päivärintaa maaliskuussa ravintolaan sisään. Päivärinnalla on kielto tulla Fontanaan, koska muutama vuosi sitten hän toistuvasti soitti suutaan, kiljui ja käyttäytyi törkeästi naisia kohtaan kyseisessä baarissa. Useat naiset olivat valittaneet Päivärinnan käytöksestä. Hän oli myös osallisena tappelussa, mutta ei suostunut kertomaan järjestyksenvalvojalle, kuka häntä oli lyönyt. Oikeus totesi järjestyksenvalvojan syyttömäksi, mutta sanoi, että päätöstä olla ottamatta Päivärintaa ravintolaan voidaan kritisoida.

Että sellainen kaveri tämä Päivärinta. Kirkuu ja käyttäytyy törkeästi, just juu... esiintyi vielä ilman avustajaa ja yritti esittää fiksumpaa mitä on briljeeraamalla termeillä. Kysyttäessä hän sanoi, että vain kerran on tullut ongelmia hänen yrittäessään iskeä naista, ja tämä tapahtui Vaasan Giggling Marlinissa kun mustasukkainen poikaystävä tuli iskuyrityksen kohteena olleen naisen luo.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Sivusta seuraaja

20.10.2007 00:12

Syytteen oli nostanut Vaasan kihlakunnan syyttäjän virasto järjestyksenvalvojaa vastaan. Romeo oli vain asianomistaja ja kutsuttu syyttäjän todistajaksi asiassa.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

HAHAHAHAAAAA

10.1.2008 16:37

no voi saatana! katsoin nelonen.fi/gpiste -osoitteessa "pelimies" -pätkän. ihmeen hyvin tehty sketsi, ajattelin. sitten minulle väitettiin, että kyse ei ole vitsistä. en uskonut, enkä usko vieläkään.

pätkän päähenkilö oli aika urpo, mutta voiton vei kyllä kurssin vetäjä. jos tämä ei ole vitsi, niin olen pahoillani, mutta pätkää katsoessani ajattelin, että miten onkin osattu tehdä hahmo, joka on noin täydellisen luotaantyöntävä, ääliömäinen, lapsellinen ja typeryyttä pursuava. toivon oman mielenrauhani ja koko maailman puolesta, että tämä hahmo oli vain läppä, hyvää huumoria.
sanottakoon nyt vielä, että olen miespuolinen, tunnen miehiä, mutta en noin uropoja. en tosiaan edelleenkään usko, että tuo kurssi on totta. mutta jos tuo on totta, niin toivon, että en koskaan tapaa yhtäkään kurssille osallistunutta tai kurssin kanssa millään tavalla tekemisissä ollut ihmistä.
Youtubessa tuo video saisi loputtomat määrät LOL-kommentteja.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

HAHAHAHAAAAA

10.1.2008 16:46

ei tuollaisia kursseja voi olla? missä noita muka pidetään? ainoastaan helsingistä saattaisi löytyä kourallinen niin ääliömäisiä kiipijöitä ja itsetunnon pönkittäjiä, että tällainen kurssi on pidetty. katsokaa nyt se nelosen video. se kurssin vetäjä on aivan pelle (tai hyvä koomikko). ei millään pahalla häntä kohtaan, mutta minusta tuntuu vieläkin, että koko homma on vitsi.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Tracey

23.5.2008 04:46

Minä kokeilin tätä pelimiesjuttua ja voin sanoa, että nyt olen ensimmäistä kertaa itsevarma. Minulla ei ole ikinä ollut isää näyttämässä, miten miesten tulisi käyttäytyä. Joten opin sen vasta näistä kirjoista. Olin 23vuotias neitsyt kun aloitin kirjojen lukemisen, itsemurha oli toinen vaihtoehto. Onneksi luin kirjat, koska 4kk kirjojen lukemisen jälkeen olin pannut 12muijjaa ja nyt elän suhteessa rakkaani kanssa ( joka kyllä tietää näistä jutuista). Että semmosta, se joka väittää että nää ei toimi, niin oletko testannut? Minä testasin ja nää toimii. Iso kiitos vaan markolle ja janille ja muille amerikan pelimiehille. Olette minulle kuin isä jota minulla ei ikinä ollut. Pääsin näiden kirjojen avulla takaisin "normaalien ihmisten junaan", josta tipuin jo ennen murrosikää.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

olli1111

10.9.2008 14:03

Nimimerkki HAHAHAHAAAAA!!!

VITUN ÄÄLIÖ! Tiesitkö että noi pokauskurssit on esim Jenkeissä ihan miljoonabisnes!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

MItääässs

11.12.2008 15:57

Jaa et tämmöösiäkin on pitäny alata tekeen....kyl sanon vain jotta ei se oo muutakun puhua ja pussata!! =G

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

nyt jumalauta

27.11.2009 18:23

Tracey

Minä kokeilin tätä pelimiesjuttua ja voin sanoa, että nyt olen ensimmäistä kertaa itsevarma. Minulla ei ole ikinä ollut isää näyttämässä, miten miesten tulisi käyttäytyä. Joten opin sen vasta näistä kirjoista. Olin 23vuotias neitsyt kun aloitin kirjojen lukemisen, itsemurha oli toinen vaihtoehto. Onneksi luin kirjat, koska 4kk kirjojen lukemisen jälkeen olin pannut 12muijjaa ja nyt elän suhteessa rakkaani kanssa ( joka kyllä tietää näistä jutuista). Että semmosta, se joka väittää että nää ei toimi, niin oletko testannut? Minä testasin ja nää toimii. Iso kiitos vaan markolle ja janille ja muille amerikan pelimiehille. Olette minulle kuin isä jota minulla ei ikinä ollut. Pääsin näiden kirjojen avulla takaisin "normaalien ihmisten junaan", josta tipuin jo ennen murrosikää.

voi jeesuksen apina, luuletko sä oikeesti että meille muille on isä on opettanu et "näin poikani pokataan nainen" sun laiset idiootit sai olla ikuisesti ilman! pillua tulee ku sitä tulee ja piste!! ei siihen mitkää vitun pokkarit auta! oot varmaan niin jeesuksen tampio että oot menny muijalles viel leijumaan et oon pokannu sut yhen VITUN kirjan avulla!!! kuinka saatana säälittävää, toivottavasti joku/jotku nussii sun akkaas ja saat taudin, vitun munaton paviaani!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

"DeittiTohtori"

20.1.2010 20:50

Pelimies saa aina... hyvän mielen, muillekin.
www.matingdance.fi

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi