Mistä tytöt tykkää?

9-vuotias poikakin sen tietää: hän kirjoitti naisten jahtaamisoppaan.

Keep it simple!
Keep it simple!

Pitääkö sääntö mielestäsi paikkansa? Voit pyytää myös vastakkaisen sukupuolen edustajaa vastaamaan.

Säännöt

1. Jokaista poikaa varten on olemassa tyttö.
Tyttöjä on kaikkialla, haasteena on sen oikean löytäminen.

2. Paras vaihtoehto useimmille pojille on Tavallinen tyttö.
Nätit tytöt voivat kohdella poikia tunteettomasti.

3. Varo nättejä tyttöjä.
He ovat liian tavoiteltuja. Noin 73 prosenttia tavallisista tytöistä antaa pojalle pakit. Nätit tytöt antavat 98-prosenttisesti pakit. (Nätin tytön tunnistaa isoista korviksista, hienoista vaatteista ja muista helyistä.) Jos sinut torjutaan, nolostut pahasti. Voit yrittää, jos itseluottamusta riittää.

4. Älä kinastele tyttöjen kanssa.
Tytöt voittavat lähes aina. “Jos tajuat sen jo nyt, sinulla voi olla helpompaa.”

5. Yritä vain yhtä tyttöä kerrallaan.
Muuten mustasukkaisuus pilaa kaiken ja jäät yksin.

6. Useimmat tytöt pitävät kilteistä pojista.
Poikkeuksena ovat villit tytöt, jotka pitävät villeistä pojista.

7. Kaikki tytöt pitävät fiksuista pojista.
Vaikka olisit kaikista älykkäin poika ja tytöt kieppuisivat ympärilläsi, älä yritä kahmia kaikkia tyttöjä.

8. Ujo poika.
Valitse yksi tyttö ja pyydä häntä ystäväksi. Katso mallia pojasta, joka hallitsee homman ja tee täsmälleen samoin.

9. Kampaa tukkasi äläkä käytä verkkareita.
Ei tarvitse pukeutua hienosti, kunhan näyttää siistiltä. Äitisi haluaa, että olet siisti, ja hänkin on tyttö.

10. Herätä tytön kiinnostus.
Esittele taitojasi: tee näyttäviä maaleja tms. missä olet hyvä.

11. Kysy häneltä
Tyttö kiinnostuu sinusta, kun puhut hänelle ja yrität tutustua häneen. Anna tytön aloittaa keskustelu. Jos hän ei puhu, on sinun pakko sanoa jotain. Kysy tytöltä jotain. Hymyile. Ole rauhallinen. Älä möläytä mitään hölmöä. Jos tyttö ei puhu sinulle, hän on joko ujo tai ei pidä sinusta. Sinun on viisainta häipyä ja yrittää myöhemmin uudestaan.

12. Pyydä tytön puhelinnumeroa.
Jos tyttö ei anna numeroaan tai antaa väärän numeron, hän ei välitä sinusta - luovuta heti!

13. Ujo, etsi puhelias tyttö.
Kun olet sanonut yhden lauseen, hoitaa tyttö puhumisen.

14. Kehu tyttöä.
Tytöt pitävät kohteliaisuuksista. Mutta älä lässytä.

15. Anna lahjoja.
Tytöt pitävät huomionosoituksista. Älä anna liian isoa lahjaa. Ota selville, mistä hän pitää (voit kysyä esim. hänen ystäviltään).

16. Pukeudu hyvin juhliin.
Väärissä vaatteissa voi tulla vaikeuksia.

17. Älä tee mitään epätoivoista.
Tytöt eivät pidä desperadoista.

18. Älä leveile.
Tytöt eivät pidä elvistelijöistä.

19. Älä ole pelle
Pelle ei pysty hankkimaan elantoa, eikä pellen kanssa synny kunnon rakkaustarinaa.

20. Älä tuuleta tytön nähden!
Tosi harvoin käy niin, että tyttö ihastuu sinuun, mutta jos onnistaa, mene syrjemmälle hurraamaan. Muuten saat välittömät pakit.

Jos pokaus epäonnistuu, yritä päästä asian yli. Ihastuminen on kuin tauti ja toipuminen on hidasta. Älä masennu. Vaikka olisit yrittänyt kaikkesi, muttet saa haluamaasi tyttöä, älä hermostu. Toivottomassa tilanteessa kannattaa luovuttaa. Ja missään tilanteessa älä suutu.

Heippa ja onnea!

T. Alec Greven, Colorado, USA, 9 vuotta.

Alec Greven: Mistä tytöt tykkäävät. Kirjapaja 2009

Lukijoilta

“Olemalla vilpittömästi kiinnostunut naisen mielipiteistä ja ajatusmaailmasta, olemalla kuitenkin itse hieman salaperäinen. Täyden kympin saa jos osaa pitää ne näppinsä kurissa ekojen tapaamisten ajan, koska se ajaa naisen repimään mieheltä vaatteet.”
Nainen, 39

“Anna rentun ensivaikutelma ja kun olet saanut naisen nauramaan sinisilmäiselle rosvoudellesi, esittele myös älykäs ja herkkä puolesi. Pilke silmäkulmassa ja hymy huulilla saa kaiken anteeksi.”
Mies, 20

“Antamalla ymmärtää - ei sillä tavalla tökerösti - että on suosittu muutenkin ja keskittämällä koko hurmaamisvoimansa naiseen. Älä stalkkaa. Ja tämä kaikki onnistuu tietenkin helpommin, jos olet oikeasti haluttu. Suurin virhe on hajauttaa naiskiinnostuksensa niin, että nainen tietää sen. Se kielii epävarmuudesta.”
Nainen, 31

“Ei ainakaan sillä, että näyttää epätoivonsa. Epätoivoon viittaa kaikki, mikä ei ole luonnollista.”
Nainen, 25

Hehkuttamalla hyviä puoliani minulle ja muille läsnäoleville. Olemalla hiukan fiksumpi ja hauskempi kuin mitä itse olen."
Nainen, 25

20 kommenttia

no-calls

26.11.2009 19:02

Puhelinnumeron pyytäminen on ehdoton no-no, ainakin lyhyen tuttavuuden jälkeen. En halua mitään kännipuheluita aamuyöstä! Mielummin joku irc/irc-galleria/facebook ym kontaktitieto :)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Naisten seksuaalinen valta

26.11.2009 22:49

MIKSI SUOMEN NYKYNAISET EIVÄT TEE ALOITTEITA?

(eroja ja yhden ihmisen talouksia kyllä sitäkin enemmän, sillä keinotekoinen kysynnän nostaminenhan tunnetusti nostaa tuotteen tai palvelun arvoa)

"Huippututkija Farrell kuvaa miehille lankeavaa aloitevastuuta seuraavasti: Jos et tee aloitetta, naiset eivät ainakaan tee sitä ... Selvitä, mitkä eit tarkoittavat ei, mitkä eit tarkoittavat ehkä ja mitkä ehkät tarkoittavat kyllä. Miesten ongelma ei ole siten pelkästään ensimmäisten aloitteiden tekemisessä, vaan kaikkien torjuntojen voittamisessa. Jos mies kysyy naiselta seksiä heti, vastaus on lähes varma ei, mutta jos mies on tarpeeksi kohtelias, hyvä, sitkeä, menestynyt, romanttinen, hellä, hyvätuloinen, valmis sitoutumaan ja kaikkea muuta, niin nainen saattaa sanoa kyllä ... Aloitteen kohteena oleminen merkitsee valtaa verrattuna aloitteen tekijän rooliin. Aloitteen tekijä on ilmaissut kiinnostuksensa ja sanonut kyllä. Aloitteen kohde voi sanoa kyllä tai ei, mikä tarkoittaa enemmän vaihtoehtoja. Jos aloitteen kohde sanoo ei, torjunta aiheuttaa aloitteen tekijälle psykologisia kustannuksia. Ensimmäisen aloitteen tekemisestä seuraa myös automaattisia jatkovelvollisuuksia lisäaloitteiden tekemiseksi ... SYNTYY ASETELMA, JOSSA ALOITTEEN KOHTEESTA TULEE ”VALLASSA OLEVA PÄÄTTÄJÄ” JA ALOITTEEN TEKIJÄSTÄ ”MIELISTELEVÄ ALAMAINEN”, JOKA YRITTÄÄ VAKUUTTAA PÄÄTTÄJÄN KELVOLLISUUDESTAAN."

+

NYKYVALTIO AVIOMIEHEN KORVIKKEENA

"Suomessa varallisuutta siirtyy miehiltä naisille myös erilaisten valtion järjestelmien kautta, jotka vähentävät naisten riippuvuutta miehistä. ..Miesten vanhuus- ja perhe-eläkejärjestelmään sijoittaman euron arvo suhteessa naisen euroon on noin 70 sentin paikkeilla. Kun miesten lyhyemmän eliniän aiheuttamien menetysten arvo lasketaan yhteen miehille julkisesta terveydenhoidosta ja eläkejärjestelmästä lankeavien kulujen kanssa, miesten kokonaistappioksi tulee Karjalaisen mukaan 11,8 MILJARDIA vuodessa 2000-luvun alkua tarkastellen... Mitä enemmän miesten varallisuus siirtyy naisille valtion kautta kierrätettynä, sitä riippumattomampia naiset ovat miehistä. "

(... ja päälle siis vielä tällä hetkellä vain miehille pakollinen palkaton asetyö naisten suojelemiseksi/asevelvollisuus ... eli edes iisiä tasa-arvoista yleistä naissiviilipalvelusta ei voi jo muutenkin etuoikeutetulle sukupuolelle ehdottaa - "yhteisen veropottimme" laillisille varastajille, keveiden töiden tekijöille ja sukupuolelle, joka pääsääntöisesti saa seksiä, perustarpeensa tyydyttämistä juuri niin paljon kuin fysiologia vaatii ...)

+

”SINKKUELÄMÄÄ” TYYLISEN (SAIRAAN) YHTEISKUNNAN LUOMINEN ONKIN MAHTAVA POTKU NAISEN ITSETUNNOLLE

http://www.iltalehti.fi/rakkausjaseksi/200905279663379_lz.shtml

Ruotsalainen feministi ja treffikonsultti Marie Hagberg suosittelee naisasiakkailleen useamman miehen tapailua samaan aikaan, sillä siinä oppii paljon itsestään sekä muista. Se on myös hyväksi naisten itsetunnolle.

Hagberg tapaili itse sinkkuaikoinaan viittä miestä yhtä aikaa. Miehet eivät tienneet toisistaan. Hän neuvookin siskojaan, että älä ota puheeksi sitä, että tapailet samanaikaisesti muitakin:

- Tunne, että kaikki haluavat minut, on mahtava potku naisen egolle.
- Ja tunne, että saa torjuntoja, on yksin tai erotettuna lapsistaan on mahtava potku miehen itsetunnon murentumiselle.

ELI SIINÄ NYT KERRANKIN REHELLISESTIKIN JULKISESTI SE MISTÄ TYTÖT JA NAISET TYKKÄÄ TODELLISUUDESSA ; )

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Auta äiti armias

27.11.2009 01:33

"ELI SIINÄ NYT KERRANKIN REHELLISESTIKIN JULKISESTI SE MISTÄ TYTÖT JA NAISET TYKKÄÄ TODELLISUUDESSA ; )"

Voi herraisä. On tainnut tulla pakit jonkun kerran, kun noin on pitänyt katkeroitua?

Onhan se ihan kamalaa, että naiset elävät keskimäärin miehiä pitempään ja synnyttävät lapsia, ja vievät siten eläkkeiden ja perhe-etuuksien muodossa kaikki miesten kovalla työllään ansaitsemat rahat.

Eivätkä edes anna seksiä vastapainoksi.

On se hyvä että joku USKALTAA KERRANKIN REHELLISESTIKIN TUODA SEN ESIIN JULKISESTI. Tai sitten ei.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

NOMAD_1

18.7.2013 10:36

"Auta äiti armias" on kohtuuton siinä missä kommentoimansa kirjoituskin.

"naisten seksuaalinen valta" -otsikolla kirjoittaneen teksti on kärjistetty ja yksipuolinen - siinä, missä feministien vastaavat useimmiten: miksi on oikein ja velvollisuus puhua, kuinka miehen euro on naisen 80 senttiä palkoissa, mutta reaalituloja ei saa arvioida noilla kirjoittajan mainitsemilla kriteereillä? Huomaan myös, että sivuutit varusmiespalveluksen, joka on melko kiistaton epätasa-arvo: miehille 6-12kk näkkäripalkalla parhaaseen opiskeluaikaan (ja myös 6kk lykkää opintoja vuodella). Edelleen mieheltä saa aina kysyä onko varusmiespalvelus suoritettu, mutta naiselta on laitonta kysyä perhesuunnitelmista; yleisimmin 18-30 vuoden iässä suoritettava vajaan vuoden mittainen tapahtuma - kummasta puhun? (en kannata oikeutta perhesuunnitelmien uteluun, vaan päinvastaiseen tasa-arvon lisäämiseen). Kokonaisuutena naisten asemassa on vielä parannettavaa (eritoten maailmanlaajuisesti), mutta länsimaissa on kiistämättömiä elämän osa-alueita, jossa miehillä jää lyhyt korsi kouraan.

Miesten tilanne ei parane, kun siirrytään sinkku-areenalle. Taloudellisesti seuraavassa vitsissä on jotain perää: kun mies puhuu naiselle tuhmia, se on seksuaalista häirintää - kun nainen tekee näin, se on vähintään 1,99/min + pvm/mvm; kun mies lyö naista, hän on sovinistisika - nyrkein aseistettu nainen on vapaustaistelija; palkoissa miehen euro on naisen 80 senttiä - ravintolassa miehen euro on naisen euro... Luonnollisesti kaikki eivät näin tee, mutta monet naiset osaavat kääntää ulkonäöllisen valta-asemansa muiksikin hyödyiksi kuin seksuaaliseksi tyydytykseksi. Kysyessäni ravintolassa saanko liittyä hetkeksi seuraan, olen saanut vastauksen "Jos tarjoat juotavaa" (Olisikohan pitänyt pyytää koko hinnastoa, kun ensimmäisen sivun jo sain?)

Pelikenttä on lähtökohtaisesti kallellaan myös seurustelukumppani haettaessa. "Tarkistuslista" hyvistä ja hyödyllisistä ominaisuuksista, johon "naisen seksuaalinen valta" -kirjoittajakin viittaa, ei ole aivan perätön. Naiset ovat hyväksyneet miesten rationaalis-painotteisen ajattelun, jossa tavoite on mahdollisimman paljon hyötyä mahdollisimman pienellä vaivalla (tätähän tehokkuus on yksilönäkökulmasta). No, useimmat miehet ovat pinnallisia seksin perässä juoksijoita, mutta me ei-pinnallisetkin törmäämme samaan muuriin. Toki ulkonäkö meitäkin miellyttää, mutta kaipaamme eniten kauneutta (havaintoesimerkki edellisten eroista: Tyra Banks on upeannäköinen, mutta en havaitse hänessä lainkaan kauneutta).

Kenties upeimman näköiset naiset eivät halua päästää pintaa syvemmälle, koska siellä ei ole paljoakaan (voi toki olla, mutta upeannäköisellä tarve ja motiivi itsensä kehittämiseen on lähtökohtaisesti heikompi). Samalla tavoin hyvännäköiset miehet käyttävät naisia egonsa pönkittämiseen - sillä erolla, että haluavat pönkittää konkreettisemmassakin mielessä, koska se nähdään miehen saavutuksena ja naisen häpeänä ("omakohtaisesti, joskus silloin" -kirjoittaja parin kommentin päässä alla on erinomainen esimerkki tästä ja siitä, että egoa voi pönkittää myös määrällä laadun sijaan).

Nyt kirjoitus alkaa taas venyä, joten taidan jatkaa blogissani: lisään sinne tällä viikolla pohdinnan ihastumisesta ja rakastumisesta sekä niiden eroista. Sitä odotellessa käykää vilkuilemassa 3 aikaisempaa bloggaustani - ja myös deitti-ilmoituksen saa lukea, jos pääsee kuvani ohi=)

jugular

27.11.2009 10:03

Surullista, kuinka samat kylähullut tulevat aina pasteamaan ne samat jutut jokaiseen artikkeliin ja threadiin, joka hiemankin sivuaa aihetta. Jos lopettaisitte ruikutuksen ja kitinän ja ottaisitte itseänne niskasta kiinni, niin ehkä se elämä maistuisi hieman paremmalta ja joku tyttökin saattaisi tykätä.

T: tyytyväinen mies onnellisessa parisuhteessa.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Tasa-arvosuositus

27.11.2009 13:02

Suosittelen kaikille kohkaajille lämpimästi sitä, että nainen saa poikalapsen ja mies tyttölapsen. Suosittelen myös tasapainoista ja tasa-arvoista parisuhdetta. Jos on yhtään ajattelukapasiteettia ja yrittää ajatella oman lapsensa puolesta, huomaa etteivät asiat olekaan niin mustavalkoisia kun on ajatellut.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Omakohtaisesti, joskus silloin

27.11.2009 18:25

Netissä on hyvä liikkua ja liehitellä selvinpäin, varsinkin jos homma ei raflassal luista, kuten itselläni. MItään laatuodotuksia on turha pitää, pettyminen on aina kuitenkin edessä. Ainiin, paitsi silloin jos se onkin oikeasti hyvännäköinen ja pantava, mutta sitten livenä ei kiinnostusta riitäkään.

Ainoa tie onneen on työ. Chatti ja rehellisesti haku päälle. Saattaa joutua olemaan on-line kaikki vapaat hetket, mutta se on vaivan arvoista kun pääsee kerrankin liukkaille.

1. Ole rehellinen, seksihän se on 1. mielessä.
2. Älä odota mitään. Jos vastassa on 180cm/100-kiloinen A-kuppinen koiratyttö, niin sitähän panet sillä muutakaan et saa.
3. Juutu jos siltä tuntuu. Pidä verkot koko ajan vedessä jos siltä tuntuu mutta jos näin teet juututtuasi, tekee nainen myös niin.
4. Naiset saavat seksiä halutessaan helposti, sinä et. Kaiken viisauden alku on tosiasioiden hyväksyminen. Naiset eivät sitä tee, mutta sinun on kyllä tästä suoriuduttava. Nainen joka hankkii seksiä paljon ja helposti tulee tekemään sitä aina, sinusta huolimatta - älä missään nimessä juutu tälläiseen.
5. Jos joutuu panemaan rumaa, vituttaa. Mutta kyllä se vituttaa vähemmän jos ei saanut edes sitä rumaa. Helpottaa olla raflassa ihmettelemässä niitä hyvännäköisiä naisia, jotka eivät kuitenkaan halua olla lähestyttävissä, mutta miesten kuola on itsetunnon rakentamisen perusta - heille. Et edelleen saa hyvännäköistä, mutta asialla ei enää ole niin paljoa väliä.
6. YH:t voivat olla hyviä sängyssä, mutta muuten rasittavia - pyri siirtymään (suhteen) tyhjentymisen jälkeen aidosti vapaaseen.
7. Peseydy, pukeudu ja jos on läskiä, hävitä se. Ulkonäkö on tie onneen ja jos et ilman nettiä ole saanut pesää, niin siihen on syynsä.
8. Opettele 10-sormijärjestelmä.
9. Älä halveksi ihmisiä. Miestä, naista, itseäsi, ketään.
10. Kun olet saanut tarpeeksi, pystyt olemaan rennommin varma. "Tarpeeksi" riiippuu miehestä, mutta älä kuvittele että 3-5 riittää.
11. "Jännä sängyssä" saattaa olla hyväksikäytetty ja masentuvaisuuteen taipuvainen YH. "Koskematon neitsyt" saattaa olla täysin kokematon, tekemätön ja taitamaton pano jonka suurin etu tiukka, kostea ja muutenkin tuore pesä. Kaikkea voi kokeilla, mutta ennen kuin spektri on tullut koettua edes pienellä otoksella, älä juutu.
12. Varaudu matkustamiseen. Mitä muutakaan tekisit viikonloppuisin? Lisäksi pienimuotoinen Suomi-Sex -kiertäminen on avartavaa. Rajana voi pitää n. 4-5h junamatkaa. Sinä matkustat, sinä lähdet sunnuntaina. Suhteessa nainenkin reissaa.
13. Vaikka aikaa on rajallisesti ja naisia rajattomasti, on monogaamisella vakipaneskelulla myös hyvät puolensa, intiimihygienia, seksin laadun kasvu ja muutenkin kasvava mukavuus ei ole syistä vähäisin.
14. Urakka-ajattelu auttaa. Teet tätä todistaaksesi jotain itsellesi, saadaksesi pesää mutta et tee tätä lopun ikääsi. Suhtaudu asiaan sen vaatimalla vakavuudella, harrastuneisuudella ja intohimolla, mutta vain yhtenä elämänvaiheena.
15. Selibaatti on säälipillun puutetta.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

tytöt tietää mistä tykkää

1.12.2009 22:16

niin pitkään kun miehellä on elämässä muitakin tavoitteita kuin naisen (naiselta) saaminen, kiinnostuu myös naiset hänestä.Se, että miehellä on suunnitelmia omaa elämäänsä varten, kuten esimerkiksi uratavotteita, lisää se ropisten pisteitä hänen plussatililleen. Pienemmätkin asiat riittävät: "tiedän mitä teen ensi kesänä" on aivan hyvä alku. Itsevarmakin nainen pitää siitä kun mies suunnittelee seuraavan tapaamisen, missä ollaan ja minne mennään. Uranainen saa heittäytyä naiseksi, eikä hänen tarvitse heittää ronskia läppää niinkuin toimiston jätkien kanssa... Mutta nokkavaksi ja itserakkaaksi ääliöksi älkää miehet sortuko. Naiset rakastavat kuitenkin olla huomion keskipisteenä.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Tasa-arvo vst keskipiste

2.12.2009 15:20

"Naiset rakastavat kuitenkin olla huomion keskipisteenä."

Siinähän se tuli. Naiset rakastavat itseään, ei todellista TASA-ARVOA.

Sen takia heille ei millään sovikaan lakiemmekin vaatima yleinen naissiviilipalvelus/lottavelvollisuus.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Typpy

2.12.2009 19:03

Oman kokemukseni mukaan miehet ovat yleensä varsin kiinnostuneita itsestään. Jopa baarissa naista iskiessään saattavat koko illan puhua moottoriharrastuksestaan, salilla käynnistään, viinan juonnistaan jne. Siksi tämä 9-vuotias pikkumieskin painottaa, että iskupuuhissa ois hyvä jos vähän osottais kohteelle kiinnostusta. Kuinka moni mies jaksaisi kuunnella jotain meikkijuttuja koko illan?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Sukupuoliroolitko vaihtuneet?

3.12.2009 04:01

Nykyisin mielenkiintoiset tai muutenkaan viehättävät miehet eivät lähde baareihin metsästämään yöseuraa (ainakaan useat). Sinne lähdetään viettämään hauskaa iltaa kavereiden kanssa. Naiset taas tekevät jo viikon puoli välissä tarkat sotasuunnitelmat yövieraan kellistämisen varalle.

Naiset joutuvat useimmin miehiä "iskemään", koska vätykset eivät joko halua tai uskalla. Kauniit naiset peloittavat miehiä muutenkin. Poikkeuksena ovat toki ympäripäissään olevat yksilöt, jotka kuvittelevat olevansa 3n promillen humalassa kovinkin haluttavia.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

tompaksi

5.12.2009 10:54

PARASTA PUUHAA

http://columbonblogi.blogspot.com/

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Lyyli L

9.12.2009 12:29

Naiset pitävät itsevarmoista miehistä. Hiljaisella tavalla varmoista ja turvallisista. Ei omahyväisistä ja aggresiivisista.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

nadjuska

6.1.2010 02:34

NAISEN SILMIN KATSOTTUNA TYTÖT TYKKÄÄVÄT SIITÄ KUN MIES RAVINTOLASSA OLLESSAAN PITÄÄ ISOA SETELINIPPUA RINTATASKUSSA JA HUUTAA ET KÖYHÄT KYYKKYYN, NÄILLÄ RAHOILLA SAAN NAISEN KUIN NAISEN!!! TÄMÄ KUULOSTAA NIIN IHANAN ROMANTTISELLE!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

bokotti

18.1.2010 23:28

nadjuskalle vain sen verran,että mies joka ravintolassa pitää isoa setelinippua rintataskussaan,on yleensä työtön huijari tai sitten ei uskalla pitää rahoja pankissa,kun verottaja kyselee,mistä on saanut?lähes kaikki rehentelijät on käynyt lusimassa yövankilassa,vähän aikaa ajellaan leasing tai osamaksuautolla,kämppä on,kuin ruhtinaalla ja kultaketju kaulassa,mutta vuoden kahden päästä asuu asumistuella vuokrakaksiossa,vanhalla 90-luvun mersulla tai volvolla ajellen,joka sekään ei ole omissa nimissä. on työkkärin kortti taskussa ja tekee bisnestä kirpputorilla. niin niitä oli 90-luvulla ja tänä vuonna tulee uudet laman vuoksi,kun kukaan ei saa ikuisesti velkaa ja kaikki on kuitenkin luotoilla hankittua. moniko voi sanoa,että ajaa omalla maksetulla autolla tai asuu maksetussa asunnossa. persaukisia lähes 75% ihmisistä. ja jos koko ikänsä tekee työtä,niin kyllä jotain omaakin täytyisi jo olla,muuta kuin tilipäivänä. yhdessäkin tuttuni asunnossa oli aina rahaa pöydällä tuhansia vuoden kaksi,mutta selvishän sitten lopulta,että tuli sille isännälle leveästä elämästä 2v 6kk tuomiota 47 petoksesta. samanlainen ravintolan raharikas oli vähän aikaa ja sai vielä jonkun naisen kanssaan naimisiin,nyt sitten sossu elättää naista ja pientä lasta. kun liikemies on lomalla

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Tessu0

2.3.2010 23:32

eipä ole oikeeta löytyny on ollu vaan yh-äitejä ruikuttamassa,huoria iskemässä,uskovaisia saarnaamassa,hyväksikäyttäjiä ja alkoholisteja niin ja yks Rannanjärvi joka sai tuomionsa heeeh

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Toni

23.7.2010 04:55

en tiedä miksi mut jostain syystä en itse tiedä aloitetta tehdesä mitä sanoa... Katsastus-tyylinen "Halibatsuibba, mites ois parit nakit?" kun ei ole kovinkaan hyvä aloitus. Kertokaapa vinkkejä aloituksen tekoon, varsinkin naiset.

sitten kun sen naisen on saanut vastaamaan ja juttelemaan niin sitten ei mitään ongelmaa mutta tuo vaikea aloitus... :P

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

LittleRita

19.8.2010 22:30

No BR, jospa vaan katsot silmiin, hymyilet hurmaavasti ja sanot moi.

Kaikki valmiit aloistuslauseet on typeriä ja teennäisiä

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

casanovaaaa

15.11.2010 01:38

^^haista paska kusettaja

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

hemuleja

7.6.2013 23:35

tyttö ei ihastu poikaan joka on seksikäs

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi