Pokailu askel askeleelta – näin teet sen oikein

Älä ole dorka.

Olemme kaikki tavanneet joskus ihmisen, jonka kanssa tekisi mieli lähteä saman tien treffeille tai jopa vällyjen väliin. Siinä ei ole mitään hävettävää, mutta pokailu on taiteenlaji, jossa pätevät säännöt, kuten kaikissa muissakin sosiaalisissa tilanteissa.

1. Älä ehdota seksiä

Olit sitten Tinderissä tai julkisella paikalla, seksin suora ehdottaminen on usein huonoin vaihtoehto. Hyvin harvassa ovat ne, jotka lähtevät saman tien panemaan tuntematta toista ollenkaan. Jätä siis vihjailevat giffit ja baaripöydässä huutelut sikseen ja ole kohtelias.

2. Kysy häneltä jotain

Tervehdi ja ole kiinnostunut ihmisestä ja hänen tunteistaan. Se osoittaa normaaleja käytöstapoja ja on myös mukavaa. Toivot varmasti itsekin, että toinen osapuoli on kiinnostunut sinun persoonastasi. Tee toiselle se, mitä haluat itsellesi tehtävän. Viestejään ei kannata miettiä liian pitkälle, ikivanhat pokausreplat eivät toimi.

3. Anna puhelinnumerosi

Sen sijaan, että pyydät hänen yhteystietojaan, kysy haluaisiko hän sinun puhelinnumerosi. Näin annat toiselle päätösvallan siitä, haluaako hän olla yhteydessä sinuun vai ei. Suostumus on tärkeää kaikissa ihmiskontakteissa ja on ehdottoman tärkeää, ettet loukkaa toisen rajoja.

4. Jätä hänet rauhaan

Kun olette erkaantuneet toisistanne, anna hänelle tilaa. Jatkuva tekstailu tai soittelu ei anna hyvää kuvaa kenestäkään, ellei hän ala tehdä niin ensin. Ihastuneena voi tehdä hölmöjäkin asioita. Voit myös kysyä suoraan toiselta, mitä hän on mieltä sinusta ja haluaisiko hän olla enemmän yhteydessä kanssasi.

5. Pyydä treffeille

Kun pinnallinen yhteys on solmittu, voit kysyä, haluaako hän tavata sinut kahdestaan. Muista aina, että annat toiselle päätösvallan, sillä et voi pakottaa ketään olemaan kanssasi. Treffit julkisella paikalla voi olla hyvä idea, mutta jos molemmat haluavat pelkkää seksiä, sovi tapaaminen suoraan luoksesi.

+ Siirry eteenpäin

Joskus ei vain natsaa ja se on jokaisen hyväksyttävä. Jos viestiä ei kuulu, älä anna sen masentaa vaan siirry eteenpäin. Et voi kiukutella siitä, että joku ei halua viettää aikaa kanssasi. Asian hyväksyminen on aikuista käytöstä.

3 kommenttia

shiwan8

18.4.2017 18:20

Huomion arvoista on nyt se, että tämä voi toimia naisen toteuttamana, mutta miehen toteuttamana ei koskaan. Lista on kuin suoraan jostain omega-miesten tossun alle kilpajuoksuoppaasta.

Noin niin kuin miesten osalta: Nyrkkisääntönä et sijoita naiseen henkisesti ennen kuin hän sijoittaa sinuun henkisesti. Sen jälkeenkin homma perustuu vapaaehtoisuuteen.

1: Keskimääräinen nainen ei miellä tasa-arvoa asiana joka vapauttaa ihmiset sukupuolille perinteisesti annetuista rooleista silloin kun siitä on naiselle etua. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että aloite on sinun hommasi melkein aina. Näin takaisku jonka mahdollinen kieltäytyminen aiheuttaa osuu sinuun (mikä on naiselle aivan ok, toisin päin ei ole) ja vastuu seurauksista jollain logiikalla osuu myös sinun harteillesi vaikka sitä seksiä kai perinteisesti on harrastettu yksissä tuumin.
"Lähetääks panee" on huono avaus, mutta seksistä saa...korjaan pitää puhua. "Hiljainen yhteisymmärrys" jatkoista on äärimmäisen harvinainen ilmiö. Toimiva ratkaisu on puhua siitä mistä kukin tykkää...yleisellä tasolla. Nainen kyllä nostaa halutessaan panoksia tietoisesti tai tiedostamattaan jos kokee sinut varteenotettavaksi.

2: Jonkinlainen keskusteluyhteys täytyy olla ja kuten edellinenkin kohta, tämän ylläpito on sinun hommasi melkein aina. Selvitä mikä kyseistä naista kiinnostaa (muutenkin kuin seksin osalta), kysymällä jos hän ei tarjoa sitä tietoa muuten vaan ja pysy niissä aiheissa. Jos olet fiksumpi yleisesti tai parempi jossain mitä hän osaa ja arvostaa niin älä missään tapauksessa ikinä tuo sitä aktiivisesti esille. Saamisesi on hiuskarvan varassa joka tapauksessa melkein alusta loppuun saakka eikä ole mitään järkeä antaa naisen ymmärtää, että tiedät olevasi jossain parempi kuin hän. Ei edes silloin kun aihe on molempien vahvat ja heikot alueet osaamisessa.
On silti ihan ok olla parempi jossain, se on itseasiassa melkein pakollista jos meinaa saada naisen edes kiinnostumaan. Sellaista mimmiä ei ole joka on henkisesti terve ja touhuaa tietoisesti oman "markkina-arvonsa" alle sijoittuvien miesten kanssa.

3: Jos annat numerosi ja homma jää siihen siltä illalta niin käytännössä hän ei ota sinuun yhteyttä. Taas, nainen ja aloite eivät toimi hyvin yhdessä vallitsevassa kulttuuriympäristössä vaikka on selvää, ettei se miehiä millään tavalla haittaisi. Pyydät jotain yhteystietoa jonne voit lähettää omasi...jonka siis teet heti. Jos nainen antoi numeron eikä tarkista viestiä siltä seisomalta jolta sen lähetit hänen läsnäollessaan sait joko väärän numeron tai hänellä ei lähes varmasti ole aikomustakaan olla sinuun yhteydessä jatkossa. Jos niin kävi et ota itseesi, sanot heipat ja jatkat uusille apajille.

4: Älä soita. Laita viesti. Mielellään jokin hauska tosielämän anekdootti. Optimaalisesti jostain mikä liittyy johonkin mistä puhuitte aiemmin. Tämän voit tehdä jo vaikka kotimatkalla. Jos vastausta ei tule voit kysyä kuulumisia seuraavana päivänä. Jos vastausta ei tule siihenkään niin unohdat mimmin ja jatkat uusille tuulille. Jos viikon kuluttua tulee vastausviesti jollain tekosyyllä, niin olet ollut enemmän kuin todennäköisesti jonkin sortin jonossa ja nainen on käyttänyt mieluisammat vaihtoehdot loppuun. Tässä vaiheessa kiität seurasta, toteat, että oli hauskaa ja ettet näe hommalla tulevaisuutta...paitsi jos olet vain seksin persässä jolloin voit ihan yhtä hyvin lähteä mukaan leikkiin.

Loput kohdat toimivat miehille ja naisille ihan sujuvasti.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Ville235235f

22.4.2017 12:33

Huomaa, että nainen kirjoittajana.

Myös (1) kohdasta huomaa naisen ennakko-oletuksen siitä, että kyseessä on humalainen huutelu. Mitä jos kyseessä on 100% selvä ja itsevarma mies, joka tulee sanomaan, että moi mitä kuuluu? miten ajattelit illan viettää? lähetäänkö meille? (suora itsevarma viittaus seksiin, ja huom tarkoitus on siinä, että tämä on 2. tai 3. kysymys.. eli siis lähes samantien. sitä ennen olet saavuttanut katsekontaktin kautta hyvän tunneyhteyden ja ilmaissu sen, että olet selvä ja rento. Tämä tapahtuu noin 10 sekunnissa). Monesti kun tämän tekee täysin selvänä ja itsevarmana niin nainen hyppää syliin. Katso silmiin ja puhu rennosti. Usein ei tarvitse isompia keskusteluja kun teet sen vain näin. Ja siis älä ole kännissä koska tämän lähestymisen koko tarkoitus on demonstroida itsevarmuutta. Harvalla miehellä on pokkaa tehdä tällaista selvinpäin. Kokeile!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

shiwan8

27.4.2017 11:02

Yhden tyypin numeropeliä tuokin. Toimii kun yrittää tarpeeksi monta kertaa.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi