Rakkaus on sokea?

Kun Prinssistä tuli suudelman jälkeen sammakko.

Pim! Toni Täydellinen muuttui hääyön jälkeen pöhöttyneeksi näppynaamaksi. Mitä kävi rakkaudelle sen jälkeen?
Pim! Toni Täydellinen muuttui hääyön jälkeen pöhöttyneeksi näppynaamaksi. Mitä kävi rakkaudelle sen jälkeen?

Kun Tina viisi vuotta sitten löysi unelmiensa prinssin, pitkän, urheilullisen, komean ja suositun miehen, hän ei voinut uskoa onneaan. Nykyään hän on 29-vuotias kaljamahaisen, kaljuuntuvan näppynaaman vaimo.

“Saduissa sammakot muuttuvat prinsseiksi, mutta suudelmani aiheutti aivan vastakkaisen reaktion.”

Tina tapasi miehensä yhteisen harrastuksen kautta.

“Toni ,(30 v), oli porukan johtajatyyppi. Se, jota kunnioitettiin ja jonka jutuille kaikki nauroivat. Vaikutuksen teki myös Tonin tyylikkyys. Kaikki ulkonäössä viittasi siihen, että hän huolehti itsestään.”

Harrastusporukan yhteisen saunaillan jälkeen Tina pääsi tutustumaan Tonin veistokselliseen vartaloon lähemmin.

“En ole ikinä ollut ihminen, jolle toisen ulkonäkö olisi maailman tärkein asia. Mutta silloin katsoin Tonin ylävartalon lihaksia ja miettin, että miten kukaan voi olla niin kaunis”, Tina sanoo.

Seurustelua jatkui vuoden.

“Urheilimme yhdessä ja vietimme sosiaalisesti aktiivista elämää. Kaverini sanoivat, että olimme ällöttävän täydellinen pari.”

Kun Toni vielä kosi Tinaa näyttävästi Suomenlinnan piknikillä, oli unelmaparin idylli kermaisempi kuin keskiverto hääkakku.

“Meistä on siellä otettu kuva, jossa tosiaan näytämme täydellisiltä. Ruskettuneita, hoikkia, onnellisen näköisiä ja tuulikin vielä tuivertaa hiuksia juuri niin kuin pitää.”

Häät pidettiin. Ne olivat täydelliset – tietenkin. Aivan kuten Tonikin. Mutta sitten tapahtui jotain.

“Yksi aamu sillä oli jalassa kamalat, virttyneet nappiverkkarit”, Tina muistelee.

“Nauroin ääneen ja totesin, että oletpa tänään panostanut. Toni vastasi, että ei ukkomiesten tarvitse panostaa.”

Tina luuli letkautusta vitsiksi, mutta huomasi pian ettei se ollut sitä. Siitä aamusta alkoi Tonin metamorfoosi prinssistä sammakoksi.

“Toni alkoi lihota. Tukka kasvoi ulos leikkauksestaan, eikä hän välittänyt yhtään, millaisissa vaatteissa se lähti esimerkiksi kauppaan. Kerran hän tuli hakemaan minua ystäväni luota jalassaan rantasandaalit ja nilkkasukat. Silloin ensimmäisen kerran häpesin häntä”, sanoo Tina.

“Se oli hirveä tunne. En koskaan unohda ystäväni tyrmistynyttä ilmettä.”

Hääpäivän komeasta sulhasesta oli muutamassa kuukaudessa kuoriutunut pöhöttynyt ja tyylitön ukko, joka kaiken lisäksi kärsi iho-ongelmista.

“Tonin kasvoihin puhkesi akne, joka muutti koko kasvot kirjaviksi. Yhtäkkiä tuntui, että kaikki hänessä muuttui. Jopa kävelytyyli vaihtui vanhemman miehen liikkeeksi.”

Tina yritti vihjata Tonille tämän muutoksesta.

“Toni vaan sanoi, että on ihanaa, ettei enää tarvitse välittää pinnallisista asioista, kuten sinkkuaikoina.”

Tilanne koetteli tuoretta avioliittoa. Tina koki Tonin lähes vieraaksi ihmiseksi.

“Minulla oli petetty ja huijattu olo. Toisaalta, ei se voi olla syy eroon, että toisesta tulee ruma.”

Tina vain päätti kestää.

“Oli Toni edelleen muuten ihana. Mutta sosiaalinen elämämme kutistui Tonin muutoksen takia. Tonia ei enää huvittanut riekkua ulkona kuten ennen, tosin en olisikaan kehdannut lähteä sen kanssa mihinkään.”

Toni loukkaantui Tinan kommenteista.

“Kerran riidan yhteydessä sanoin, että luulin menneeni naimisiin komean miehen kanssa. Toni vastasi, että hän luuli menneensä naimisiin naisen kanssa, joka rakasti häntä. Silloin tajusin, että Toni on oikeassa.”

Tilanne alkoi tasaantua.

“Toni ymmärsi, miten iso asia tämä on minulle, eikä enää esiinny julkisesti ihan minkä näköisenä tahansa. Mutta olen joutunut hyväksymään sen, etten enää saa sitä valokuvan poikaa takaisin.”

“Ja on Toni siinä oikeassa, ettei parisuhde voi rakentua ulkonäön varaan. Saatamme ihastua ulkokuoreen, mutta rakastumme sisukseen.”

29 kommenttia

MaukkaTheOri

14.7.2007 18:48

Juu,meillä 6-vuotta sitten sai pillua jokapäivä useaan otteeseen,nyt enää pari kertaa viikossa...näin meillä 5:n avioliittovuoden jälkeen!!!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Ilkkarabies

15.7.2007 15:26

Oliko nyt todella niin, ettei tuosta tämän pidempää juttua saanut?

Onko tämä joku koululaislehti,
-Ilkka

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Miesnäkökulma

15.7.2007 17:34

Mitähän tuohon sanoisi? "Oikea", aikuisen ihmisen vastaus tietysti on, että ulkonäkö on vain pintaa ja onpa siinä pinnallinen nainen.

Mutta valitettavasti täytyy sanoa, että jos itse joutuisin vastaavanlaiseen tilanteeseen, saattaisi siinä nainen lentää pellolle. Toki pitäisi sitten keksiä joku muu selitys erolle. Kyllä omasta ulkonäöstään huolehtiminen kertoo hirveästi ihmisestä ja hänen luonteestaan. Kyse ei siis ole niinkään siitä, että ulkonäön tulisi olla täydellinen, vaan siitä, että pitäisi edes yrittää näyttää hyvältä. Eikä pelkästään vastakkaista sukupuolta varten. En minä (miehenä) halua miesporukkaankaan mennä ihan minkänäköisenä tahansa.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

räbä

16.7.2007 15:07

tottakai sinkkuna ollessa ja vastakkaista sukupuolta kosiskellessä ollaan koreita, vaan jo on jumalauta jos ei omassa kotonaan, mökillä jne saa esiintyä repaleisissä verkkareissä tukka takkusena. Minä pistäisin kumppanin, joka sellaista vaatii, kävelemään. Onneksi on elämässä muutakin kun oman ulkonäön tuijottaminen. Tietty jos siippa lihois viiskyt kiloo, makais vaan sohvalla, eikä suostuis suihkuun niin pakkohan se olis ulos pyörittää.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

GoogGirl

17.7.2007 09:15

Oh please! Jenkkilässä on erottukin sen takia kun toinen vaan lihoo ja rumistuu noin 6kk häiden jälkeen. En häpeä myöntää, että ulkonäkö on itselleni tärkeää ja varmasti eroaisin, jos toinen vaan läskistyy ja veltostuu ja muuttuu ihan eri ihmiseksi kuin oli aiemmin. Ovathan sisäinen kauneus ja luonne tärkeitä, mutta käsi sydämellä: miten moni kestäisi sen huijatuksi tulemisen olon ja vitutuksaen, kun joutuisikin olemaan mattinykäsen kanssa, kun luuli saaneensa unelmiensa namupalan? Mieluummin olen sitten yksin!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

VanhaAkka

17.7.2007 10:15

Entäpä jos toisen ulkoänkö kärsii, koska aika menee yhteisen arjen ylläpitämiseen? Yhteisen asunnon, talon, pihan tai auton remppaamiseen. Tiski- ja pyykkikoneen ääressä. Entistä vaativammissa töissä, kun pitää maksaa opinto-, auto- ja asuntolainat. Saati sitten, kun syntyvät lapset. Silloin illalla sohva ja suklaa voivat olla ainoa rentoutus, johon jaskaa käytää oman puolituntisensa. Tai jos yrittää karata lenkille, kosmetologille tai punttisalille, saa kuulla olevansa itsekäs, koska toiselle jää silloin kotityöt ja lapset. Kampaajalle ajan saaminen on kuukauden prosessi, koska töistä pitää ehtiä hakemaan lapset.

Joten niin sitä yhdessä vähän pyöristytään, kajuunnutaan, rypistytään ja rupsahdetaan, ainakin väliaikaisesti. Mutta katsokaapa monia neljä-viisikymppisiä pariskuntia, kun ruuhkavuodet ovat helpottaneet. Yhdessä haetaan peruskunto golfkentältä ja rusketus etelästä ja tanssilattialla näkyy, että yhdessä on pyöritty vuosikymmeniä. Poissa ovat vauvanpuklutahrat paidoista ja housunkin päärmeitä ehtii taas silittää.

Niitä aikoja odotellessa, rupsahda rauhassa rakkaani. Mieluummin lapsille lsänäoleva pömppömasuisi kuin poissaoleva pyykkilautavatsa. Makkarissa on hauskaa silti.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Oletko ajatellut?

18.7.2007 10:13

Ulkonäkö voi muuttua myös monenlaisista syistä. Jättäisitkö puolisosi, jos hän joutuisi vaikka pahaan autokolariin tai tulipaloon, ja hänen kasvonsa tai jokin muu ruumiinosa muuttuisi ns. rumaksi tai hän joutuisi vaikka pyörätuoliin? Tai jos hän sairastuisi tautiin, joka muuttaa ulkonäköä? Siis ihan käsittämätön ajatus, että ero tulisi heti, jos toisen ulkonäkö muuttuu huonompaan suuntaan. Tällaisten ihmisten ei ole mitään järkeä mennä naimisiin ja LUVATA rakastaa toista myötä- ja vastoinkäymisissä. Ulkoisia seikkoja ei voi koskaan ennustaa etukäteen, ja jokainen meistä vanhenee joka tapauksessa. Sanokaa vain kliseeksi, mutta minusta sisin ratkaisee.

Ainahan se kiva on katsella upeassa kunnossa olevaa miestä, mutta ei se kuosi hänestä rakkaampaa tee.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Möh

18.7.2007 15:47

Tuossa tapauksessa ei kyse tuntuisi olevan pelkästään ulkonäöstä. Ilmeisestikin yhteiset (liikunta)harrastuksetkin ovat jääneet, ja muutenkin miekkonen on erilainen kuin ennen. Ei ihmetytä tyrmistyminen ja eroajatusten mielessäkäynti, etenkin jos se ettei "ukkomiehen tarvitse panostaa" näkyy muussakin kuin ulkonäköön panostamisessa.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kiitos

18.7.2007 19:45

Eikö kokonaisuus merkitse kenellekkään mitään?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Harvinaista

19.7.2007 13:38

OMG! Joku lihoa parisuhteessa, aivan ennenkuulumatonta !
OMG! Naimisiinmenon ja iän lisääntymisen myötä ei halua heilua baareissa !

Niin kovin harvoin törmää pariskuntaan missä näin ei tapahdu.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

T-bones

20.7.2007 02:22

"Meistä on siellä otettu kuva, jossa tosiaan näytämme täydellisiltä. Ruskettuneita, hoikkia, onnellisen näköisiä ja tuulikin vielä tuivertaa hiuksia juuri niin kuin pitää." -näytämme täydellisiltä..

Hääpäivän komeasta sulhasesta oli muutamassa kuukaudessa kuoriutunut pöhöttynyt ja tyylitön ukko, joka kaiken lisäksi kärsi iho-ongelmista. -alkoi kärsiä iho-ongelmistä

"Toni alkoi lihota. Tukka kasvoi ulos leikkauksestaan, eikä hän välittänyt yhtään, millaisissa vaatteissa se lähti esimerkiksi kauppaan. Kerran hän tuli hakemaan minua ystäväni luota jalassaan rantasandaalit ja nilkkasukat. Silloin ensimmäisen kerran häpesin häntä", sanoo Tina. -sandaalit ja nilkkasukat, haki ystävän luota, kotia vai yökerhoon?

--Mies on on varmaan ihan ok tyyppi mutta muija kuulostaa turhakkeelta.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

_LOL_

20.7.2007 11:04

Voi tyttöparkaa, ihan sääliks käy! Liikaa katottu kauniita ja rohkeita XD

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

palleriina

21.7.2007 02:20

Kokonaisuus ratkaisee:). Hyvät geenit on toki hauska juttu, terve pää, terveessä ruumiissa. Terve ihminen on yleensä kaunis, kunhan muistaa, että pukeutuu tilanteen mukaan.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Nina

23.7.2007 19:22

Tommonen eukko pitäisi pistää kiertoon. Vaikka ymmärrän kyllä tuskan, jos toinen ei enää huolehdi hygieniastaan tmv., mutta ilmeisesti kyse ei nyt ollut siitä...

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

^K^

23.7.2007 22:16

Kunhan ei ukko omaa LAISKUUTTAAN paisu punkeasta ja rujosta muodottamaksi, veteläksi ja haisevaksi köntiksi, ei rakkauteeni todellakaan vaikuta vammautumiset. Minä olen tarpeeksi hyvännäköinen molempien puolesta.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anni-

25.7.2007 17:25

hmm, toi on kyl aika perseestä. kyl sitä rakastuu koko pakettiin. ja ulkoinen olemus viestittää sisäistä hyvinvointia..

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Guninkas

26.7.2007 10:57

Tuo juttu ois voinut olla Demissä. Ainoastaan iät puolta pienempinä ja avioliiton sijaan seurustelu.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Currahee

27.7.2007 18:16

Ukon asenne "nyt voi skarppaamisen lopettaa kun ollaan yhteen sitouduttu" jättää vaikutelmaa, että koko avioon pääsy olisi ollut projekti jonka päättymisen jälkeen voi huhkimisen (itsestään huolehtimisen) lopettaa. Ymmärrän tässä kyllä naisosapuolen turhautumisen vaikka ulkokuori onkin vain osa kokonaispakettia.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

learas

29.7.2007 23:44

Tuohan pitäisi olla itsestään selvä juttu, puolisot päättävät asioista yhdessä ja toisen mielipidettä ja tarpeita arvostetaan. Eihän sitä nyt toinen voi tästä seisomalta päättää, että nyt kun olen rengastettu, enpähän enää tee sitä tai tätä kun ei oikein huvita/jaksa. Siinä toinen voi nousta kapinaan, ja päättää samalla despoottisella tavalla, että enpähän enää jaksa kokkailla sinulle sapuskaa - mene Heseen tai väkerrä sapuskat itse. No, jos tarinan sammakko ei piittaa miltä näyttää julkisilla paikoilla, niin lopulta hän vain nolaa itsensä (jos vaimon pyynnöistä huolimatta ei kohenna ulkonäköänsä).

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

no miten sen nyt ottaa

2.8.2007 07:02

Amni kirjoitti:

"hmm, toi on kyl aika perseestä. kyl sitä rakastuu koko pakettiin. ja ulkoinen olemus viestittää sisäistä hyvinvointia.."

Mistä keksit tuon että ulkoinen olemus viestittää sisäistä hyvinvointia? Olen tavannut aika monta hemmetin hyvän ja terveen näköistä ihmistä, joiden pää on kuitenkin aivan pipi. Itse toisaalta olen kasvoiltani kaunis, huoliteltu, liikuntaa harrastava ja hyväkuntoinen, täysin terve, ekonomi (toinen korkeakoulututkinto kesken), pienehkön yrityksen markkinointipällikkö, hyvin tienaava, lukuisten ystävien pitämä, älykäs, taiteellinen ja menossa keväällä naimisiin ihanan miehen kanssa joka rakastaa minua yli kaiken. Ja siis kaiken tämän lisäksi olen ylipainoinen. Voisitko kertoa, mitä ulkonäköni "viestittää sisäisestä hyvinvoinnistani"? Varsinkin, kun kauneusihanteet muuttuvat aikojen saatossa, ja jossain vaiheessa minun ulkomuotoani olisi pidetty hyvinkin kadehdittavana :).

Ärsyttää tuollainen yleistys, että ulkonäöstä voisi päätellä kovinkin paljon ihmisestä. Ja hieman aiheen vierestä: miksi aina itsestään huolehtiminen tarkoittaa automaattisesti sitä että ihmisen pitää olla laiha ja (ainakin naisen) viimeisen päälle laitettu (eli melkoisen epäaito)? Itse pidän henkistä puolta huomattavasti tärkeämpänä, ja pidänkin itsestäni huolta kehittämällä itseäni, rentoutumalla ja nauttimalla elämästä. Toki pidän myös kunnostani huolta enkä tietenkään laiminlyö henkilökohtaista hygieniaa :). Mietin vain tässä juuri, että ihmiset joista yleisesti pidetään, eivät suinkaan ole niitä ulkoisesti huolitelluimpia, vaan niitä, jotka osaavat pitää hauskaa, keskustella maailmanmenosta syvällisesti tai vaikkapa saada muut nauramaan. Kukaan ei kuoltuasi muistele, että "voi kun se oli aina niin tiptop eikä kropassa ollut grammaakaan ylimääräistä". Parhaassa tapauksessa arkkusi äärellä muistellaan, että "se oli sitten hyvä seuramies/-nainen joka tiesi miten elämästä otetaan ilo irti eikä ollut koko ajan kyttäämässä ja murehtimassa ulkoista olemustaan". Nih.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

kommenttia kommenttiin

2.8.2007 12:58

Edelliselle kirjoittajalle:

Tämä Anni on vielä alaikäinen (lapsi) joten ihan turha hiiltyä kommentista jota Anni laittoi artikkelista jota hän ei vielä ymmärrä.

Sinänsä artikkeli oli melko tyhmä, voisi jopa epäillä aivan omasta päästä keksityksi jutuksi. Jos on totta niin kyseinen morsian elee aivan jossain kiiltokuvamaailmassa.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

8.8.2007 16:31

Minun mielestä kokonaisuus ratkaisee eli ulkonäön lisäksi on monta muutakin asiaa jotka pitää olla kunnossa, mutta myös se ulkonäkö on osa kokonaisuutta eli sekin pitäisi olla kunnossa!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Wowbagger

8.8.2007 18:44

Vaikuttaa provokaatiolta, mutta ihmismieli on ihmeellinen. Mielettömän hyvännäköinen karju muuttuu muutamassa vuodessa alle kolmekymppisenä turhapuroksi? Ainoa syy on ollut sinkkuelämästä luopuminen?
Minulla metamorfoosi on rajoittunut hiusten harvenemiseen, mutta onneksi kompensaatio löytyi nenäkarvojen kasvusta. Vartalo on vielä nelikymppisenä kondiksessa ja iho sileä kuin lapsukaisella huolimatta 15 v kestäneestä lauantaista. Kiitti geeneistä, mutsi ja faija.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Wowbagger

8.8.2007 18:51

Lukihäiriö. Muutamassa KUUKAUDESSA!!!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

nänsi

25.8.2007 00:45

No mulla on parhaillaan sammakkovaihe menossa täälläpäin + että mies pelaa 24/7. Mihin meidän naisten unelmaprinssit katos?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Pömppö

25.9.2007 14:23

Laittakaa silmät kiinni ja kuunnelkaa kumppania, silloin ei ulkonäköasiat päätä paina.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

nainenminäkinkyllä

28.10.2007 03:29

Yleensä tämä homma menee toisin päin, sitä näkee niitä seurustelun myötä repsahtaneita naisia aivan liikaa ja sitten ihmettellään miksi mies pettää. Mutta että näin!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

iqua

22.11.2007 21:25

minä itse rakastuin ihanaan mieheen ja menimme onnellisesti naimisiin..yhdessä olimme kauniit 8 vuotta
mies "rupsahti" ja siinä samalla tunteeni häntä kohtaan,
hän oli parasystäväni ja mukavin ja upein ihminen jonka tunsin ja tunnen..mutta en häntä enää rakastanut en halunnut, itse olen alle 160 senttinen ja 50 kiloinen pikkutyttö ja hän yli 2metrinen ja reilut 120 kiloien mies..hän näytti minun silmissäni varmasti vielä suuremmalta kuin normaali kokoisten..
erosimme löysin uuden kumppanin kiitos urheilijan aivan kuten itsekkin olen..seksi sujuu ja rakkautta on..

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Machinist

24.5.2008 20:52

"Se oli hirveä tunne. En koskaan unohda ystäväni tyrmistynyttä ilmettä."

Voi herran jumala.
Jos oikeasti ihmisen maailma menee sekaisin ystävän reaktiosta jos oma puoliso! näyttää hieman nuukahtaneelta kerran niin silloin kyllä kysymyksessä on ihan kallonkutistajan paikka.

Voiko olla enää turhamaisempaa ja pikkusieluisempaa kuin tarttua moisiin asioihin.

Vai että ihan hävetti. Hävetä kannattaisikin, mutta vain ihan itseään.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi