Romantiikan sankarit

´´Mussukkani sulki television kesken lätkämatsin.´´

“Kun kultani myi itselleen erittäin tärkeän tavaran ja vähistä rahoistaan osti minulle arvokkaan kihlasormuksen. Ja yllätti minut kosinnalla aivan täysin.”
Nainen, 23

“Oli mieheni kosinta. Olin mökillä lämmittämässä saunaa. Sillä aikaa mieheni oli sytyttänyt mökkipolun täyteen kynttilöitä. Juuri ennen tuvan ovea maahan oli siroteltu ruusun terälehtiä ja tupa oli täynnä ruusuja ja kynttilöitä. Valomeren keskellä hän sitten kosi minua.”
Nainen, 18

“Se, kun olen oikein turtunut elämään ja poikaystäväni käy kaupassa ja tekee minulle maailman suurimman jäätelöannoksen, jossa on paljon suklaakastiketta ja kermavaahtoa ja syöttää sen minulle.”
Nainen, 20

“Se, kun tyttöystäväni otti minua yöllä kiinni kädestä, kun oli liian kuuma nukkua lähekkäin. Se oli söpö, hellä ja äärettömän romanttinen ele. Ajatella, että jopa puoliunessa hän haluaa pitää minua kädestä.”
Nainen, 32

“Lähdin Ruotsiin viikonlopuksi vanhempieni kanssa. Normaalisti jätkäkaverini ei hempeile, mutta puoli tuntia lähtöni jälkeen hän soitti ja sanoi, että hänellä on jo nyt ikävä minua.”
Nainen, 15

“Ollessani tupakalla elokuisena yönä ikkunan ääressä mieheni tuli viereeni ja katselimme yhdessä tähtitaivasta. Näimme tähdenlennon ja totesin etta nyt saa toivoa. Han sanoi: En tiedä, mitä muuta enää voisin toivoa kun sinä olet tässä.”
Nainen, 27

“On herätä aamulla oman kullan vierestä, eikä ole kiire minnekään. Kultani herättää minut suudelmiin. Rakastelemme, jonka jälkeen hän valmistaa minulle ihanan aamiaisen.”
Nainen, 16

“Kun mieheni tekee ruokaa ollessani väsynyt töiden jälkeen ja katsoo kanssani inhoamiaan hömppäsarjoja ja muistaa usein kehua kuinka ihana olen.”
Nainen, 25

“Tyttöystäväni kaveli 20 asteen pakkasessa ja lumimyrskyssä luokseni, heitti lumipallon ikkunaani ja tuli sopimaan riidan. Tämä tapahtui keskellä yötä noin kolmen aikaan. Tunsin olevani elokuvan kaunotar ja kun hän vielä pyysi anteeksi, olin myyty.”
Nainen, 21

“Laahustin todella rankan ja henkisesti kiduttavan työvuoron jälkeen kotiin ja löysin poikaystäväni hämärästä asunnosta. Takkini riisuttiin ja minut ohjattiin peremmalle. Ainoana valona toimi sinne tänne sytytetyt tuikkukynttilät. Pöydällä odotti punaviinipullo ja lasit seka ihana tapas-lautanen täynnä juustoja ja muita herkkuja.”
Nainen, 24

“Poikaystäväni oli järjestaänyt minulle kynttiläillallisen kotonaan. Kämppä oli täynnä kynttilöitä. Pöydällä oli pari pulloa viiniä ja pastaa. Aamulla hän antoi minulle vielä ruusun.”
Nainen, 22

“On ojentaa rypistynyt kaulus, antaa niskahierontaa ja muisku kadulla.”
Nainen, 27

“On, kun mies yllättää kukilla.”
Nainen, 20

“Kun olin seurustellut miehen kanssa 2 kuukautta, hän vei minut hautausmaalle yöllä kävelemään. Satoi hiljalleen lunta ja kuu paistoi taivaalla. Yhtäkkiä hän pysäytti minut, katsoi suoraan silmiin, kertoi ensimmäisen kerran rakastavansa minua ja sitten suuteli hellästi.”
Nainen, 24

“Oli tavallinen arki-ilta ja tuijotimme rakkaani kanssa sohvalla tv:tä. Käydessäni wc:ssä oli olohuoneesta sammunut valot seka tv. Kynttilöihin oli ilmestynyt liekit ja kultani veti syliinsä, sanoi haluavansa olla vain kahden toisen läheisyyttä tunnustellen.”
Nainen, 21

“Tv-illat kotona, yhdessä kokkaaminen ja ristikoiden täyttely sängyssä maaten sunnuntaiaamuna kahvia juoden.”
Nainen, 26

“On mennä kävelylle syksyiseen metsän, kauniiden väriloistossa kylpevien lehtien keskelle tai istuskella kesäiltana meren rannalla, pitää kädestä kiinni ja vain tutkia toista.”
Nainen, 17

“Kuiskata korvaan ne maagiset kolme sanaa juuri silloin, kun niitä vähiten osaa odottaa.”
Nainen, 19

“Mies kertoi ravintolassa, että oli unissaan ruvennut kaulailemaan isäänsä luullen että hän nukkui minun vieressäni.”
Nainen, 23

“On istua rakkaansa sylissä perjantai-iltana ristikoita ratkoen.”
Nainen, 19

“Poikaystäväni suuteli minua kunnolla ihan yllättäen, ilman että katsoi minua ensin koiran kerjäysilmeellä.”
Nainen, 24

“Poikaystäväni matkusti luokseni parin tunnin yöunien jälkeen kymmenen tuntia krapulassa vain nähdäkseen minut.”
Nainen, 25

“On kosketus, kevyt hipaisu juuri oikeaan aikaan ja paikkaan tai joku hiljainen hetki, rehellinen katse.”
Nainen, 21

“Poikaystäväni oli varannut ensimmäiseen yhteiseen aamuun kaikki aamiaistarpeet, joista tiesi minun pitävän, vaikka itse söi viikosta toiseen vain nakkeja ja leipää.”
Nainen, 25

“On, kun joku odottaa jo tapaamispaikalla, kun menet sinne. Ajoissa oleminen osoittaa arvostusta ja se on aika harvinaista kännykkäaikana, kun voi aina soittaa, että tulee vähän myöhässä.”
Nainen, 30

“Toisilla treffeillämme lähdimme uimaan myöhään illalla. Elokuun yö oli jo viileä ja minua palelsi öisen uintiretken jälkeen ja varpaani olivat jäätyä pelkissä sandaaleissa. Yhtäkkiä mies pyysi minua istumaan puistonpenkille, riisui sukkansa ja laittoi ne jalkoihini.“
Nainen, 22

“Kun näimme toisemme ravintolassa ensitreffeillä luulin häntä ensin tutun tutuksi ja menin juttelemaan hänen kanssaan. Han ei oikaissut harhaluuloani ja viihdyimme loistavasti yhdessä. Sain selville vasta aamun sarastaessa, ettei hän ole se, joksi olin luullut. Lepyin, kun hän sanoi, että olisi esittänyt ketä tahansa henkilöä päästäkseen kanssani juttelemaan ja tutustumaan.”
Nainen, 26

“On mukillinen hyvää teetä ja juuri oikein tehty voileipä valmiina, kun tulen aerobicista kotiin.”
Nainen, 27

“Poikaystäväni antoi minulle ekoilla treffeillä tupakka-askin.”
Nainen, 20

“Poikaystäväni herättää minut keskellä yötä halutakseen höpöttää kanssani tulevaisuudesta.”
Nainen, 18

“Oli puolivuotispäivämme, joka osui syksyyn. Pidimme piknikin.”
Eväät, viiNainen, 18

“Kun kultani tuli töistä kotiin ja heti toivuttuaan syyssäässä kävelystä hän ojensi minulle keltaisen koivunlehden.”
Nainen, 19

“Olin ollut todella väsynyt ja stressaantunut koulun takia. Kultani laittoi viestin: “Hei, kaunis nainen! Lähdetkö kanssani treffeille?” Hän haki minut ruusu suussa ja vei romanttiseen ravintolaan syömään. Kynttiläillallisen jälkeen menimme leffaan, mukana iso säkki karkkia. Kaiken kruunasi loistava seksi minikämppäni sängyllä rockin möykätessä taustalla.”
Nainen, 24

“On makoilla sängyllä katselemassa teeveetä, kun toinen ottaa kainaloon ja alkaa silitellä hiuksia.”
Nainen, 25

“Se, että unohdettuaan synttärini helmikuussa poikaystäväni vei minut anteeksipyynnöksi piknikille samppanjan ja mansikoiden kera elokuussa.”
Nainen, 22

“On, kun poikaystäväni seisoo ikkunani alla ja laulaa Come what may -kappaletta.”
Nainen, 18

“Kaverini yritti saada viime talvena ex-muijaansa takaisin. Hän kiipesi vastapäisen 8-kerroksisen talon katolle. Sinne hän pystytti yön aikana julisteen, johon oli maalannut spray-maalilla treffikutsun.”
Mies, 25

“Kun nainen osaa olla hiljaa, jotta voi keskittyä katselemaan televisiota rauhassa.”
Mies, 33

“Karkasimme tyttikseni kanssa salaa kuulaana syysiltana tuttaviemme kylmälle kesämökille. Ja olimme juuri keksineet, miten saisimme mökin kamiinan lämpimäksi.”
Mies, 26

“Rakastamani nainen heräsi ensimmäistä kertaa vierestäni, suukotti niskaani ja jatkoimme unia yhdessä.”
Mies, 23

“On kynttiläillallinen. Jos joku tyttöystävistäni olisi tarjonnut illallista, niin olisin palvonut maata hänen allaan ja vannonut ikuista rakkautta.”
Mies, 27

“Kun saa istua rakkaansa kanssa sylikkäin kesamökin laiturilla pimenevänä kesäiltana järven ollessa lähes peilityyni. Oi sitä tunnetta, kun siinä suunnittelee yhteistä tulevaisuutta.“
Mies, 25

“On suudella toista miestä Tallinnan täpötäyden paikallisbussin takapenkillä.”
Mies, 38

“Olin saanut suhteilla risteilyn höyrylaivalla minulle ja seuralaiselleni. Ruokaa ja juomaa oli ja kapteenin hytti käytössämme. Laiva pysähtyi muutamaksi tunniksi luodolle. Ulkona oli kylmä, joten annoin takkini täydelliselle naiselleni. Kun laiva saapui satamaan ja muut matkustajat lähtivät pois, siirryimme yöksi laivan suurimpaan hyttiin.”
Mies, 22

“On kynttiläillallinen takan ääressä ja talja jalkojen alla.”
Mies, 24

8 kommenttia

Catrin

11.11.2002 19:15

kun poikakaverini yöllä puoliunessa ottaa minut kainaloon
ja suukottaa otsaani ja painaa rintaansa vasten.. ihanampaa en tiedä.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Bancho

24.11.2002 16:45

...No siis, tytöistä on hirveän ihanaa kun oma poikaystävä tekee jotain söpöä, jolloin on kiva vakuuttua siitä, että on jo tehnyt oikean valinnan, mutta jos romantikko onkin joku muu niin kas kun sydämessä onkin ihailun sijaan jotain aivan muuta (pelkoa?)

Itse olen romantikko, valitettavasti. Kun ihastun johonkin tyttöön, lähetän kortteja ja ostan pikku lahjoja, treffeille voin tuoda ison kimpun niitä pikkuruusuja, joissa on paljon pieniä kukintoja ja muutenkin tehdä kaikkea muuta kamalaa. Treffeillä keskityn tyttöön sataprosenttisesti, unohtaen kaiken muun, koska sillä hetkellä maailmassa ei _ole_ mitään muuta merkittävää. Yhdessä ollessa kosketan paljon (meidän perheessä halattiin, koskettiin ja silitettiin), ruokakaupassa tulen taakse, kiedon kädet ympärille ja kysyn haluatko mansikkajugurttia vaiko banaania... ja teen kaikkea muutakin inhottavaa.

Ilmeisesti tytöt eivät ole tottuneet sellaiseen, vaikutuksesta päätellen. Regina-lehdessä on aina hauskoja otsikoita malliin "Pitäisikö miehen rakastaa enemmän vai naisen vähemmän" ...ja kissan paskat. Te tytöt ette kuule ole ollenkaan valmiita kohtaamaan miestä, joka rakastaa teitä enemmän kuin te häntä.

Samassa lehdessä (äärettömän hauskaa luettavaa, muuten) selitettiin jotain ihannemiehen ominaisuuksia, joita tuskin tarvitsee tässä toistaa. Ironisena loppulauseena sanottiin että "...niin, ja tietystihän hän saisi olla vielä 25-vuotias ja toimitusjohtaja." Suksikaa suohon! Vuosi sitten minä OLIN 25-vuotias ja toimitusjohtaja. Ja vielä suht. hyvän näköinenkin.

Hohhoijjaa. Kun vielä tässä maailmassa tapaisi sellaisen tytön, jonka voisi viedä ekatreffeille Eiffel-torniin ilman että hän juoksisi pelosta kiljuen jonnekin kolmostielle...

"En ole katkera, mutta kuitenkin..."

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

oibg

4.1.2003 19:54

joo onkos tullut pippeli nyt talven keskelle

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Mies, 19

17.2.2003 11:58

Toisinaan ihmettelen kun jotkut kertovat kuinka heti aamulla herättyään "suutelevat pitkään ja rakastelevat". Minä itse ja tyttöystäväni olemme ainakin aamulla yleensä väsyneitä, kankeita, silmät rähmässä, koko yön peittojen alla "hionneita". Eikä varmaankaan henkikään hyvälle haise vaikka illalla hampaat ja koko suun pesisikin. Tuntuu jopa epäromanttiselle käydä juuri heränneeseen naiseensa kiinni ja ryhtyä suutelemaan paskanhajuisella suullaan.. Ja entäs ne jotka herättävät toisen aamuyöstä ja haluaisivat harrastaa seksiä? Jotkut kehuvat kuinka ihanaa on herätä siihen kun oma kulta suutelee vehkeet valmiina.. Kuka oikeesti jaksaa neljän tunnin unien jälkeen ryhtyä paneskelemaan? Joskus nuo kaikki edellämainitut tietysti menettelee, mutta ei se nyt mitenkään yltiöromanttista mun mielestä ole. Mieluiten sitä rakastelee hereillä kuin puolinukahtaneena ja ehkä vielä jopa hyväntuoksuisena ja -näköisenä.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

tiinamaria

30.3.2003 02:13

Niin ei siis muuta.
Onko rakkaus katoava luonnonvara?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

nihkgkjbgbk

11.4.2003 17:59

Parikymppisetkin saattavat seurustella "ihan muuten vaan". Itse niin romanttinen kuin vaan olla ja voin, mutta sain vähän aikaa sitten kuulla, että poikaystävä ei rakasta muuta kuin hyvänä ystävänä... takana yli kaksi vuotta seurustelua ja minä jo suunnittelin melkein häitä. Kiitos kovasti, meikäläinen ei taida rakastua enää ikinä... sattuu liian paljon

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Nizzy

9.3.2004 13:52

kyllä se on todeksi toettu,että miehetkin osaa olla ihanan romanttisia...kun aloimme mieheni kanssa seurustella meni n.1kk ennen kuin hän edes yritti saada seksiä..juopottelu illan jälkeen kun menimme meille tai heille..hän antoi aina minulle suulle ja otsalle suukon,ja otti kainaloon..Ja kun meillä tuli puoli vuotta,hän olisi vienyt minut syömään ulos..mutta halusin vain olla hänen kanssaan..Damet..äijä saa mun olon niin hyväksi...en vaihtais vaikka maksettais.....

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Come what may

5.2.2008 15:39

Come what may on maailman kaunein rakkauslaulu.(Huokaus) Laulaisipa joku poika sen mulle. Miksi törmään vain ääliöihin?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi