Tutkimus: nämä avausreplat toimivat deittisovelluksissa

Naisia miellyttää ruoka, miehet pitävät suorasta toiminnasta.

Kuva: Hinge

Suomessa vielä toistaiseksi toimimaton deittisovellus Hinge suoritti tutkimuksen siitä, millaiset avausrepliikit johtavat parhaiten tuloksiin deittisovellusmaailmassa, kirjoittaa Time. Hinge on Tinderin kaltainen sovellus, joka tarjoaa deittikumppaneiksi omien Facebook-kavereiden kavereita. Erona Tinderiin on se, että Hinge on tarkoitettu vakaville suhteille kun taas Tinder soveltuu paremmin yhden illan juttuihin. Sovelluksen pointti perustuu siihen, että laajennetusta ystäväpiiristä on suuremmat mahdolisuudet löytää itselleen sopiva kumppani - onhan sinulla ja matchillasi silloin yhteinen ystävä. 

Hinge toimii 34 yhdysvaltalaisessa kaupungissa ja neljässä kaupungissa Yhdysvaltain ulkopuolella. Kuukauden pituisen tutkimuksen jälkeen sovelluksen parissa ahertaneet tutkijat tulivat siihen tulokseen, että naiset vastaavat 40 prosenttia miehiä todennäköisemmin ruoka-aiheisiin avausreploihin, kun taas miehiä kiinnostaa suora kutsu tyyliin: "Oletko vapaa ensi viikolla?" tai "Lasillisille pian?" Raportti ei kerro, millaiset ruoka-aiheiset viestit naisille toimivat parhaiten tai sitä, onko esimerkiksi viestien "Hyvät munkit!" ja "Munkkikahveille?" teholla eroa. Ruoka-aiheisia kumpainenkin. 

Tutkimus tehtiin antamalla 22 prosentille Hingen käyttäjistä kourallinen omaperäisiä avausreploja, joiden avulla matcheja metsästettiin. Omaperäiset avaukset toimivat takuulla kliseitä paremmin, joten tutkimuksen tuloksista on mahdotonta sanoa oikeastaan mitään konkreettista. Raportista selvisi kuitenkin, että siinä, missä Washington D.C.:ssä tykättiin ruokareploista ja Losissa viihdeteollisuuteen liittyvistä läpistä, toimivat ysäriteemaiset aloitukset Chicagossa parhaiten. Hyödyllistä tuokin.

2 kommenttia

miespolo

25.9.2015 08:26

Hitsi. Se ex-tyttöystävän väite piti sittenkin paikkansa. Taas vinkki meille tavismiehille (80 % populaatiosta).

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

shiwan8

25.9.2015 23:47

Jenkit, kun nainen on houkuteltavissa sipsipussilla....

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi