Airbagit testissä

Kautta aikojen naiset ovat olleet valmiita mihin tahansa hullutuksiin rintojaan (lue: vartaloaan) muokatakseen.

Muinaisina aikoina käytettiin korsetteja, jotka työnsivät rinnat kurkkuun. 1960-luvulla tulivat push upit. 1970-luvulla piti taas olla pienet tissit; ne sai, kun jätti muutaman aterian väliin.

Push upin paluu vauhditti silikonitissien voittokulkua, joka alkoi 1980-luvun loppupuolella. Plastiikkakirurgit paikkasivat 1990-luvun alkupuolella kilvan paikkoja, joista Isä Jumalalta oli loppunut rakennusaine. Kunnes. Niin kunnes joku ymmärsi, että luonnottomat silikonit saattavat olla hengenvaarallisia.

Onneksi tissihullut amerikkalaiset ovat keksineet tähänkin dilemmaan ratkaisun; turvatissit eli rinnan ulkopuoliset suurentajat, irtosilikonit ja pumpattavat tissiliivit. Ne testataan nyt.

Pumpattavat tissiliivit

Pumppauksen tulos.
Pumppauksen tulos.
Nimi
Air Bra

Selkokielellä
Pumpattavissa tissiliiveissä on liivin ns. taskussa - eli siellä missä wonderbran pehmikkeet ovat - pumpulla pumpattavat pussit.

Käyttöohje
Pussit täytetään, kun liivit ovat päällä. Ne tuntuvat ja näyttävät aivan tavallisilta liiveiltä, mutta kohottavat ja suurentavat rintoja.

Kuinka paljon tissi suurenee
Yksi kuppi

Hinta ja mistä niitä saa
350 mk Instrumentarium-liikkeistä kesäkuussa (Tiedustelut: 09-682 09 53)

Plussat
Liivit nostavat rintoja siten, että ne näyttävät ryhdikkäiltä ja suurilta. Rintavako tulee houkuttelevan näköiseksi. Liivit ovat tukevat ja pysyvät hyvin päällä. Ei terveysriskiä. Rintaliivit voi laittaa naulaan, kun isoihin tisseihin kyllästyy.

Miinukset
Kun ilmaa pumppaa liiviin paljon, ilmatyynystä ts. rinnasta tulee kova. Lähekkäin tanssiessa tai käsikopelolla paljastuu.

Irtosilikonit

Ennen ja jälkeen.
Ennen ja jälkeen.
Nimi
Body Secret

Selkokielellä
Silikonilisäkkeet muistuttavat silikoni-implanttia ja tuntuvat erehdyttävän paljon oikeilta, kiinteiltä teinitytön rinnoilta (ja näyttävät kanan rintafileeltä).

Käyttöohje
Lisäkkeitä käytetään rintaliiveissä, kuten push-up -liivien vanuvahvikkeita nostamaan omia rintoja ylös ja lähelle toisiaan. Parhaan vaikutelman saa aikaan laittamalla lisäkkeet rintojen ulkosyrjään, paikkaan, missä push-upien vanuvahvikkeet yleensä sijaitsevat. Näin omat rinnat työntyvät lähemmäksi toisiaan.

Kuinka paljon tissi suurenee
Kaksi kuppikokoa

Hinta ja mistä niitä saa
Postimyynnistä n. 200 mk (Tiedustelut 09-680 16 00)

Plussat
Rinnat voi halutessaan heittää piirongin pohjalle. Oikein rintaliiveihin asennettuna ei huijausta huomaa edes alusvaatteisillaan. Kosketuskontaktiakaan ei tarvitse välttää paljastumisen pelossa, sillä eroa ei huomaa edes käsikopelolla.

Miinukset
Rinnat painavat tanssiessa ja muuta liikuntaa harrastaessa. Pukeutuminen ja riisuutuminen yleisillä paikoilla tuottaa ongelmia. Kamalinta lienee riisuutua rekvisiitasta upouuden poikaystävän edessä.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi