Beyondin ja Citytyylin asukilpailun kolmas voittaja on valittu

Edesmenneitä skenejä ja täydellisiä värikomboja.

Citytyyli ja katumuodin Suomen ykkösdiileri Beyond ovat pistäneet pystyyn skaban. Kymmenen viikon ajan kovaakin kovempi Raati valitsee yhden Citytyyliin jaetun asukuvan, jonka Beyond palkitsee 50 euron arvoisella lahjakortilla.

Viikottain nostetaan esiin myös neljä muuta, eritoten Raadin silmää miellyttänyttä ensemblea. Mahdollisuudet niittää mainetta ja boostia egolle ovat siis aivan ensiluokkaiset. Mukaan pääsee jakamalla asukuvan Instagramissa #citytyyli-tägillä. Luottakaa siis itseenne ja pistäkää parastanne. 

Kilpailun kolmannella viikolla Raadin oloa ei voi kuvata kuin etuoikeutetuksi, niin upeaa asua on jaettu aivan laidasta laitaan. Voittajan valitseminen oli poikkeuksellisen vaikeaa, mutta se onneksi on positiivinen ongelma!

Voittaja:

Kolmannen viikon voittaja on @beilehanna. Jos tähän asuun sattuisi törmäämään masentavana helmikuisena aamuna, se piristäisi ehdottomasti mieltä. Hyväntekeväisyyttä, siis. Parhaat onnittelut, hyvää duunia!

 

Bubbling under:

 

A post shared by @citytyyli on

Värikombojen sensei.

 

 

A post shared by @citytyyli on

Myös nämä molemmat asut ovat värikomboiltaan aivan erityisen mainioita. Tämä kuva mainostamaan Suomea matkailuesitteisiin!

 

 

A post shared by @citytyyli on

Raati luuli ruokakauppa-backdropin antaneen jo kaiken annettavansa, mutta sitten tuli tämä. Vau.

 

 

A post shared by @citytyyli on

2018, tapaa 2010. Veikataan, että teillä synkkaa.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi