Designkortteli marssii jälleen esiin Muotimessuilla

Design District Helsingin messualueelta löytyy tarjouksia, arvontoja ja tietysti suomalaista huippudesignia.

Talvi tulee, Globe Hopen ekotuotteet auttavat.
Talvi tulee, Globe Hopen ekotuotteet auttavat.

Designkortteli esittäytyy jo neljättä kertaa omalla alueellaan Muotimessuilla 19.-21. lokakuuta Helsingin Messukeskuksessa. Kortteliyhdistyksen yrityksistä ovat mukana 2OR+BYYAT, Acateem, Anna Ruohonen Paris, design by katri/n, Globe Hope Oy, Harri Syrjänen, HopeHat, Lumi, Muotihuone Selavi, OVVN, Paloni, SUPERYELLOW ja titiMadam.

Design District Helsinki -alueelta löytyy design-vaatteiden ja asusteiden lisäksi tarjouksia, arvontaa ja muuta kiinnostavaa.

Globe Hopen osastolla on eettistä, ekologista ja esteettistä käyttödesignia. Palonin osastolle tulee myyntiin Outi Pyyn uutuuskirja Trashion! Outi Pyy on paikalla signeeraamassa kirjoja lauantaina ja sunnuntaina klo 12. Lumin osastolta löytyy designlaukkuja, lompakoita ja asusteita messutarjouksilla. Suunnittelija Katri Niskanen on tavattavissa osastollaan lauantaina ja sunnuntaina klo 14-16.

Muotimessut tarjoavat Designkorttelin muotialan yrityksille mahdollisuuden tavoittaa asiakaskuntaa uudella tavalla. Näkyvyys Muotimessuilla ohjaa uusia asiakkaita myös korttelialueen liikkeisiin.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi