Hipsteriuimarit huomio: tässä tulee uimalakki parrakkaille

Virgin Trains kehitti partalakin, jotta miehet voisivat pitää seksikkään karvoituksen ja silti suoriutua hyvin uimakilpailuissa.

Uimarit käyttävät uimalakkia ja ajelevat usein kaikki ihokarvansa liukkaampaa uimissuoritusta varten. Muodikas hipsteriparta voi muodostua ongelmaksi vedessä viihtyvälle. Siksi brittiläinen junayhtiö Virgin Trains kehitti partalakin - uimalakin parrakkaille. Keksinnön nimi on Beard Cap, ja se on tavallinen uimalakki, jossa on lisäosa parran peittämistä varten. Partalakki painaa kasvokarvoituksen uimarin leukaa vasten ja parantaa täten tämän aerodynaamisia edellytyksiä kitkatonta uimista varten. 

Virgin Trainsin teettämän tutkimuksen mukaan lähes neljännes miehistä kokee parran häiritsevän urheilusuorituksia ja vajaa kymmenes on sitä mieltä, että se hidastaa uintiaikaa. Miehet haluavat kuitenkin pitää parran, sillä se on muodikasta ja naiset ovat siihen mieltyneet. Junayhtiö Virgin Trains on Euroopan suurimman avovesiuimakilpailun The Great North Swimin virallinen sponsori. Partalakki julkistetaan virallisesti kilpailussa, joka järjestetään 12-14 kesäkuuta.

1 kommentti

jeppis666

4.6.2015 14:37

HIpsteriparta on nykyään yhtä muodikas kuin viisi vuotta vanha Corolla.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi