Hitit

Mitä haluamme kuluttaa seuraavaksi?

Escadan kesän tuoksu 2004 on Island Kiss. Siinä tuoksuvat mango, passionhedelmä, appelsiini, vaaleat puut ja myski.
Escadan kesän tuoksu 2004 on Island Kiss. Siinä tuoksuvat mango, passionhedelmä, appelsiini, vaaleat puut ja myski.

Haiseva hetki
Yhä useampi suomalainen nainen haluaa vaihtelua hajuunsa.

Kausituoksujen, eli tuoksun joka on myynnissä lyhyen ajan, osuus myynnistä on jo viidennes. Kausituoksuja ostavat nuoret.

Ensimmäinen kausituoksu, Escadan Chiffon Sorbet, näki päivänvalon 12 vuotta sitten. Escadan kausituoksusta on tullut merkin tunnetuimpia tuoksuja. Merkin suosituimmat kausituoksut ovat olleet Ibiza Hippie, Sexy Graffiti (2003) ja Tropical Punch (2000). Vuotuinen suosio perustuu varmaan kukka-hedelmä-yhdistelyyn.

Kausituoksumarkkinoille ovat tunkeneet muutkin. Trendi alkoi viitisen vuotta sitten. Esimerkiksi Calvin Klein on uudistanut hittituoksuaan Eternityä ruusulla ja orkidealla.

Escada Island Kiss EDT 50 ml 52 e.

Kyttää Sofia Coppolaa
Ok, hän on saanut jo kultaa ja kunniaa... ja ihan ansiosta: Lost in translation -elokuvan ohjauksesta. Mutta Sofia Coppola loistaa myös pukeutumisen saralla. Maailman ykkösmuotisuunnittelija Marc Jacobs pitää Sofiaa muusanaan. Hän on antanut Sofian jopa disainata Marc by Marc Jacobs‘-merkille vaatteita. Coppola on myös pällistellyt Jacobsin mainoksissa.

Rollarihuulet
Rollareiden alkuaikojen tunnus, nuo kuumat punaiset pusuhuulet, ovat siirtyneet t-paitoihin. Rollari-huulen paitaansa ovat heittäneet Dolce & Gabbana, näyttelijä Darryl Hannah ja laulaja Jessica Simpson. Christina Aguileran mielestä oikea paikka Rollari-huulelle on lippis.

Rasvaa niin että punastuu
Rohtuneet huulet ja tyylikäs puna? Huulipunan käyttäminen on lähes mahdotonta Suomen talvessa, mikäli huulet rohtuvat helposti. Jos tämä on elämäsi polttava kysymys, Clarinsin Baume Couleu Levres on vastauksesi. Se on värillinen huulirasva, joka näyttää huulipunalta tai ehkä värilliseltä kiillolta ja takaa, että huulesi eivät ala luoda nahkaa. City suosii väriä 02.

Top kymppiin
Vähän aikaa tai lukutaito rapistunut? Pakkaa matkallesi mukaan Kymmenen kärjessä -matkaopas. Opas luettelee jokaisesta teemasta kymmenen suositeltavaa asiaa, esimerkiksi 10 huippuputiikkia, kymmenen alennusliikettä. Suomeksi on käännetty Rooma, Toskana ja Berliini. Englanniksi Dorling Kindersleyn kustantamana on ilmestynyt mm. Lontoo, Pariisi, Venetsia, Madrid ja Praha.

Kymmenen kärjessä 21,90 e, TOP 10 n. 18 e.

Rehellisesti sanottuna tällaisiksi hiukset saa vain kampaajalla.
Rehellisesti sanottuna tällaisiksi hiukset saa vain kampaajalla.

Seksiä hiuksiin???
Jos ei muuta niin ainakin myyvän nimen on Tigi keksinyt uudelle sampoosarjalleen Sexed up. Seksikkyydestä en tiedä, mutta hiukset ovat ainakin pesun jälkeen normaalia vähäisemmällä harjaamisella paremman näköiset ja kuohkeammat kuin muilla hoiteilla. City suosittelee pitkille hiuksille.

TIGI Catwalk Sexed up sampoo 18,30 e, hoitoaine 22,40 e, tonic 22 e.

Vielä ei ole Mango-aika?
Espanjalaisen vaateketjun Mangon, MNG, tulosta vielä keväällä Suomeen kohistiin viime vuoden joulukuussa. Pikkulinnut kuitenkin arvioivat tulon viivästyvän. Franchise-sopimusta Suomeen ei ole Cityn tietojen mukaan vielä allekirjoitettu. Lähin Mango on Tukholmassa, jonne se tuli ennen Zaraa.

Turhuuksien rovio

ERROR

142 e
Moët&Chandon valmistaa erikoiserän brut impériale rosé -samppanjaa, jonka magnum-pullo saa Swarovski-kristallikoristelun.

ERROR

270 e
Jokaisen rouvan unelmaa Hermés’n pliseerattua huivia saa mustana, terracottana, oranssina, keltaisena ja vihreänä. Vertailun vuoksi: Guccin huivi maksaa 200 euroa.

1,4 milj. e
On Solar Filmsin uuden Paha maa -elokuvan budjetti. Leffassa ovat pääosissa Mikko Leppilampi, Jasper Pääkkönen ja Pamela Tola. Leffan ohjaa Aku Louhimies. Kuvauspäiviä on 40.

8,1 milj. e
Meg Ryan myy kämppäänsä New Yorkin SoHossa. Asunto muodostuu kahdesta loftista, joissa molemmissa oma terassi. Alakerrassa on Donna Karanin liike.

3 kommenttia

tomppaaaaaahhh

9.3.2004 16:13

niin siis en tajunnut jutusta mitään? mitä sinä toimittaja mahdoit yrittää sanoa? ihme sekoilua, jutut näyttää olevan kiven alla..

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

NinaCratzer

18.3.2004 12:32

samaa mieltä...

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

muusaskaa

15.3.2005 15:12

minkä takia nykyään ei kaupoissa myydä ibiza hippietä?
se oli mun mielestä paras tuoksu.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi