Hitit

Osta koko täydellisten naisten tyyli netistä.

Gabrielle pitää fuksiasta ja käy Thermadorin jääkaapilla Jlo:n verkkareissa.
Gabrielle pitää fuksiasta ja käy Thermadorin jääkaapilla Jlo:n verkkareissa.

Televisiosarjojen nettisivuista on tullut paljon muutakin kuin forum seuraavan viikon juonipaljastuksille. O.C.:n sivuilla annetaan muotivinkkejä (joo pillifarkut olivat Orange Countyssakin jalassa vielä kesällä), Sinkkuelämää-sarjan sivuilla selostettiin tarkkaan päähenkilöiden asut.

Täydellisimmin tästäkin kaiken ottaa irti Täydelliset naiset. Naisten sivuilla esitellään lähes jokainen sarjassa nähty esine merkkeineen ja malleineen. Asuja ja asusteita voi etsiä jakson, hahmon tai tuotemerkin mukaan. Rautalangasta: toukokuussa nähty jakso, Breen vaatteet tai kaikki Burberryn tuotteet (Breen kumisaappaat).

Naisten kodeissa voi tehdä virtuaalikierroksia ja saada samalla elintärkeätä tuoteinformaatiota. Kas tuossa on Boschin pesukone ja tuossa taas upeat Benjamin Mooren maalit.

Sivuilta selviää, että Bree kipittää Jimmy Choot jalassaan ja Gabrielle käyttää toisen tuotantokauden lopussa punaista Lacosten pikeetä, Kate Spaden laukkua ja lähes 9 000 euron timanttirannekorua. Hänen miehensä pärjää onneksi Hugo Bossin takilla.

Järkyttävintä on kuitenkin, että Gabrielle käytti UGG-buutseja vielä kuluvan vuoden huhtikuussa!

http://abctvstore.seenon.com

Nelonen ma klo 21

Turhuuksien rovio

Huulipunaa vai kämppä Kaskisaaressa?

 • 30,73 e
  Diorin huulipuna Rouge Diorissa on saatavana 32 värisävyä. Mainoskasvona on näyttelijä Monica Bellucci.
 • 350 e
  Maksaa halvin yö amerikkalaisen Travel + Leisure -lehden maailman parhaaksi hotelliksi valitsemassa Balin Four Seasonsissa.
 • 460 e
  Dolce&Gabbanan suunnittelema Motorolan Motorazr V3 on todellinen design-kännykkä. Muotitalomuotoilun lisäksi kamera ja mp3-soitin.
 • 750 e
  Maksaa Viivi Avellánin käsilaukku Mulberryn Bayswater, joka taanoin keikkui myös Kate Mossin käsivarressa. Viivillä on myös Pradoja ja Gucceja.
 • 9,5 milj. e
  Kimi Räikkönen osti Salon­ojan Jussilta 1 000 neliön talon ja pääsee Jennin kanssa pesimään Kaskisaareen Häkkisen vanhempien naapuriin.

Hittilista

 1. Ilmoittaudu malliksi
  Seppälä vaihtaa mallit ehtoihin ihmisiin. Seppälän nettisivut odottavat tavallisia ihmisiä, jotka haluavat mainoskampanjan tähdiksi. Kaikenikäiset, -painoiset ja -näköiset miehet ja naiset kelpaavat.
  www.seppala.fi
 2. Haista v
  Valentinon suositusta V-tuoksusta on tullut miesten versio. Luvassa luumua, mandariinia, bergamottia, basilikaa, vaaleanpunaista pippuria ja myskiä. Mainoksissa keikistelee O.C.:n Eddie.
  Valentino: V Pour Homme EdT 50ml 48 e
 3. Longchamp
  Longchamp nostaa profiiliaan: ranskalainen laukkumerkki on jo muutaman vuoden ajan tuottanut tyyriitä 1 000 euron laukkuja ja panostaa nyt Yhdysvaltain markkinoihin. Toukokuussa Sohossa avatun Longchamp-kaupan avajaisissa omia pitkämestareitaan keikuttelivat Maggie Rizer, Lucy Liu ja perijätär Lydia Hearst. Mainoksissa pällistelee Kate Moss.
 4. Hanskat tiskiin
  Hanskat ovat syksyn se juttu. Celinellä ne ovat lyhyet ja oranssinruskeat, Marc Jacobs pistää kahdet päällekkäin. Issey Miyaken hanskat osuvat melkein kyynärpäähän. Hanskat ostamalla voit myös tehdä hyvää. In Wearin pinkkisomisteisista hanskoista menee osa rintasyövän vastaiseen työhön.
 5. Virkkaa neljästi
  Jos vasta nyt olet päässyt virkkauksen villityksiin, on tilanteesi hyvä. Neljä kustantajaa on tuonut markkinoille oman neulontakirjansa. Anu Harkin Puikoissa-kirjassa neuvotaan tekemään mm. Dingo-hanskat (kts. Edellinen juttu) ja käsirautojen koristeet, Joka tyypin virkkauskirjassa on hyviä kasseja.
  Puikoissa 34,90 e, Joka tyypin virkkauskirja 29,90 e

1 kommentti

miuh

29.9.2006 01:01

Sitä vaan et toi teidän linkki ei toimi...

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi