Jäbä näyttää mallia – viikon viisi Citytyyliä on valittu

Tsiigaa, ketkä ovat Suomen haipeimmat.

Viime viikon Cali-säät häätivät tehokkaasti viimeisimmätkin takit Cityyliin tulvivista asukuvista. Joka viikko te, rakas koto-Suomen kansa, jaksatte yllättää meidät tyylikkyydellänne ja luovuudellanne!

Nyt on jälleen on tullut aika kerätä Citytyyli-crewn viisi viikon suosikkia ja kruunata niistä yksi haipeista haipeimmaksi. Palkintona tällä viikolla 50 euron lahjakortti Makialle. Jos sulta löytyy swägää vaikka baitattavaks, jaa asukuva Instagramissa tägillä #citytyyli!

Viikon haipein:

Uumoillaan, että viime viikon haipein asukuva synnyttää uuden #zengoth-estetiikan. Tää yksin osti vielä vähän lisäaikaa Japanille ja erinäiselle alagoottiläpälle ennen kuin ne on taas toivottaman passé seuraavat kymmenen vuotta. Tsiigatkaa nyt jumalauta tätä!

@niklas.alenius-käyttäjän asu oli rakkautta ensi silmäyksellä koko Citytyyli-crewn puolelta. Perus bloginoitalierihatun korvaaminen huom ja haorin yhdistäminen läskäreihin keräsivät eritoten kiitosta. Huomionarvoista on myös, miten helposti tällainen ensemble olisi saattanut keikahtaa kipeän vaivaannuttavan larppihenkiseksi, eli on päivänselvää, että nyt löytyy tarkkaa silmää ja timanttista makua. Hyvää duunii!

 

Zengootti, bow down kaikki. @niklas.alenius

A post shared by @citytyyli on

Bubbling under:

 

Aina perf @aivoja

A post shared by @citytyyli on

 

Nu ladin soihdunkantaja @nuulad

A post shared by @citytyyli on

 

Tää on erinomainen. @rasitusmurtuma

A post shared by @citytyyli on

 

00s Tokio, posee myöten @jessejees

A post shared by @citytyyli on

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi