Jonottaisitko kenkäparia monta päivää sateessa?

Entä jos saisit niistä netissä sen jälkeen tonnin voittoa?

Beamhillin edessä kelpaa telttailla.
Beamhillin edessä kelpaa telttailla. Kuva: Markus Rauramo / Facebook

On kenkäfriikkejä ja sitten on niitä, jotka menevät telttojen kanssa odottamaan päiväkausiksi, että uusimmat ja kuumimmat popot tulevat myyntiin. Tulevana lauantaina vaatekauppa Beamhillin hyllyille ilmestyy ja sieltä katoaa kasa Kanye Westin ja Adidaksen yhteisen Yeezy-kenkämallin uutta, mustaa versiota. Yeezy Boost 750:llä on hintaa noin 350 euroa, mutta netin jälkimarkkinoilla niistä voi saada jopa tonnin tai enemmän, joten muutaman teltan retkikunta on päättänyt varmistaa kengät itselleen.

Kanye Westin yhteistyö kenkä- ja muotitalojen kanssa on tuottanut haluttuja tuotteita ja miehestä on kasvanut iso vaikuttaja muotibisnekseen. Kanye jakaa mielipiteitä ja myös kyseisten Yeezy Boostien kohdalla löytyy paljon niitä, jotka pitävät kenkiä täysin ylihintaisina ja naurettavan rumina tekeleinä, joista tulee mieleen lähinnä Uggin lötköt talvibootsit.

Yeezy Boosteja ei ole sen helpompi saada muualta. Elokuussa Yeezy Boost 350 -malli sai tuhannet ihmiset jonottamaan esimerkiksi Chigagossa ja Sydneyssä ja samaa on luvassa lauantain julkistuksen kohdalla eri puolilla maailmaa. Verkkokauppa Slam Jam Socialism tarjoaa vaihtoehdon telttailulle. Kaupan sivuilta löytyy klassinen Pong-peli, jossa parhaiten pärjänneet saavat paikan kenkäjonosta.

Yksi kaveri puolestaan tatuoi kengän kuvan käteensä, jotta saisi tallennettua erästä kisaa varten oman Yeezy Momentinsa. Toivottavasti ainakin hän saa kenkäparinsa.
 

 

@azzurrofashiongroup @fourbyazzurro @kimkardashian US9 #NETHERLANDS #art #adidas #boost #kanyewest #kimkardashian #YEEZYFOUR

Video, jonka Be Inspired (@streetstyleetiquette) julkaisi

2 kommenttia

FUKanye

18.12.2015 01:20

Paljon idiootteja löytyy tästä maailmasta.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi