Kaduille mars

Oli aika, jolloin muoti valui ylhäältä alaspäin. Pariisin kattohuonetoimistoissa päätettiin, onko kansalaisella seuraavana keväänä päällään musta vai ruskea poplari ja ulottuiko hame polveen vai kenties hiukan polven alle. Nyt tilanne on toinen. Huippusuunnittelijat kopioivat muodin kaduilta, sillä siellä ovat maailman luovimmat pukeutujat. Kaduille ja kaupungille suuntaamme myös me City Urban Stylen tekijät.

City Urban Style ei ehkä ole ihan tavallinen muotilehti. Meitä nimittäin kiinnostaa, miten oikeat ihmiset pukeutuvat. Me uskomme, ettei nuoria kaupunkilaisia tarvitse tai edes voi käskeä ostamaan jotain väriä tai kuosia, koska joku milanolainen pappa on päättänyt, että sellainen pitää tänä keväänä olla kaikilla. Sen sijaan haluamme esitellä nuorten kaupunkilaisten tyyliä ja sen tekijöitä. Kerromme, millaisia trendejä on luvassa, mutta muistamme, että nuoret kaupunkilaiset ovat itse oman tyylinsä asiantuntijoita.

Käskyttämisen sijaan haluamme inspiroida ja jakaa lukijoiden kanssa asioita ja ihmisiä, jotka mielestämme ovat siistejä. Sellaisia kuin Kaksitvån Piia ja Marjo, jotka paitsi suunnittelevat törkeän hienoja vaatteita myös ovat superkiinnostavia tyyppejä. Tai trashionista Outi Pyy, jonka blogiohjeiden avulla opiskelijakin voi ommella haute couturea. Ja jos oman tyylin kanssa menee sormi suuhun, Dr. Style on aina valmis auttamaan.

Tämä on maailman ensimmäinen City Urban Style. Tykkäsitte Cityn Style Guidesta, toivottavasti tykkäätte tästä vielä enemmän. Tavataan seuraavan kerran syyskuussa.

City Urban Stylen artikkelit:


Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi