Kaunista ääntä pähkinäpuun päällä

Silvan Audio Workshop teki yhden kauneimmista levysoittimista.

Seattlelaisfirma Silvan Audio Workshop on vastuussa yhdestä kauneimmista levysoittimista, mitä on nähty. Lämmin ja pehmeä ulkomuoto on saatu aikaan käyttämällä soittimen alustana poikkileikkausta pähkinäpuusta. Alustan päällä on levyä pitelevä pyöreä lasi. Tekijätiimi koostuu Kent Walterista ja hänen isästään. Heillä on visio.

“Visiomme on tehdä ainutlaatuisia taide-esineitä jotka käyvät minkä tahansa kodin viihdejärjestelmän keskipisteeksi. Uskomme, että jos musiikkisi on uniikkia, sillä on sielua ja kauneutta, pitäisi myös laitteilla, joita käytät sen soittamiseen olla samat ominaisuudet”, projektin jo umpeutuneella Kickstarter-sivuilla maalaillaan.

Joukkorahoituskampanja ei tuottanut tulosta ja Silvan Audio Workshop jäi muutaman tonnin 14 000 dollarin tavoitteestaan. Rahoilla olisi perustettu pari liikettä tuotteen myymiseen, mutta vaikka yleisö on ollut innoissaan tuotteen muodosta, ei sen myyntiä kivijalkaliikkeessä haluttu rahoittaa tarpeeksi. Ehkä soittimen löytäneet haluavat pitää sen omassa tiedossaan, ettei herkullinen esine menetä arvoaan.

Yritys sai ensimmäiset laitteet toimitettua huhtikuun lopulla, vaikkei joukkorahoitus natsannutkaan. Edullisimmat soittimet kustantavat noin tuhat dollaria ja kalleimmat yli 2000 dollaria. Facebook-sivuillaan tekijät kysyvät asiakkailta myös toivomuksia ja ideoita heille räätälöitävien laitteiden suhteen.

Lue lisää esteettisyyden ja hyvän äänenlaadun kohtaamisesta helsinkiläisfirma Uploud Audion haastattelusta: Tarina kaiuttimesta, joka pelastaa parisuhteita

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi