Marimekko ja Uniqlo yhteistyöhön - mallisto kannustaa rohkeuteen

Iloisia uutisia muotiväelle.

Marimekko ja globaali japanilainen vaatebrändi Uniqlo lanseeraavat rajoitetun ajan saatavilla olevan yhteistyömalliston. Naisille suunnattu uusi mallisto sisältää vaatteita ja asusteita, joissa Marimekon vahvat ja värikkäät painokuosit yhdistyvät Uniqlon mukavaan ja rentoon tyyliin.

Malliston kuviot ovat syntyneet luonnon ja urbaanin elämäntavan inspiroimina, ja mukana on myös yksi uusi, Marimekon ja Uniqlon yhteistyötä juhlistamaan valittu painokuosi. Kaikki kuosit ovat Marimekon maailmalla tunnetun kuviosuunnittelijan Maija Louekarin käsialaa.

"Uniqlo on tunnettu kautta maailman hyvin suunnitelluista perusvaatteistaan, jotka sopivat kaikille. Marimekon ja Uniqlon yhteistyömallisto tarjoaa meille tilaisuuden kannustaa ihmisiä ympäri maailman ilmaisemaan itseään rohkeasti kuvioin ja värein. Olemme todella innoissamme tästä yhteistyöstä ja maltamme tuskin odottaa, että pääsemme näkemään kuinka ihmiset käyttävät malliston asuja ilmentääkseen omaa tyyliään ja persoonallisuuttaan", sanoo Marimekon toimitusjohtaja Tiina Alahuhta-Kasko.

Marimekko haluaa rohkaista ihmisiä olemaan onnellisia omana itsenään sekä tuoda iloa heidän arkeensa kuvioin ja värein. Uniqlo on sitoutunut suunnittelemaan jokaisen arkityyliin sopivia laadukkaita, käytännöllisiä ja kohtuuhintaisia vaatteita.

Mallisto saapuu Uniqlon myymälöihin ja verkkokauppaan Euroopassa, Australiassa, Kanadassa ja Yhdysvalloissa torstaina 29. maaliskuuta 2018, Yhdeksän eri mallia sisältävään kokoelmaan kuuluu yläosia, mekkoja, housuja, tennareita ja laukkuja.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi