Mene: Gloria Fashion Show

Kaapelitehtaalla järjestetään viikonloppuna kansainvälisen tason muotitapahtuma.

Kuva: catwalkphotos / Fotolia

Gloria Fashion Show esittelee syksyn ja talven muodin huiput tänä viikonloppuna Kaapelitehtaan Merikaapelihallissa. Kyseessä on kansainvälisen mittaluokan muotinäytös 34-metrisine catwalkeineen. 

Esillä on paitsi kotimaista, myös kansainvälistä muotia sekä tunnettuja brändejä ja laadukkaita merkkejä. Viime vuonna 10-vuotisjuhliaan viettänyt show on tänä vuonna teemoitettu uudella tavalla.

”Gloria Fashion Show’ssa näkyy tänä vuonna elämänilo, joie de vivre. Näytös rakentuu uudistuneen Glorian nimikkovärin osista eli eleganssista, särmästä, nokkeluudesta, itsevarmuudesta ja seikkailunhalusta. Luvassa on ennennäkemätöntä tunnelmaa ja ainutlaatuinen muotinäytöskokemus”, Glorian päätoimittaja Saila-Mari Kohtala kertoo.

Gloria lupaa yllätyksellisen näytöksen kaikille muodin ystäville. Musiikista vastaa dj-duo D.R.E.A.M., ja tapahtumassa esiintyvät muun muassa Waltteri Torikka ja Ronya

Yleisölle on tarjolla kolme näytöstä lauantaina 17. syyskuuta, kello 15, 17 ja 19. Kustuvierasnäytös järjestetään edellisenä iltana. 

Gloria Fashion Show Kaapelitehtaalla 17.9. klo 15, 17 ja 19. Liput ennakkoon 29,50. Ovella ei lipunmyyntiä.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi