Mies, näin näytät hyvältä t-paidassa

GQ-lehti tarjoaa kuumimmat muotivinkit, joiden avulla kaikki miehet näyttävat kesällä kuumilta.

Eihän se tietenkään kauan päällä pysy näiden ohjeiden jälkeen.
Eihän se tietenkään kauan päällä pysy näiden ohjeiden jälkeen.

Tänä kesänä GQ-miestenlehti (ei sellainen miestenlehti) opastaa videoiden avulla miehiä pukeutumaan paremmin. Ohessa muutamia poimintoja GQ:n nettisivuilta, jonne lisätään uusia klippejä säännöllisesti kesän mittaan.

Näin pukeudut t-paitaan

Pää laitetaan sisään siitä isosta reiästä. Ei, ei tämä ollutkaan sellainen for dummies -opas.

Lyhyet ja kireähköt hihat saavat aseesi eli hauiksesi näyttämään suuremmilta. Unohda kulahtaneet, tunikaa muistuttavat bändipaidat: niitä voit käyttää telttana. Valitse siis hyvin istuva t-paita, joka ikään kuin halaa sinua, muttei kuitenkaan kurista. Paidan pituus on hyvä, jos paita loppuu vyötärön kohdalla. Paitaa kannattaisi aina sovittaa ennen ostopäätöstä, jotta valitset varmasti sinulle istuvan koon.

Jos sovittaminen kuitenkin ahdistaa ja haluaisit ostaa siistejä t-paitoja esimerkiksi Red Bubblesta tai Threadlessista, valitse jo kaapissasi oleva hyväksi todettu paita ja mittaile se saadaksesi selville, mikä verkkokaupan koosta olisi sinulle paras.

Videolla näytetään myös oivallinen vinkki uusille t-paidoille: venytä kaula-aukkoa aavistuksen edestä, jotta paita näyttää rennon käytetyltä.

Näin pukeudut värikkäisiin housuihin

Valitettavasti videolla ei neuvota, miten saisit sen kolmannen aseesi näyttämään isommalta, mutta mikään ei sano "MIES" yhtä hyvin kuin marjapuuron väriset housut. Muista hiukan kääriä lahkeita ja valitse tummat kengät, jotka tuovat lookiin tasapainoa. Eikä sitten mitään sukkia.

Siniset ja keltaiset housut ovat myös in. Vältä kuitenkin neonvärejä, ne on varattu naisille (tai ei kenellekään). Miesten kannattaa siis suosia hieman kulutetun oloisia housuja, joiden väri on heleän raikas, muttei kuitenkaan iske nyrkin lailla silmään.

Värikkäisiin housuihin kannattaa yhdistää neutraali paita, jonka värimaailma on samasta paletista housujen kanssa tai muuten vain matchaa söpösti (esimerkiksi vaaleanpunainen paita sinisten housujen kanssa). Kenkien lisäksi myös vyöllä voi tuoda kokonaisuuteen enemmän särmää. Töihin näitä housuja ei välttämättä kannata laittaa, jos olet amerikkalainen bisnesmies.

Näin isket morsiusneidon

Olit sitten sulhanen tai häävieras, pukeudu tänä kesänä valkoiseen pukuun. Jos vielä etsit morsiantasi, niin tsekkaa kuitenkin ensin, ettei sulhanen aio pukeutua valkoiseen. Ethän halua saada sulholta ikäviä katseita viedessäsi kaiken huomion. Pidä mielessä, että haluat saada morsiusneidoilta. Siis ihailevia katseita.

Jos vielä yhdistät valkoiseen pukuun maanläheisiä värejä, menestys on taattu. Liika graafisuus on pahasta, älä siis missään nimessä yhdistä valkoiseen pukuun mustaa solmiota. Videolla on tyylikäs esimerkki toimivasta värimaailmasta. Tummat kengät valkoisen puvun kanssa sen sijaan ovat erittäin fine.

5 kommenttia

pikkupete

20.6.2012 20:04

Eihän nyt kukaan "miehekäs" mies pidä paidan helmaa housujen ulkopuolella... Mutta sama se jos toisin suuntautuneet tykkää... ;-)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

BenjaminR

25.6.2012 12:59

Paita housujen sisässä ja vyö siihen päälle. Näyttää juuri siltä kuin pikkupoika olisi saanu ensimmäiset farkkunsa ja mikki hiiri -vyönsä ja esittelee sitä ylpeänä. Jotkut urpot kruunaa dorkan tyylin vielä kännykkälaukulla tai avainketjulla.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Hauska mies

13.1.2018 19:44

1. ja 2. ase nyt ovat tietysti oikea ja vasen hauis. 3. on aivot =)

JennyXX

2.7.2012 13:19

Mitkä ovat miehen 1. ja 2. ase? Jos "SE" on vasta ase numero 3.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Asejee

2.7.2012 20:28

"Lyhyet ja kireähköt hihat saavat aseesi eli hauiksesi näyttämään suuremmilta."

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi