Mistä nyt tyylissä tuulee?

City esittelee kahdeksan tyylikästä tuotetta.

Emporio Armani: White

Giorgio Armanin casual-merkki Emporio Armani on taas tuottanut markkinoille uuden tuoksun, tai tuoksut. Kyseessä on parituoksu he/shen valkoinen versio Emporio Armani: White.

Naisen Whitessa tuoksuu muun muassa bergamotti, mandariini, mustaherukan lehti, minttu, vihreä viikunanlehti ja valkoinen myski. Miehen White on bergamottia, mandariinia, timjamia, rosmariinia, kardemummaa ja myskiä.

Emporio Armani: White he/she 30 ml 192 mk.
www.emporioarmani.com

Gossard Ultrabra Airotic

Pump up the jam, pump it up. Gossardin uusissa rintaliiveissä on pumppausmahdollisuus. Käytännössä huomionkipeysoperaatio käynnistyy seuraavasti: rintaliivin taskussa on ilmapalloa muistuttava pallo. Pumppaa siihen ilmaa rintaliivien mukana tulevalla pikkupumpulla. Ja kas, liikenneonnettomuuksien aiheuttaja on valmis. Parhaimmillaan kuppikokosi suurenee kaksikin kokoa.

Gossard Ultrabra Airotic 349 mk mustana, valkoisena ja vaaleansinisenä. Suurin kuppikoko on C.

Venus ajaa karvat

Gilletten uudella Venus-terällä leikkaa hyvin, ja on syytäkin. Gillette on käyttänyt uuden naisten ihokarvanajajan kehittelyyn yli 300 miljoonaa dollaria. Venuksessa on patentoitu Comfort Edge –terä, joka on pehmeiden ja suojaavien tyynyjen välissä. Yhteistyö takaa sen, että ajotulos on taattu, eli karvat lähtevät heti, ensimmäisellä kerralla.

Gillette Venus 49 mk, vaihtoteräpakkaus 49 mk.

Bvlgarin Blv-tuoksu on paras

Väittää italialainen Accademia del profumo, eli parfyymiakatemia, joka on nimittänyt Bvlgari Blvn vuoden 2000 parhaaksi tuoksuksi. Mukana tiukassa kilvassa olivat muun muassa DKNYn the fragrance for women, Flower by Kenzo, Giorgio Armanin Mania ja Lancômen Miracle. Kesällä 2000 lanseerattua Blv-tuoksua kehutaan kylmien ja kuumien tunteiden yhdistelmäksi. Tunnecocktailissa on myskiä, santelipuuta ja vaniljaa.

Bvlgari: Blv edp 40 ml 289 mk.

Luomipuikko

Levitettäviä luomivärejä on myyty tähän asti vain purtiloissa. Nyt myös puikossa. LÓréalin Colorfresco puikkoja saa kuudessa eri värissä muun muassa vaaleanpunaisena, hopeanvärisenä ja vaaleansinisenä. Säilyy luotettavien, mutta lyhytaikaisten City-testien mukaan luomella ainakin kahdeksan tuntia. Tiedote kehuu viilentäväksi.

L‘Oréal: Colorfresco 45 mk. www.lorealparis.com

Here comes the sun

Aurinkopuuterin paluu on ollut meikkilehtien ykkösuutinen jo pari vuotta. Ei siis ihme, että uusia aurinkopuuteireita tulee markkinoille yhtä vikkelään kuin itseruskettava lähtee kasvoista. Runsaasta valikoimasta erottuu LÓréalin uutuus Poudre soleil. Tiedotteen kehumasta pehmentävästä ja hoitavasta koostumuksesta ja UV-suojasta viis; tämä aurinkopuuteri säilyy todella kasvoilla kauemmin kuin matkan kotoa töihin. City-testien mukaan parhaimmillaan työpäivän: yhdeksästä viiteen.

LÓréal: Poudre soleil 69 mk.

Alusvaatteet läpinäkyvien vaatteiden alle

Heh, ostit iltapuvun, jonka alta alusvaatteet näkyvät. Ei näy enää, jos poikkeat Aleksanterinkadun Wolford-liikkeeseen. Wolford valmistaa nimittäin mainioiden sukkahousujen lisäksi ”erikoisalusvaatteita”. Esimerkiksi kuvan alusvaatteet sopisivat iltapukuun, joka on sivusta auki.

Wolford Shop, Aleksanterinkatu 36 B.

Hikipuikko

Hei, kaikki hysteeriset kainalonhaistelijat, vihdoin tuote teille. Nivean uusi pieni deo-tiiviste mahtuu huomaamattomasti laukkuun ja taskuun. Ei enää olenko se minä, joka haisee -pohdiskeluja, vaan puikko laukusta ulos ja auki ja tähtäin suoraan kainaloon. On yhtä riittoisa kuin 150 ml:n aerosolipullo.

Nivea deo campact 20 ml 17 mk.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi