Multibrändiliike Kamppiin

Mm. In Wearia valmistava ICCompanys avaa Kampin kauppakeskuksessa liikkeen.

IC avaa Kampin Gantin naapuriin.
IC avaa Kampin Gantin naapuriin.

Companys Kamppiin

In Wearia, PartTwota, Soaked in Luxurya valmistava ICCompanys avaa Kampin kauppakeskuksessa liikkeen, jossa on tarjolla kolmen edellämainitun merkin lisäksi myös firman edullista Saint Tropez-merkkiä ja tyyriimpiä Designers Remix Collection - ja Tiger of Sweden -vaatteita. Liike on auki maaliskuun kolmas. Multibrändiliike on IC:lle ensimmäinen Suomessa.
Kamppi, Urho Kekkosen katu 1 

Vintagea Grapestationilta

Nuorten suomalaisten suunnittelijoiden disainaamia tuotteita (tsekkaa farkkukravatit) myyvä kalliolainen Grape Station on ottanut vintage-tuotteet valikoimiinsa.
Grapestation, Hämeentie 32

Pop up -teehuone

Lisää pop up -ravintoloita! Twinings avaa teehuoneen Iittalan Espan myymälässä 15.–19.2. Tarjolla on useita teesekoituksia. Teehuone on auki tiistaista perjantaihin kello 10–19 ja lauantaina kello 10–17.
Iittala, Pohjoisesplanadi 25

Boxy leideille

Boxy on netistä ostettava elämyslahjakortti. Tarjolla on muun muassa joogaa, samppanjatastingeja ja laskuvarjohyppyä ja ralliautoilua. Lahjakorttien hintaharmonikka on 29–428 euroa. Boxyja saa nettikaupan lisäksi Urban A:sta.
http://www.boxy.fi ;

Uusi SinCity

Sincity on muuttanut myymälänsä Vantaan Jumbossa uusiin tiloihin. Myymälä löytyy nyt vanhalta puolelta, ravintomaailman ja ravintola Chicosin vierestä.
SinCity, Jumbo

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi