Muotiratikka vie läpi Helsingin

Ilmainen muotiratikka tarjoaa elokuussa näytöksiä, tapahtumia ja musiikkia raitiolinjoilla.

Muodinnälkäisille räätälöity raitiovaunu kiertää Helsingin mielenkiintoisimpia muotiliikkeitä torstaina 21. elokuuta. Muotiratikka ajaa Kampista Punavuoreen ja Kruununhaasta Kallioon pysähdellen tapahtumaan osallistuvien liikkeiden kohdilla tarjoten näytöksiä ja musiikkia. Ajelu on yleisölle maksuton. Itse ratikan lisäksi Muotiratikka-tapahtuman pop up -myymälä avaa ovensa tapahtumapäivänä Kolmannella linjalla Kalliossa. 

Matkassa mukana ovat Acolyth, All Found store, Arela, gTie, Liike, Lumi Supermarket, Mustahöyhen <3 Kirsi Nisonen, Shoebakery ja Urbanstory. Muotiratikan pop up -myymälässä ovat edustettuna brändit Bagnanas, Burlesque Tsunami, Emmi Malmström Shoes, Haldin, Jaska, Kollegg Clothing, Kuula+Jylhä, Liisa Riski, Lotta Larissa, Quepardi, Tuohimetsä, Uhana Design ja Vilmava sekä kuvittaja Anna-Stiina Korhonen ja kuvataiteilijat Vilma Riitijoki, Iida Sarpaniemi ja Christian Sjöholm.

Muotiratikan tavoitteena on lisätä helsinkiläisten suunnittelijoiden ja muotiliikkeiden näkyvyyttä ja edistää kaupunkikulttuuria. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Helsingin kulttuurikeskuksen kanssa ja se on osa Art Goes Kapakka -kaupunkifestivaalia.

 

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi