Muotiviikonloppu Helsingissä

Näytöksiä, luentoja ja bloggaajakirppis.

Töölönlahden kansalaistori otetaan taas kansalaisten haltuun, kun ensi viikonloppuna suuret muotikuviot valtaavat alueen. Helsinki Fashion Weekend on näyttävä muotitapahtuma, jossa esitellään syksyn ja talven vaatteet sekä kauneustrendit.

Nelipäiväisen Fashion Weekendin aikana muotinäytösten pitopaikka muuntuu bileareenaksi ja klubiteltta shoppailukeitaaksi. Tapahtuman aikana esiintyy hurja määrä artisteja, esimerkkinä niistä Haloo Helsinki, JVG, Sini Sabotage ja Jannika B.

Fashion Weekendin starttaa 29.8. Cosmopolitanin Urban Fashion Day klo: 19-23. Muotinäytöksen lisäksi tiedossa on illan jatkeeksi muotibileet, joissa mukana on myös Cosmopolitan-lehden bloggarit. Liput on jo netissä loppuunmyyty, mutta ovelta niitä saa 15 euron hintaan.

Perjantaina ja lauantaina vuorossa ovat MeNaiset ja Gloria-lehtien muotinäytökset ja luennot. Glorian High Fashion-esityksessä nähdään maailmalla julkisuutta niittänyt suomalainen huippumalli Suvi Koponen. Tarkista koko ohjelma tapahtuman nettisivuilta.

Helsinki Fashion Weekendin kruunaa sunnuntaina Sale Day. Muotibloggarit ja toimittajat ovat siivonneet vaatekaappinsa ja tulevat myymään kansalaistorille vanhoja sekä uusia vaatteitaan, kirpparihinnoin tietenkin. Myös tapahtuman yhteistyökumppaneilla on paikalla omat pöydät, mene ja tee löytöjä!

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi